Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- LarryDavid
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
povrijedi nam se nasri bas nemamo srece...
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
Kakav korak ima Y . Toure
ja sam kontao gol 100 %

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ovaj Yaya Toure je yebena masina,s onakvom tijelesnom konstitucijom,nakvu tehniku i passing imat,stvarno fascinantno....valjda ga nece ici protiv Arsenala za vikend 

Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
@larrydavid de ti objasni kakva je ovo taktika genija mancinija da nema šuta po golu u prvom poluvremenu?
Vođa zna.
- LarryDavid
- Kontakt:
ma ne razumijem se ja u taktiku..ja samo imam povjerenja u Roberta...nismo imali srece prvo povreda nasria a onda dekoncentracija u odlucnim trenucima... makar 1 go je trebo past iz ona 2 yayina prodora...nedim1993 je napisao/la:@larrydavid de ti objasni kakva je ovo taktika genija mancinija da nema šuta po golu u prvom poluvremenu?
I nekih 4,5 za Real!LarryDavid je napisao/la:ma ne razumijem se ja u taktiku..ja samo imam povjerenja u Roberta...nismo imali srece prvo povreda nasria a onda dekoncentracija u odlucnim trenucima... makar 1 go je trebo past iz ona 2 yayina prodora...nedim1993 je napisao/la:@larrydavid de ti objasni kakva je ovo taktika genija mancinija da nema šuta po golu u prvom poluvremenu?

Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 18 sep 2012, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Nemas ti veze o fudbalu pasha mojLarryDavid je napisao/la:ma ne razumijem se ja u taktiku..ja samo imam povjerenja u Roberta...nismo imali srece prvo povreda nasria a onda dekoncentracija u odlucnim trenucima... makar 1 go je trebo past iz ona 2 yayina prodora...nedim1993 je napisao/la:@larrydavid de ti objasni kakva je ovo taktika genija mancinija da nema šuta po golu u prvom poluvremenu?

Pa namjerno to radi, da vlasnici vide da ne mogu po golu opucati, a s druge strane Ronaldo roka na sve strane, pa da njega kupe ... taktika je to, genije je to ...nedim1993 je napisao/la:@larrydavid de ti objasni kakva je ovo taktika genija mancinija da nema šuta po golu u prvom poluvremenu?
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Nekad su engleski klubovi dominirali na Bernabeu a danas

Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Posudili dresove od Rudara a igru od Stokea, bas je cicija ovaj seik.Elegant je napisao/la:Jesu ovo posudili dresove od Rudara ?
Real Madrid - Stoke 0:0 ht

- LarryDavid
- Kontakt:
joj jeste i vi smjesni pa ovako je Murinho isto uzeo LP i jos par trofeja dakle braneci se...Mancini je Talijan oni su 4 SP-a uzeli na bunker i nikakvu igru...Senaid L.F.C je napisao/la:Nekad su engleski klubovi dominirali na Bernabeu a danas![]()
![]()
Znas materiju , to je najvaznije :ugeek:LarryDavid je napisao/la:joj jeste i vi smjesni pa ovako je Murinho isto uzeo LP i jos par trofeja dakle braneci se...Mancini je Talijan oni su 4 SP-a uzeli na bunker i nikakvu igru...Senaid L.F.C je napisao/la:Nekad su engleski klubovi dominirali na Bernabeu a danas![]()
![]()
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- LarryDavid
- Kontakt:
Jos Mancinija, ne mozes ga nikako procitati...non stop se brani i ko bi reko da ce Dzeku ubaciti... 
dzekoooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!

dzekoooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
marcelo i to desnom 
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
- LarryDavid
- Kontakt:
joj sta profula yaya moglo je bit 2:0 i odma kazna...1:1
Odbrana Citija veceras na nivou drugoligasa..
Kompani sklanja glavu k'o da mu je neko bombu bacio.

-
- Kontakt:
Kompany sjeba Harta, pa isto ko amater se skloni. 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Opet placaju danak neiskustvu
... Fuj, fuj,...
Jaja Ture - sila!!

Jaja Ture - sila!!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.