ne, nego su pritom jos i inkasirali 178246,oo KMLakoste je napisao/la:Je li fakat da su strumfovi popusili pricu da je na raskide 14 igraca placeno samo 2000 maraka?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Eh da vidimo koliko su vas vaši zakinuli. Uzet ćemo sliku koju si ti sam postavio i da izračunamo ukupnu cijenu.Lakoste je napisao/la:Je li fakat da su strumfovi popusili pricu da je na raskide 14 igraca placeno samo 2000 maraka?

Idemo otprilike koliko ste ljudi poveli na pripreme: 23 igrača,četiri trenera,doktor,dva fizioterapeuta i ekonom.
Mi smo otprilike poveli:23 igrača,tri trenera,doktor,dva fizioterapeuta i ekonom.
Uzet ćemo cijene sa slike jer nemamo druge, a svi znamo da kada ide više ljudi da to bude jeftinije.
Vi ste poveli 31 čovjeka na pripreme. Po ovoj cijeni koju si ti postavio.
31 x 1729 KM = 53 599 KM
Mi poveli 30 ljudi.
30 x 936 = 28 080 KM
Vama ću gore sa liste skinuti jednog čovjeka da bude pošteno što znači da ste vi potrošili na pripreme 51 870 KM. Mi smo potrošili 28 080 KM.
Dolazimo do razlike od 23 790 KM. Svi znamo zbog čega ste izabrali taj hotel.
Da nemate Saida vi bi uštedili 23 790 KM. Eto gdje su vas zavrnuli i vi ste popušili tu priču?
Stvarno nemoguće.
Stani malo, zar stvarno misliš da su oni gazdi prikazali stvarnu cijenu i da nisu dodali bar 20 milja za talove?arelinho je napisao/la:31 x 1729 KM = 53 599 KM
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
U to ne mogu da ulazim jer je uzimam ove stvarne cijene, a ne cijene sa strane.Virtu4l je napisao/la:Stani malo, zar stvarno misliš da su oni gazdi prikazali stvarnu cijenu i da nisu dodali bar 20 milja za talove?arelinho je napisao/la:31 x 1729 KM = 53 599 KM
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
A vi stvarno popusili pricu da je Slavko htio da smrsa?arelinho je napisao/la:Eh da vidimo koliko su vas vaši zakinuli. Uzet ćemo sliku koju si ti sam postavio i da izračunamo ukupnu cijenu.Lakoste je napisao/la:Je li fakat da su strumfovi popusili pricu da je na raskide 14 igraca placeno samo 2000 maraka?
Idemo otprilike koliko ste ljudi poveli na pripreme: 23 igrača,četiri trenera,doktor,dva fizioterapeuta i ekonom.
Mi smo otprilike poveli:23 igrača,tri trenera,doktor,dva fizioterapeuta i ekonom.
Uzet ćemo cijene sa slike jer nemamo druge, a svi znamo da kada ide više ljudi da to bude jeftinije.
Vi ste poveli 31 čovjeka na pripreme. Po ovoj cijeni koju si ti postavio.
31 x 1729 KM = 53 599 KM
Mi poveli 30 ljudi.
30 x 936 = 28 080 KM
Vama ću gore sa liste skinuti jednog čovjeka da bude pošteno što znači da ste vi potrošili na pripreme 51 870 KM. Mi smo potrošili 28 080 KM.
Dolazimo do razlike od 23 790 KM. Svi znamo zbog čega ste izabrali taj hotel.
Da nemate Saida vi bi uštedili 23 790 KM. Eto gdje su vas zavrnuli i vi ste popušili tu priču?
Stvarno nemoguće.
Ono kad likovi sa 5 miliona duga racunaju milijarderu kako se zajebo
Brata mi milog sta bi da vas nema
Brata mi milog sta bi da vas nema
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
BadrHari je napisao/la:komšije vam rade svoj stadion ispred nosa, svi pričaju o njima, transfer rok prekucali spram vas..
kod nas euforija kakvu titule ne mogu kupiti, klub pripada nama, ne nekom Malezijcu..
Zrinjski se pojačao dodatno, uigrani su odavno..
Svugdje je ljepša priča nego na Koševu, kojeg čeka još jedna sezona tjeranja uprave, skidanja igrača i zviždanja.. Vidim što se jedete pitice
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Vratite Osimu pare.
Hej haj stavi cijene avio karata do istanbula onako iz zajebancijearelinho je napisao/la:U to ne mogu da ulazim jer je uzimam ove stvarne cijene, a ne cijene sa strane.Virtu4l je napisao/la:Stani malo, zar stvarno misliš da su oni gazdi prikazali stvarnu cijenu i da nisu dodali bar 20 milja za talove?arelinho je napisao/la:31 x 1729 KM = 53 599 KM

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kupov'o nam titule jbg i izbacivao nekakve Slobode u nize rangove.Sve se to placa,ali barem trofeji ostaju.A sta ono Hazmir uradi vama,a nigdje trofeja? 
persona non grata na grbavici, neće manijaci ni tuborg da piju, pog. nakon Memijesamirr je napisao/la:Amar Osim uvalio Zelju u dugove !
- TobeYarabi
- Kontakt:
meni se svidja ono izlaganje legende osima na skupstini. bas je fino covjek sve objasnio.
ja sam fan Dejine finansijske magijeTobeYarabi je napisao/la:meni se svidja ono izlaganje legende osima na skupstini. bas je fino covjek sve objasnio.
kaže sad gledamo zadnje 4 i po godine i pratimo prosjek igrača koji su došli i otišli
i onda hladno a sad samo troškovi transfera za ovu godinu(tj. polusezonu)
#štabis3iposezonekumedejane
Ljudi nemojte vjerovat sad mi lik kaze da je vidio Tana u gradu cudi me da niko nista nije javio valjda bi pitari znali.
Lijepo vrijeme, mozda je istinaAlipasino je napisao/la:Ljudi nemojte vjerovat sad mi lik kaze da je vidio Tana u gradu cudi me da niko nista nije javio valjda bi pitari znali.
- TobeYarabi
- Kontakt:
istina je, dosao je da nas proda(nije zajebancija)Alipasino je napisao/la:Ljudi nemojte vjerovat sad mi lik kaze da je vidio Tana u gradu cudi me da niko nista nije javio valjda bi pitari znali.
Pravda za Adina Džafića!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Nije Tan i ja sam mislio....to je vlasnik Kimona u SCC-uAlipasino je napisao/la:Ljudi nemojte vjerovat sad mi lik kaze da je vidio Tana u gradu cudi me da niko nista nije javio valjda bi pitari znali.
Željo1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.