AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Boateng_27
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Boateng_27 » 13 jul 2011, 10:45

Kako vi znate da sam ja Rob ? :mrgreen:

Kazem za sada je loš, odigrao je jednu utakmicu protiv Palerma i nije mi se nesto svidio al ajd ..

Pastore izjavio kako bi volio u Milan 8-)
http://translate.googleusercontent.com/ ... UtLoVzxejg" onclick="window.open(this.href);return false;

BTW :

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 13 jul 2011, 14:19

Boateng_27 je napisao/la:Kako vi znate da sam ja Rob ? :mrgreen:

Kazem za sada je loš, odigrao je jednu utakmicu protiv Palerma i nije mi se nesto svidio al ajd ..

Kod: Označi sve

Pastore izjavio kako bi volio u Milan
8-)
http://translate.googleusercontent.com/translate_c" onclick="window.open(this.href);return false;?
Pastore je izjavio da mu se svida Milan ,te da imaju velike ambicije ,,-sto je takoder izjavio i za Inter ..ovim rijecima "takoder tu je i Inter.te da su tu u opticaju 4-5 klubova ..ali da bi volio da neko od Italijanski timova bude njegova nova destinacija .
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 13 jul 2011, 14:56

warden je napisao/la: Pastore je izjavio da mu se svida Milan ,te da imaju velike ambicije ,,-sto je takoder izjavio i za Inter ..ovim rijecima "takoder tu je i Inter.te da su tu u opticaju 4-5 klubova ..ali da bi volio da neko od Italijanski timova bude njegova nova destinacija .
Ja ne vidim nigdje da piše to za Inter ... ( Da mu se svidja Inter )

Kada je u pitanju nova destinacija, Pastoreu se dopada Milan.

"Sviđa mi se Milan. Osvojili su naslov prvaka i imaju velike ambicije. Naravno, ostavit ću Palermo samo kako bih prešao u veće momčadi. Tu je i Inter. Menadžer mi je rekao da je u opticaju četiri ili pet klubova. Roma? Razgovarao sam s mojim prijateljem Nicolasom Burdissom, no to trenutno nije opcija za mene"; kazao je na kraju 22-godišnjak.

Tu je i Inter ali mu se sviđa Milan ;)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 13 jul 2011, 15:12

Boateng_27 je napisao/la:
warden je napisao/la: Pastore je izjavio da mu se svida Milan ,te da imaju velike ambicije ,,-sto je takoder izjavio i za Inter ..ovim rijecima "takoder tu je i Inter.te da su tu u opticaju 4-5 klubova ..ali da bi volio da neko od Italijanski timova bude njegova nova destinacija .
Ja ne vidim nigdje da piše to za Inter ... ( Da mu se svidja Inter )

Kada je u pitanju nova destinacija, Pastoreu se dopada Milan.

"Sviđa mi se Milan. Osvojili su naslov prvaka i imaju velike ambicije. Naravno, ostavit ću Palermo samo kako bih prešao u veće momčadi. Tu je i Inter. Menadžer mi je rekao da je u opticaju četiri ili pet klubova. Roma? Razgovarao sam s mojim prijateljem Nicolasom Burdissom, no to trenutno nije opcija za mene"; kazao je na kraju 22-godišnjak.

Tu je i Inter ali mu se sviđa Milan ;)
PA sta sam ja napiso keve ti," OMG " isto sto i ti ,ako kaze da je tu i Inter i 4_5 klubova, jel treba svake sec ponavljat rijec "SVIDA",,.,, :shock: a to sto je izjavio da mu se svida Milan sigurno je bio upitan nesto u vezi Milana jer se tamo navodi da je odgovorio za "nas portal"al helennejse ,ja znam da ce svaki vlasnik prodat igraca prije Morratiu nego Siviu al nije bitno ,ionko vam dolazi uskoro Ganso koji ce da kosta neki 30 mil ,i ovaj PAstore 40-50 mil ,mislim da a su to ogromni troskovi i bespotrebni dovest 2 igraca koji igraju iste pozicije,tako da nema nista od PAastorea .
IO SONO INTERISTA

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 13 jul 2011, 17:02

odkud da Ganso dolazi?? To jos nije potvrdjeno, a svakako da je Pastore bolji, ako nista dokazao se u Italiji ..

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 13 jul 2011, 17:16

ahmad_tz je napisao/la:odkud da Ganso dolazi?? To jos nije potvrdjeno, a svakako da je Pastore bolji, ako nista dokazao se u Italiji ..
Ma naravno da nije potvrdeno ,ali neki dan u INtervju sa Galianiem ;NOvinar ga je upitao za Gansa i Danila ,,
Ovaj je odgovorio da od Danila nema nista jer imaju Abatea na toj poziciji ,a da ce za ovog vidjeti .I kako sam dalje citao ne ide on nigdje do Janura, a onda bi trebo doci u Milan ...
IO SONO INTERISTA

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 13 jul 2011, 17:20

Ako bi se vec biralo izmedju Pastorea i Gansa,onda radije Pastore !
-RIVALDO-

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 13 jul 2011, 17:38

jbt gledam ove neke slike sa treninga i covjece koja je zvijer onaj seedorf. Pa covjeku je noga kao dvije od Paloshia il Abatea :mrgreen:

