Napij se i onda ispuni profilfsdghdsfs je napisao/la:Moze l' mi neko ukratko objasnit kako profil da napravim ? Eto odluci' se i ja na to pa da vidimo .

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Napij se i onda ispuni profilfsdghdsfs je napisao/la:Moze l' mi neko ukratko objasnit kako profil da napravim ? Eto odluci' se i ja na to pa da vidimo .
To je veoma složen proces.Postoje čitave grupe ljudi koje se bave smišljanjem ovako debilnih statusa.Sheyi je napisao/la:Nemoj biti tužna ako si slobodna Bog te upravo gleda i govori: "Ovu čuvam za nekog posebnog" <3
Hanifa Pušić i 95 drugih se ovo sviđa
E đe nalaze ove statuse![]()
![]()
da te razočaram, i vjerujunedim1993 je napisao/la:i najgore ja mislim da one vjeruju u sva sranja koja pišu
vopi je napisao/la:
neo je napisao/la:vopi je napisao/la:
![]()
obrisi oba browsera, instaliraj ccleaner, pokreni ciscenje i prije toga zamjeni PW od profilabavarian_bk je napisao/la:Opet belaj sa onim što sam sinoć pričao. Znači obrisao sam Mozillu, i ulazio sinoć preko Chroma, sve bilo u redu, nije dalje širilo virus, ali jutros uđem na Chrome i na facebook, opet samo šalje one linkove :S
''Oooo ljubi tetka kad ćete u goste'' i tako to hahhahabagrcavi je napisao/la:Mrzim kad mi rodbina piše po zidu.**** ih fejsbuk da ih ****
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 50 gostiju.