vjeruj da ćeš gore proć ako se nerviraš zbog faxa nego zbog Arsenala....iskustvoHead je napisao/la:Oko cega se vi sekirate.Yebote ja sutra 3 ispita,necu da se nerviram zbog ovih placenika koje boli qara za navijace iz Londona a ne nas iz BiH.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
vjeruj da ćeš gore proć ako se nerviraš zbog faxa nego zbog Arsenala....iskustvoHead je napisao/la:Oko cega se vi sekirate.Yebote ja sutra 3 ispita,necu da se nerviram zbog ovih placenika koje boli qara za navijace iz Londona a ne nas iz BiH.
nemojte lagat ovaj napaćeni narod.VGS je napisao/la:Jao sta Klop radi Realu sa onako osakacenom ekipom, kad bi Wenger izveo ovakvo nesto, kod njega se unaprjed zna svaka taktika za svaki mec
Wenger nije ni do članaka Carlu. Nećemo pretjerivati, ali ni do članaka.rambo16 je napisao/la:Ancelottiu povrijeđen JEDAN...znači SAMO JEDAN igrač i odmah odron od ekipe....neki su ga ovdje prizivali kao zamjenu Profi
ma kakvi...ne može mu ni pomoćnik bitiHenderson je napisao/la:Wenger nije ni do članaka Carlu. Nećemo pretjerivati, ali ni do članaka.rambo16 je napisao/la:Ancelottiu povrijeđen JEDAN...znači SAMO JEDAN igrač i odmah odron od ekipe....neki su ga ovdje prizivali kao zamjenu Profi
Poznavajuci tvoje prosudbe kvaliteta pojedinih trenera, recimo npr. trenera koji je doveo jednu dobro nam znanu ekipu u borbu za titulu a zadnjih par godina ni blizu vrha nisu bili ovu konstataciju mozemo uzet s velikom dozom ozbiljnosti.Henderson je napisao/la:Wenger nije ni do članaka Carlu. Nećemo pretjerivati, ali ni do članaka.rambo16 je napisao/la:Ancelottiu povrijeđen JEDAN...znači SAMO JEDAN igrač i odmah odron od ekipe....neki su ga ovdje prizivali kao zamjenu Profi
Sad sam u Vogošći, ako hoćeš da piješ kahvu bujrum. Platiću ja, nije hodža cicija.nedim93 je napisao/la:Nemojte hodže, poznati su njegovi postovi nama, ili barem meni, ne bi taj nikad nešto rekao provokantno, on samo fino učestvuje u diskusiji, čak kad dođe u Bosnu pozove par topnika na kahvu. ma ljudina ba
neka hvala, mislim da ću preskočitHenderson je napisao/la:Sad sam u Vogošći, ako hoćeš da piješ kahvu bujrum. Platiću ja, nije hodža cicija.nedim93 je napisao/la:Nemojte hodže, poznati su njegovi postovi nama, ili barem meni, ne bi taj nikad nešto rekao provokantno, on samo fino učestvuje u diskusiji, čak kad dođe u Bosnu pozove par topnika na kahvu. ma ljudina ba
Real ih razmontirao prvu tekmu...jel isti trener vodio i tu tekmu?Saurman je napisao/la:Sve ste vidjeli večeras,znači na ljeto po Kloppa.
moRe,samo pod uslovom da dolazi u paketu sa Reufikom Reusom RefkomSaurman je napisao/la: Sve ste vidjeli večeras,znači na ljeto po Kloppa.![]()
Prenaivno su zijanili prvu tekmu a i propisno se ispromašivali kao i večeras.rambo16 je napisao/la:Real ih razmontirao prvu tekmu...jel isti trener vodio i tu tekmu?Saurman je napisao/la:Sve ste vidjeli večeras,znači na ljeto po Kloppa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.