ma ne gledam ih ni kad nije ramazanlegenda reala je napisao/la: Nema gledanja filmova![]()

i ja kažemlegenda reala je napisao/la:Me neće Aco je dobar čovjek![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ma ne gledam ih ni kad nije ramazanlegenda reala je napisao/la: Nema gledanja filmova![]()
i ja kažemlegenda reala je napisao/la:Me neće Aco je dobar čovjek![]()
![]()
Ma kakvi , Emir me prebacio odma na fakultet Huliganskih naukabagrcavi je napisao/la:Znači ovu godinu odmaraš, ma ja boli te briga, taman se možeš posvetiti huliganskoj karijeri
daleko si ti od fakultetaSarajlijc@ je napisao/la:Ma kakvi , Emir me prebacio odma na fakultet Huliganskih naukabagrcavi je napisao/la:Znači ovu godinu odmaraš, ma ja boli te briga, taman se možeš posvetiti huliganskoj karijeri
Neću nije takoEmir ZENICA je napisao/la:Priznaj !![]()
Neka Ace,on je uvijek dobrodosao
Aco nije ja sam siguranGaziHusrevbeg je napisao/la:Aco je gospodin, iako me je dosta puta banovao.
Pa jesi se neki dan falio, dođe mala, gledamo komedijebagrcavi je napisao/la:ma ne gledam ih ni kad nije ramazanbiće belaj malo sa djevojkom, ali skontaćemo nešto
![]()
legenda reala je napisao/la:Pa jesi se neki dan falio, dođe mala, gledamo komedijebagrcavi je napisao/la:ma ne gledam ih ni kad nije ramazanbiće belaj malo sa djevojkom, ali skontaćemo nešto
![]()
![]()
![]()
Nema kontanja, apstinencija
Ako Denga završi fax ja ću postati doktor nauka![]()
Ko prizna pola mu se prastalegenda reala je napisao/la:
Neću nije tako![]()
Pa ja sam ga i pozvo da koju baci s nama ali ode![]()
![]()
U šta ćeš da se kladimo da Husref ima završen fakultet, bagrcavi tek upiso, e jbg za mene i Emira to nije, ali kako god ti si gori od nasSarajlijc@ je napisao/la:Vi meni pricate, a nijedan od vas nema faksJa vam kazem preskocio sam srednju odma sam preko emira primljen na faks
Pa veliki si ti za takih filmovabagrcavi je napisao/la:Mislio sam da si govorio o onim bRezobraznim filmovima, a ove ostale pogledam često.![]()
ma može poslije iftara malo
ma bjaaaaaaaaaaži šta ti znašlegenda reala je napisao/la: Ma ni poslije iftara