La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Tesko je sad raspravljati je li opravdana cijena ili nije. Ko zna, mozda je covjek stvarno novi Xabi.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
a smijali ste se kad je barca davala 57 miliona na neymara a real kad daje tolike pare e onda "real to moze sebi priustiti"
,pa koji to klub od velikana ne moze dat 40 miliona ,nije poenta u tome da li real to sebi moze pruistiti
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!

romeu novi igrac valencije
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Seferović novi igrač Sociedada
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Generaliziraš. Nisam se smijao, ali i dalje tvrdim da sebi Real može to priuštiti, bio on greška ili ne. Očigledno i Barcelona može...barca_87 je napisao/la:a smijali ste se kad je barca davala 57 miliona na neymara a real kad daje tolike pare e onda "real to moze sebi priustiti",pa koji to klub od velikana ne moze dat 40 miliona ,nije poenta u tome da li real to sebi moze pruistiti
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
- Consigliere
- Kontakt:
Barcelona daje najvecu prosjecnu platu u svijetu sporta. 8.7 miliona dolara.
Još se riješili VilleConsigliere je napisao/la:Barcelona daje najvecu prosjecnu platu u svijetu sporta. 8.7 miliona dolara.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- RickBlaine
- Kontakt:
Laz. Igraci Barce igraju iz ljubavi prema klubu.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa baš i nije, prema zadnjem istraživanjuConsigliere je napisao/la:Barcelona daje najvecu prosjecnu platu u svijetu sporta. 8.7 miliona dolara.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Consigliere je napisao/la:Barcelona daje najvecu prosjecnu platu u svijetu sporta. 8.7 miliona dolara.
Prema posljednjem istraživanju sportskog tržišta, engleski Manchester City postao je vodeći klub u svijetu koji svojim igračima daje najveće plate.
manchester City ove godine tako je ispred Real Madrida i Barcelone, koji su do prošle godine držali prva dva mjesta na listi najboljih poslodavaca.
Poznato je da je od 2008. godine, kada je Sheikh Mansour kupio City, počeo je praviti multimilionske transfere fudbalera. Shodno tome, prosječna sedmična plata igrača u Manchester Cityu iznosi 154,990 dolara. Na ovogodišnjoj listi poslije Cityja slijedi Real Madrid sa 139,562 dolara sedmično, pa Barcelona sa 138,741… Među najboljim fudbalskim platišama u ovoj godini su i Milan, Chelsea, Bayern, Inter i Manchester United.
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- RickBlaine
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- Consigliere
- Kontakt:
U mene su malo stariji podatci, iz prosle sezone. ali, poenta je image kluba, kao oaze fudbala, a po nicemu se ne razlikuje od Reala, Citya, Chelsea, Uniteda... Pare donose srecu.barca_87 je napisao/la:Consigliere je napisao/la:Barcelona daje najvecu prosjecnu platu u svijetu sporta. 8.7 miliona dolara.Prema posljednjem istraživanju sportskog tržišta, engleski Manchester City postao je vodeći klub u svijetu koji svojim igračima daje najveće plate.
manchester City ove godine tako je ispred Real Madrida i Barcelone, koji su do prošle godine držali prva dva mjesta na listi najboljih poslodavaca.
Poznato je da je od 2008. godine, kada je Sheikh Mansour kupio City, počeo je praviti multimilionske transfere fudbalera. Shodno tome, prosječna sedmična plata igrača u Manchester Cityu iznosi 154,990 dolara. Na ovogodišnjoj listi poslije Cityja slijedi Real Madrid sa 139,562 dolara sedmično, pa Barcelona sa 138,741… Među najboljim fudbalskim platišama u ovoj godini su i Milan, Chelsea, Bayern, Inter i Manchester United.
Klub sa najvise WC igraca i kvalitetnih igraca naravno da ce imati takav prosjek po platama.
Logika.
Logika.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Očekivao sam ovo od tebe.M4kaveli je napisao/la:Klub sa najvise WC igraca i kvalitetnih igraca naravno da ce imati takav prosjek po platama.
Logika.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Utakmice Superkupa Španije između Atlético de Madrida i FC Barcelone igrat će se 21. ( na Vicente Calderónu ) i 28. ( Camp Nou ) augusta u terminu od 23:00 sati.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ovo im je pravo glupo da se igraju dvije utakmice Super Kupa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- tyler durden
- Kontakt:
Nek si im rekaoSaurman je napisao/la:Ovo im je pravo glupo da se igraju dvije utakmice Super Kupa.
Betis dovodi Markusa Steinhofera, defanzivca Basela. Doci ce kao slobodan igrac, posto mu je istekao ugovor sa Svicarcima. Betis je jos u pregovorima sa Braianom Rodriguezom, napadacem Huachipata (Cile). Inace je on Urugvajac.
Nadam se da ce Mel opet napraviti finu ekipicu za gornjeg dijela tabele.
Nadam se da ce Mel opet napraviti finu ekipicu za gornjeg dijela tabele.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
El Flaco ipak se nece oprostiti od fudbala u dresu Depora posto se vraca u svoj maticni klub Las Palmas da odigra zadnju sezonu (vjerovatno). Preferirao je da se vrati kuci i ode u mirovinu i tako odbio milijune dolara koje su mu nudili Kataru . Znamo da vecina velikih igraca u poznim godinama odlazi upravo tamo da podeblja svoj bankovni racun . Ali ne i Flaco koji je uvijek skroman, uvijek je bio pravi primjer kako treba da se ponasa jedan fudbaler na terenu . Da nije bilo **** povreda koljena nesumnjivo bi zauzeo mjesto među najvecim u Spanskom nogometu.
Licno najveci romanticar s loptom kojega sam ja gledao. Kada dribla,to bi uradio tako elegantno ,nema tu neke trke sve u jedan,dva koraka ... Tu su odmah Iniesta i Zidane niko vise. Vjerovatno da je Valeron jedini igrac Depora koji je dobio aplauz na Balaidosu
. Deportivo ima ogromnu obavezu da povuce broj 21 iz upotrebe!! Prije dvije sezone je izjavio : uzbuđennje sto cu igrati u drugoj ligi sa Deporom je isto kao kada sam igrao za Furiju . Andres Iniesta rekao je za njega: "Ja bih platio ulaznicu kako bih gledao Valerona.
[youtube][/youtube]
Na 1:25 Cristiano pita Karanku: Koliko ima Valeron godina ,ovaj mu odgovara 37...A Cristiano odgovara u fazonu ma nemoguce jbte
Licno najveci romanticar s loptom kojega sam ja gledao. Kada dribla,to bi uradio tako elegantno ,nema tu neke trke sve u jedan,dva koraka ... Tu su odmah Iniesta i Zidane niko vise. Vjerovatno da je Valeron jedini igrac Depora koji je dobio aplauz na Balaidosu
[youtube][/youtube]
Na 1:25 Cristiano pita Karanku: Koliko ima Valeron godina ,ovaj mu odgovara 37...A Cristiano odgovara u fazonu ma nemoguce jbte
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Otac fudbala Valeron !
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.