Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jedino da nađeš nekoga ko je imao taj telefon pa da ti iz prve ruke prenese iskustva, inače ideš na slijepo jbg a to ti ne bih preporučio, pošto to je ipak onaj "pravi" no-name kinezer!armelinho je napisao/la:to i mene muci,,,,po spec,,,sve top al de znaj
za šta ćeš držati telefon?MisterGuardiola je napisao/la:
Puno "nepotrebne" plastike oko ekrana.Daj šta da je fit
Na koji nacin svega tiQUARESMA 18<<< je napisao/la:mogu i moraju ti poslati, ja sam iz cazina sebi dobavio l920 zutu
za šta ćeš držati telefon?MisterGuardiola je napisao/la:
Puno "nepotrebne" plastike oko ekrana.Daj šta da je fit
inace ovaj Nexus 4 je i dalje jedan od ljepsih telefona danas, i daleko je ljepsi od zadnja dva nexusa
Jarane sad ti kazem zvao tu uslugu donesi mi na vrata i frajer mi govori da nema telefona na mom kantonu ja mu govorim ima u Gorazdu nek dode kaze ne mogu ti ja tu pomoc ova usluga i onako vise nije aktivnaanonimni je napisao/la:Moraju ti poslati, imas uslugu Donesi mi na vrata, tako je moj jaran uzeo telefon jer ga nigdje u Sarajevu nije bilo, dodje ti kuci, pa se ne moras peglati ni s poslovnicom
A cak i da ne zelis da ti kuci dolazi telefon, moraju ga dostaviti u tvoju poslovnicu ako ga nemaju u njoj...
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Ma mora ti poslati, svakoj normalnoj firmi je u cilju da proda sto vise robe, zovni ih telefonski, pa pokusaj tako, sramotno je koliko su bahati...cesc4 je napisao/la:Jarane sad ti kazem zvao tu uslugu donesi mi na vrata i frajer mi govori da nema telefona na mom kantonu ja mu govorim ima u Gorazdu nek dode kaze ne mogu ti ja tu pomoc ova usluga i onako vise nije aktivnaanonimni je napisao/la:Moraju ti poslati, imas uslugu Donesi mi na vrata, tako je moj jaran uzeo telefon jer ga nigdje u Sarajevu nije bilo, dodje ti kuci, pa se ne moras peglati ni s poslovnicom
A cak i da ne zelis da ti kuci dolazi telefon, moraju ga dostaviti u tvoju poslovnicu ako ga nemaju u njoj...
Hvala drug, otici cu sutra ovom jaranu sto radi u Posti pa da mi on sta "izmajmunise"anonimni je napisao/la:Ma mora ti poslati, svakoj normalnoj firmi je u cilju da proda sto vise robe, zovni ih telefonski, pa pokusaj tako, sramotno je koliko su bahati...cesc4 je napisao/la:Jarane sad ti kazem zvao tu uslugu donesi mi na vrata i frajer mi govori da nema telefona na mom kantonu ja mu govorim ima u Gorazdu nek dode kaze ne mogu ti ja tu pomoc ova usluga i onako vise nije aktivnaanonimni je napisao/la:Moraju ti poslati, imas uslugu Donesi mi na vrata, tako je moj jaran uzeo telefon jer ga nigdje u Sarajevu nije bilo, dodje ti kuci, pa se ne moras peglati ni s poslovnicom
Z3 je strasna, kolega ce se preporoditi poslije X10Stvarno fenomenalan uredjaj, mada je tesko nekom flagshipu naci neku vecu manu, Z3 je nema (iako ja ne volim Sony telefone, moram reci kako jeste
)
Moj kolega ima taj mobitel, generalno je zadovoljan, osim što je morao platiti preko 400 KM za novi display nakon nekoliko mjeseci korištenja. Bez ikakve sile i dodira, gledajući u mobitel dok se vozio autom, pukao mu je display. Kasnije je istraživao, izgleda da su mnogi korisnici imali taj problem, ali samo u jednoj zemlji je Sony odlučio da to pada pod garanciju. Valjda neće da priznaju grešku. Čak smo gledali i na BBCju prilog o tome.prasovic89 je napisao/la:Mišljenje o SE Xperia Z3Trenutno imam X10 i nervira me nakon što skinem par aplikacija pojavi se tekst kao nedovoljno memorije
Ma nema se tu šta uputit, kad je u pitanju manje para a odličan telefon, dalje od nexusa neka ne traži. Čisti laki Android, bez predinstaliranih gowana. Ali yebiga, čovjek hoće da kupi nešto papreno, a ćejf se plaća dabomePapastathopoulos je napisao/la:Grdan ? De ga @Sveti malo uputi
Uostalom, ako ti nije zao dati 8 stoja u odnosu na 3 ili cak i manje, blago tebe
Ove noname kineze jedino treba kupovati kao poklone laicima koji nisu nešto pretjerano upućeni u telefone.armelinho je napisao/la:ko ima kakva iskustva o kineksim mobitelima,,,na pandawill sam nasao ovaj getek po vrlo niskoj cijenu(na snizenju cak 100 dolara) http://www.pandawill.com/getek-i9ijoy-s ... 99407.html" onclick="window.open(this.href);return false;
isplatil se to uzet,,,??
pa imaju oni svoje dobavljacecesc4 je napisao/la: Na koji nacin svega ti
A znaci ne vjerujem, onda je ovaj sto radi u telekomu levat zesci. Frajer mi reko da ja zovem i da trazim gdje imaQUARESMA 18<<< je napisao/la:pa imaju oni svoje dobavljacecesc4 je napisao/la: Na koji nacin svega ti
ja kad kupujem telefon ako nema u mome gradu on zove dalje, Bihac, Cazin i tamo javljaju li imaju li ili ne
a mozes i ti otici gdje je telefon dostupan, naravano ako ti nije previse daleko
Ako sutra ne upali pokusacu i to. Pojma nemam sta im je ali se nadam da ce sutra ovaj jaran uspjet pomocJoseMourinho je napisao/la:popuni preko interneta donesi mi na vrata ako nista, ja sam ih zvao i dao podatke i oni kada je doso mob odakle vec jer ga niej bilo donijeli mi, ne znam sto tebi problem stvaraju