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 13 jul 2011, 17:46

dok je baljić igrao za real rekao je da je seedorf najjači igrač kojeg je vidio. kaže na treningu kad su igrali zajedno u realu, udariš u seedorfa ko da si u stijenu udario 8-)
surinamska krv je to, gullit i rijkaard su bili isti.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 13 jul 2011, 20:17

lady b-barbara berlusconi izjavila je da će milan investirati u nove igrače i da njen otac nije izgubio strast prema klubu, naprotiv jača je nego ikad 8-)
također naglašava da ova kriza neće utjecati na milan.

btw interesantna izjava danas allegrija, kaže zadovoljan timom ali jedan vrhunski ofanzivni vezni dao bi timu jednu novu dimenziju. što ne idu na sneijdera? :lol:

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 14 jul 2011, 07:13

[youtube][/youtube]

pato se razigrao, po meni najbolji noćas, robinjo isto extra, od ostalih neymar i maicon-puno je bolji od alvesa.
ganso nije bio loš al nije ni nešto specijalno
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 14 jul 2011, 08:21

Pato 2 gola 8-) majstor

Robinho ponovo ćelav :lol:

Dobro je sto je J.Cesar u losoj formi, primio 2 gola koja moja Nana nebi primila :lol:

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 14 jul 2011, 08:28

Na milannews.it piše da je jucer bio sastanak izemdju Braide i Simoniana (Agenta Pastorea) . Navodno Braida je spustio cijenu i mogao bi se dovesti za 25-30 miliona i to tek Poslije 6. Avgusta

I piše se da će nam Montolivo doći 99,9% i to s Cassano u Fiorentini ili bez 8-)

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 14 jul 2011, 09:14

Boateng_27 je napisao/la:Na milannews.it piše da je jucer bio sastanak izemdju Braide i Simoniana (Agenta Pastorea) . Navodno Braida je spustio cijenu i mogao bi se dovesti za 25-30 miliona i to tek Poslije 6. Avgusta

I piše se da će nam Montolivo doći 99,9% i to s Cassano u Fiorentini ili bez 8-)
A kako su mi ove izjave poznate ,potpuno odgovaraju ovom :Tevez u INter stigao na veceru s Morratiem sve odluceno dolazi 99 % ,Sanchez potpiso za Inter 35 mil.. MOntolivo za 15 mil ..Pastore izjavio da mu se svida Inter a ove sve gluposti su s INternews .it ;)
Zakljucak :svako svog konja hvali i njemu "uvaljuje " 8-)
IO SONO INTERISTA

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 14 jul 2011, 11:33

warden je napisao/la:
Boateng_27 je napisao/la:Na milannews.it piše da je jucer bio sastanak izemdju Braide i Simoniana (Agenta Pastorea) . Navodno Braida je spustio cijenu i mogao bi se dovesti za 25-30 miliona i to tek Poslije 6. Avgusta

A kako su mi ove izjave poznate ,potpuno odgovaraju ovom :Tevez u INter stigao na veceru s Morratiem sve odluceno dolazi 99 % ,Sanchez potpiso za Inter 35 mil.. MOntolivo za 15 mil ..Pastore izjavio da mu se svida Inter a ove sve gluposti su s INternews .it ;)
tako je, sad idi vidi imal me na Interovoj temi pa tamo uvaljuj kome hoćeš. Zna se ovdje ko laže a ko krade ;)

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 14 jul 2011, 11:55

Boateng_27 je napisao/la:
warden je napisao/la:

tako je, sad idi vidi imal me na Interovoj temi pa tamo uvaljuj kome hoćeš. Zna se ovdje ko laže a ko krade ;)
Evo sad sam provjerio , i vidi cuda ima te pa sam ti tamo uvalio :arrow: cisto informativno .
IO SONO INTERISTA

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 14 jul 2011, 12:43

Ma bmk za Kaznu ...

Romi koji nose Interove dresove kazem da nose dres od Nazaria a ne Cristiana ;) odkud im Interov dres sa C.Ronaldom na leđima :lol: ovaj od Ronalda su našli negdje ili im je neko dao jer ne žele da nose stari dres ...

Nikog ja ovdje nisam uvrijedio ...

To što sam rekao da sam čuo da Cigani navijaju za Inter nisam rekao da si to ti ili neki drugi sa foruma ili nebitno ... vidiš da ima iznimki :mrgreen:

Nisam Licemjer ne prepisujem tebi nesto sto sam ja rekao, samo kazem AKO SAM JA RASISTA JER SAM REKAO DA SU INTEROVI NAVIJACI CIGANI ONDA SI I TI RASISTA JER SI TO ISTO REKAO NAMA ;)

btw: Znaš li Admira Herića iz Zavidovića ? :P

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 14 jul 2011, 14:58

Beton 8-)

slika

Ljevica :o

slika

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 14 jul 2011, 15:02

haman ko seedorf kad je imao 13 godina :lol:

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

ACMTomo
Kontakt:

Post Postao/la ACMTomo » 14 jul 2011, 15:02

ne bih volio da dovedemo Pastorea, pogotovo ne za cjenu od 40mil. eura ,previse precjenjen igrac :| Inter je doveo Ricarda Alvareza za 15 mil ,a ne vjerujem da je ista losiji od pastorea

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: galia95 i 3 gosta.