Ne mora se nista instalirati, samo stavi utp kablo iz modema u laptop i to je to.filip13 je napisao/la:kod prijatelja mi modem i ruter bili prikopčani na centralnu jedinicu koju sad želi odnijeti na popravak,da li sad na laptop mora prikopčati modem i ruter i mora li šta ponovo instalirati?
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
anell je napisao/la:Ne mora se nista instalirati, samo stavi utp kablo iz modema u laptop i to je to.filip13 je napisao/la:kod prijatelja mi modem i ruter bili prikopčani na centralnu jedinicu koju sad želi odnijeti na popravak,da li sad na laptop mora prikopčati modem i ruter i mora li šta ponovo instalirati?
hvala
Zna li neko u cemu je problem,trazio sam rjesenje na internetu ali nisam uspio naci (google chrome je u pitanju)
Ostale stranice otvaram bez problema,a ovo traje danima
Probao sam mijenjati datum i vrijeme,restartovao router,probao sa drugim pretrazivacem...nista ne pomaze

Ostale stranice otvaram bez problema,a ovo traje danima

Probao sam mijenjati datum i vrijeme,restartovao router,probao sa drugim pretrazivacem...nista ne pomaze
Za pocetak provjeri da li ti je datum i vrijeme na racunaru podeseno pravilno, koliko god smijesno zvucalo
.
Zatim probaj drugi browser ako ovo prvo ne upali.

Zatim probaj drugi browser ako ovo prvo ne upali.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
- OnlyUnited
- Kontakt:
Provjeri datum i vrijeme u Biosu, pokusaj iskljuciti antivirus na momenat i probaj bez zastite uci te vidi da li je browser updejtovan... I jos nesto, imas u postavkama time & date properties, pod internet time opciju automatically synchronize with an internet time server, cekiraj to..
- Ed Woodward for Prime Minister !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
i pokusaj da skines zadnju verziju chromea
Ako je neko dobar sa kreiranjem web stranica ili zna neki dobar tutorijal. Bilo bi lijepo kad' bi mi pomog'o
Hvala unaprijed.

Tako blizu, a tako daleko.
Ja sam imao slican problem, isto pisalo sam osto je "google" bio ovak ozakljucan, ostale trazilice radile.autogol je napisao/la:Zna li neko u cemu je problem,trazio sam rjesenje na internetu ali nisam uspio naci (google chrome je u pitanju)![]()
Ostale stranice otvaram bez problema,a ovo traje danima![]()
Nasao sam da mi je licenca za "google" istekla.. i to da se desi... sve pokusavao, cackao oko opcija u internet podesavanjima i na kraju iskljucim fire wall i bez problema uđem... i radilo kao i prije. Ponovo ga ukljucio nista sve ok. Mozda sam i priej sta darnuo ali to sam dirao Internet opcije i Fire wall.
I ja sam poksuao druge pretrazivace, ali "googl" blokiran na svakom.
Mia San Mia
Uradim prijateljici sistem sa windows 8 na Xp tako tražila i kad' sam instalirao drajvere i sve. Neće da se pojavi destkop samo crno bude. Može neka pomoć 

Uđi u safe mode (možeš preko instalacionog diska ja msm) i uradi refresh sistema, izgleda da video driver zeza
i ne znam zašto instalirate drajvere, pa Windows 8 i 8.1 sami apdejtaju svaki drajver koji treba ako ima konekcije 

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Ja sam joj vratio na xp sa Windows 8 tako ona zahtijevala.ZahaKING je napisao/la:Uđi u safe mode (možeš preko instalacionog diska ja msm) i uradi refresh sistema, izgleda da video driver zezai ne znam zašto instalirate drajvere, pa Windows 8 i 8.1 sami apdejtaju svaki drajver koji treba ako ima konekcije
a to, nisam dobro pročitao, moja greška...ništa, nemam savjet, reci joj da je glupa

Rek'o sam i onda su bili smiley -.- :@ i to. Ali šta ćeš Bože mojZahaKING je napisao/la:a to, nisam dobro pročitao, moja greška...ništa, nemam savjet, reci joj da je glupa![]()

Nije strktno vezan uz PC, ali trebam pomoc. Znaci, zvuk mi radi svugdje osim na YT-u. Upalim pjesmu na na kompu cujem ju, upalim neku glupsot na fejsu cuje se, samo kad sam na YT-u bez zvuka. Ima par dana vec, pa me pocinje zivcirat nenormanlo 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"

instaliraj drugi neki, skini sa neta.Civa je napisao/la:Uradim prijateljici sistem sa windows 8 na Xp tako tražila i kad' sam instalirao drajvere i sve. Neće da se pojavi destkop samo crno bude. Može neka pomoć
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Kada instaliras xp na vecini racunara/laptopa ne pozna sljedece drajvere: mrezni, graficki te zvucni (high definition). Rijesenje je program DriverPack Solution 13 Lite (http://drp.su/download.htm" onclick="window.open(this.href);return false;)... Znaci ako ne pozna mrezni driver, skines na drugom racunaru i preko usb-a prebacis. To sto je crno je zbog grafickog jer nije kompatibilan sa postojecim racunarom. Ovaj program driverpack ti pozna i tvoje je samo da skines i instaliras dati driver.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Hvala prijatelju ali i sam sam skont'o nakon što sam ušao u ovaj safe mode. Najviše me zezalo što nisam im'o internet u određenom periodu pa mi je malo štekalo sa ostalim drajverima. Ali, sve u svemu je oduševljena kako sam uradioOnlyUnited je napisao/la:Kada instaliras xp na vecini racunara/laptopa ne pozna sljedece drajvere: mrezni, graficki te zvucni (high definition). Rijesenje je program DriverPack Solution 13 Lite (http://drp.su/download.htm" onclick="window.open(this.href);return false;)... Znaci ako ne pozna mrezni driver, skines na drugom racunaru i preko usb-a prebacis. To sto je crno je zbog grafickog jer nije kompatibilan sa postojecim racunarom. Ovaj program driverpack ti pozna i tvoje je samo da skines i instaliras dati driver.

Hvala bratesemir01 je napisao/la:evo ovako [youtube][/youtube] skini program Double Driver i rijesen problemManuel je napisao/la:Moze li mi neko pomoci i reci gdje se nalaze drajveri na laptopu i kako da ih spasim prije obaranja sistema ?
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Trenutno korisnika/ca: BaiMai, muhamedhulk i 28 gostiju.