FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Borčevac
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Borčevac » 31 mar 2010, 15:24

burek pita je napisao/la: mozda jest tako al druge stvari tu odlucuju,ako si gledo prosli derbi kola na tv-u sve ce ti biti jasno
Vjerovatno misliš na suđenje,i ja mislim da je bilo dosta navlačenja uključujući u prvom redu one smijurije oko penala prvog za želju koji nije postojao i drugog koji je trebao biti dosuđen za slaviju što je odlučilo pobjednika,i jedino se i bojim tog nekorektnog suđenja.

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 31 mar 2010, 15:27

mozda je nekad i bilo zeljo, vise nije sigurno

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 31 mar 2010, 15:29

Borčevac je napisao/la:
burek pita je napisao/la: mozda jest tako al druge stvari tu odlucuju,ako si gledo prosli derbi kola na tv-u sve ce ti biti jasno
Vjerovatno misliš na suđenje,i ja mislim da je bilo dosta navlačenja uključujući u prvom redu one smijurije oko penala prvog za želju koji nije postojao i drugog koji je trebao biti dosuđen za slaviju što je odlučilo pobjednika,i jedino se i bojim tog nekorektnog suđenja.
Pa dobro, desi se da sudija pogrijesi, i on je od krvi i mesa. Znas kako je, reflektori upaljeni, odsjaj, malo digne glavu prema gore i u tom momentu nista ne vidi dole osim Seju kako lezi i covjek svira penal .. ;)
Sto se tice drugog djela sezone to je i jedina diskutabilna odluka sto se tice Zelje. Protiv Celika i Zvijezde kuci se niko nije zalio, bas suprotno kao ni protiv Sirokog i Zrinjskog na strani kad su treneri obje ekipe rekli da je Zeljo zasluzeno odnio bodove.
Iskreno, sumnjam da ce protiv Borca biti nekih diskutabilnih odluka i da ce bodove odnijeti ko bude bolji u toj utakmici. S tim da Borcu odgovara i nerjeseno.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 31 mar 2010, 15:43

Ako se Borac plasi Zelje i nemoze odigrati nerijeseno onda Borac bez veze pravi stadion od Evrope nema nista.Ako udjete hrabro mislim da Vam bod negine,a Zelju bi gurnuli na psihickom planu u potpunu agoniju i time bi vam titula bila na dohvat ruke!!! :D

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 31 mar 2010, 15:48

Druze ako ne bude ljudi u crnom da pokvar utakmicu Borac ne da moze vec HOCE uzeti bodove na grbavici.

e sad druga je stvar ako mu to ne budu dali

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 31 mar 2010, 15:53

subzero81 je napisao/la:mozda je nekad i bilo zeljo, vise nije sigurno
Idi lijeci se, molim te.

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 31 mar 2010, 15:55

subzero81 je napisao/la:Druze ako ne bude ljudi u crnom da pokvar utakmicu Borac ne da moze vec HOCE uzeti bodove na grbavici.

Nebrini druze ako zatreba na Kosevu imate tri boda!!! ;)

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 31 mar 2010, 15:58

cena je napisao/la:
subzero81 je napisao/la:Druze ako ne bude ljudi u crnom da pokvar utakmicu Borac ne da moze vec HOCE uzeti bodove na grbavici.

Nebrini druze ako zatreba na Kosevu imate tri boda!!! ;)
Borac je te bodove vec upisao,posto sarajevo u 30 kolu nece moci ni u evropu ni ispasti,Zlatna sredina.

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 31 mar 2010, 16:00

Borčevac je napisao/la:
burek pita je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la:Ma ljudi pustite Šipovca, pa nije on obezbjedio pare za stadion nego Vlada Republike Srpske, a proceduru za odabir ponuđača provodi administrativna služba grda... Otvaranje ponuda koje za tender je 07/05/2010 godine, nadati se daneće biti žalbi te da će tada biti i odabran najbolji tj najkvalitetniji ponuđač, dvadesetak dana kasnije bi trebalo da se verifikuju rezultati javnog poziva tj da se potpiše ugovor, što znači da bi investitor mogao izvođača radova u posao da uvede krajem maja... Rok za izvođenje radova je 30 dana, a izuzetno za sve predviđene poslove je 45 dana, ali mislim da će se izvođač prvo fokusirati za radove neophodne za dobijanje dozvole za odigravanje utakmica euro kupova, nadalje biće važno i koje mjesto ćemo zauzeti tj iz kojeg pretkola ćemo krenuti u Evropu...
pa zauzet cete 2.mjesto,realno to se vidi iz aviona
Realnije je ipak da zauzmemo prvo pošto smo cjelo vrijeme prvi pa jel tako :)
Na Kosevo po titulu ja hoce biti slavlje 5000 hordasa i 300 lesinara ima da slave!!! ;)

kegeln
Kontakt:

