Champions League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2020/2021
Sir Alex je dolazio do finala Lige prvaka sa veznim redom u kojem su igrali:
Flatcher - Gibson - Anderson - Ji Sung Park - Carrick
Chicarito glavni napadač bio.
Ovdje treba sve diskusije da završe.
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 04 maj 2021, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
AhahahahhahhH
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dolazio jeAlanSmith14 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 23:14Sir Alex je dolazio do finala Lige prvaka sa veznim redom u kojem su igrali:

- Donnie Darko
- Kontakt:
PSG ekipa koja je pljunula milijardu da bi igrali bunker i inshallah u Ligi Šampiona, i na kraju nešto napadaju kad nemaju više izbora. Bruka za fudbal.
City je jedina od ovih ekipa u koju se pumpa novac koja zapravo unaprijeđuje fudbal, tako da se može smatrati da je večeras fudbal spašen, i da City igra da spasi obraz fudbala.
City je jedina od ovih ekipa u koju se pumpa novac koja zapravo unaprijeđuje fudbal, tako da se može smatrati da je večeras fudbal spašen, i da City igra da spasi obraz fudbala.
2011 Barca vjerovatno najjaca u historiji sa Messijem u primeu protiv Uniteda koji je vec tad skoro izlapio. Nisu osvojili to zbog Guardiole, tu bi i osvojili da ih je vodio bilo ko.
2009 posteno osvojeno al neposteno Barcelona uopste bila u finalu.
@boixos da al ovaj u 13 godina konstantno vodi najjace ekipe u Evropi, evo nek sljedece godine sjedne na klupu Uniteda i osvoji LP ja cu prvi reci da je bolji od Fergusona.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Zanimljivo kako si napisao "dolazio do finala" a ne recimo "osvajao LP" jer i sam znaš da je Pep za prve tri godine svoje karijere osvojio jednak broj klempi kao i Ferguson za 20.AlanSmith14 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 23:14Sir Alex je dolazio do finala Lige prvaka sa veznim redom u kojem su igrali:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Guardiola je tolike sezone izgubio sa Cityem i Bayernom i sa toliko potrošenog novca a da nije uspio još uvijek uzeti LP. Možda neće ni ove godine, ko zna. Upoređivati ga sa najboljim trenerom ikad je smiješno, ali to mogu neznalice naravno. 

"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Onako na prvu Ferguson,Jupp,Hitzfeld su bolji treneri od Guardiole.Izgradili timove sa kojim su osvajali sve i zato im nije trebalo 2 milijarde.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 04 maj 2021, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Tačno znam šta sam napisao i tačno znam da bilo ko drugi osim njega ne bi mogao dalje od grupne faze LP sa ovim rosterom.
Uživajte, dobar je Pep. Sigurno jedan od najvećih svih vremena.
Uživajte, dobar je Pep. Sigurno jedan od najvećih svih vremena.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Zidane je osvojio tri u dvije ipo godine, pa ne vidim da pišu ovi kvazikatalonci za njega da je bolji.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Ma na Guardiolu se samo još furaju navijači Citya (ako ih ima) , nostalgični katalonci i oni što prate fudbal zadnjih 5 godina i to isključivo EPL.
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Kakav Jupp ubleha Zidane ga samaro
Aha,
i meni se kliže
Tvoje mišljenje je inače relevantno u svijetu fudbala,
čuj ja ću prvi reći

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Svi znamo na koje načine je to postigao.
Hitzfelda ni mater ne bi smatrala boljim.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Wow. Od cijelog posta si se uhvatio za ovaj dio.

To samo po sebi nesto govori.

15.10.2013.
Digli se ljudi ko da je Barcelona ušla u finale. 

Remember, remember the 5th of November.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Throwback na finale 2009. kada je sirotinja iz Manchestera u jednom trenutku imala Ronalda, Rooneya, Teveza i Berbatovu na terenu, u odbrani Rio i Vidić, u vezi Scholes mijenja Giggsa, još Carrick tu o kojem se epovi i kolumne pišu, a sa druge strane ekipa koja je godinu prije toga bila treća u ligi i rutinski riješena od strane istog tog Uniteda.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 23:18Zanimljivo kako si napisao "dolazio do finala" a ne recimo "osvajao LP" jer i sam znaš da je Pep za prve tri godine svoje karijere osvojio jednak broj klempi kao i Ferguson za 20.AlanSmith14 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 23:14Sir Alex je dolazio do finala Lige prvaka sa veznim redom u kojem su igrali:
Untited iz 2007-2009 bukvalno jedna od najjačih ekipa u historiji fudbala a za par godine ćemo doći do toga da su jedva koštali 40 miliona ukupno i da je senzacija što su ušli u osminu uopšte a kamoli osvojili.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Guardiola je par sezona sam sebe syebao u završnicama. Izvede neku ludu taktiku, eksperimentiše, ali to je Pepun. Ali, omalovažavati lika koji je stvorio ovakvu mašineriju, koji je najveći trenerski mozak, koji ima toliko uspjeha mogu samo fudbalski klocevi. Čovjek iz svakog igrača izvuče maksimum, nađe igrače koji mogu odgovoriti na njegove ideje i to frcera odlično. Naravno, bude i fula, ali to je tako.
Gledaj Rubena, izvukao ga iz naftalina, momak kida. Pored njega, već koliko godina Fernandinho, pa Sterling, Zinchenko, Mahrez itd. Ne može to svako.
Gledaj Rubena, izvukao ga iz naftalina, momak kida. Pored njega, već koliko godina Fernandinho, pa Sterling, Zinchenko, Mahrez itd. Ne može to svako.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.