Post Postao/la kegeln » 31 mar 2010, 16:01

pa i nek izgubi Borac od Zelje i od Zrinjskog, i sta onda, Borac veze dvije utakmice kuci i opet je prvi... gledajuci to je najrealniji rasplet :!:

P.S.-a ova novcana kaznu za Zelju je stvarno presmjesna odluka :|

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 31 mar 2010, 16:03

cena je napisao/la: Na Kosevo po titulu ja hoce biti slavlje 5000 hordasa i 300 lesinara ima da slave!!! ;)
Jedni ce slaviti,drugi tugovati!Ne mogu zajedno slaviti! :mrgreen:
Treci put castimo

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 31 mar 2010, 16:03

VB 1987 je napisao/la:Ma ljudi pustite Šipovca, pa nije on obezbjedio pare za stadion nego Vlada Republike Srpske, a proceduru za odabir ponuđača provodi administrativna služba grda... Otvaranje ponuda koje za tender je 07/05/2010 godine, nadati se daneće biti žalbi te da će tada biti i odabran najbolji tj najkvalitetniji ponuđač, dvadesetak dana kasnije bi trebalo da se verifikuju rezultati javnog poziva tj da se potpiše ugovor, što znači da bi investitor mogao izvođača radova u posao da uvede krajem maja... Rok za izvođenje radova je 30 dana, a izuzetno za sve predviđene poslove je 45 dana, ali mislim da će se izvođač prvo fokusirati za radove neophodne za dobijanje dozvole za odigravanje utakmica euro kupova, nadalje biće važno i koje mjesto ćemo zauzeti tj iz kojeg pretkola ćemo krenuti u Evropu...
Ja mislio to prava rekonstrukcija,za 45 dana mozes obnoviti wc i prefarbati ogradu.

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 31 mar 2010, 16:05

tatamata je napisao/la:
cena je napisao/la: Na Kosevo po titulu ja hoce biti slavlje 5000 hordasa i 300 lesinara ima da slave!!! ;)
Jedni ce slaviti,drugi tugovati!Ne mogu zajedno slaviti! :mrgreen:
Cuj nemogu,pa pitari su to
P.S.znas ko im je bio klupski psiholog prije rata

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 31 mar 2010, 16:14

ibrakadabra je napisao/la:
Ja mislio to prava rekonstrukcija,za 45 dana mozes obnoviti wc i prefarbati ogradu.

Hehehehe, pa dijete napravis za pola sata, a zmisli tek 45 vdana, nego moze li neko samo da se sjeti kako su ono isle titule po redu, mislim sto se tice nacionalne ravnopravnosti, mislim da je ove godine ipak bosnjacki klub na redu, pa mi je sada puno jasnije oko ovih odluka disciplinaca... :mrgreen:
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 31 mar 2010, 16:16

Željo šampion džaba se nadate... :mrgreen:
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 31 mar 2010, 16:18

VB 1987 je napisao/la:
ibrakadabra je napisao/la:

Hehehehe, pa dijete napravis za pola sata, a zmisli tek 45 vdana, nego moze li neko samo da se sjeti kako su ono isle titule po redu, mislim sto se tice nacionalne ravnopravnosti, mislim da je ove godine ipak bosnjacki klub na redu, pa mi je sada puno jasnije oko ovih odluka disciplinaca... :mrgreen:
Željo nije bošnjački klub. ;)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 31 mar 2010, 16:18

muXmania je napisao/la:Željo šampion džaba se nadate... :mrgreen:
pa i meni se cini, a mi se umijesali igracki ne znajuci kako je titula vec dodijeljena, hahahaha, zato su ovi hrvatski klubovi malo posustali, izgleda da su ipak bolje obavjesteni...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 31 mar 2010, 16:21

hahaha, ma nije, mozda je srpski pa zato i imate one pjesmice, hahahaha
"TREĆI PUT ČASTIMO"

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 31 mar 2010, 16:21

VB 1987 je napisao/la:hahaha, ma nije, mozda je srpski pa zato i imate one pjesmice, hahahaha
Razumio si ti mene dobro :)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 31 mar 2010, 16:22

Hehehehe, pa dijete napravis za pola sata, a zmisli tek 45 vdana, nego moze li neko samo da se sjeti kako su ono isle titule po redu, mislim sto se tice nacionalne ravnopravnosti, mislim da je ove godine ipak bosnjacki klub na redu, pa mi je sada puno jasnije oko ovih odluka disciplinaca... :mrgreen:[/quote]

modrica-zrinski-??????????

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.