FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Momci su dali svoj maksimum, idemo dalje
Nismo uopste skinuli gace. Da smo skinuli gace, ne bi poveli, igrali smo pametno, ali nemamo kvalitet da zadrzimo to protiv kvalitetnijeg protivnika. Da igas ovakvih 5 utakmica, mogao bi da prodjes jednom da si u punom sastavu, spreman, i da imas srece.zeljovac21 je napisao/la: ↑09 sep 2020, 20:56Opet o nekim finansijskim glupostima. Mi smo se mogli pobiti sa ovom prosjecnom evropskom ekipom, do kad demagogije svaki put kad izgubimo. A ne pricate o tome da smo skinuli gace cim smo izasli na teren. Jesu jaci ali se moglo igrati sa njima da nismo izasli ko zadnji luzeri.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 09 sep 2020, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
Idiotski je stavljati blazevica na krilo koji to nikad nine igrao...idiotski je degenerika stevanovica i veselinovica drzati u rosteru uopste...konkretno sta je to danas veselinovic uradio a da recimo gasal nije mogao...zasto je alispahic poceo prije sadikovica?
Ovaj maccabi je smjesna ekipa ja vam garantujem da bi top5 ekipa u hrvatskoj bez problema ih prosli...dinamo rijeka osijek lokomotiva i hajduk...satrali bi ih...
Ovaj maccabi je smjesna ekipa ja vam garantujem da bi top5 ekipa u hrvatskoj bez problema ih prosli...dinamo rijeka osijek lokomotiva i hajduk...satrali bi ih...
Nismo izašli ko luzeri, solidno smo igrali do 35 minute, vec su ljudi jednostavno jaci u svemu (brži, agresivniji, jaci u duelima, bolji tehničari, bolji u skoku itd) i to mora rezultirati, plus korona koja nas je potpuno izbacila iz svega.zeljovac21 je napisao/la: ↑09 sep 2020, 20:56Opet o nekim finansijskim glupostima. Mi smo se mogli pobiti sa ovom prosjecnom evropskom ekipom, do kad demagogije svaki put kad izgubimo. A ne pricate o tome da smo skinuli gace cim smo izasli na teren. Jesu jaci ali se moglo igrati sa njima da nismo izasli ko zadnji luzeri.
Mada, ne bi mi ovo prošlii i da nije bilo korone

Joj ljudi svejedno ko igra ishod bi bio isti,pa ljudi bi zabili 20 da su htjeli,nije ni cudo sto nas zovu stolarima 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dva amatera, i jedan i drugi, kratko i jasno.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑09 sep 2020, 20:56Momcima ništa ne zamjeram, imali su dva treninga u 14 dan i ovo je maksimum.
I nemojte više pisati o Fejzicu kao prvom golmanu, Erić je Bufon za njega.O Veselom ne treba trošiti riječi.
S bismilom se vratiti i spremati za ligu, do titule
Ovobje realnost i nista drugo.Ne mozes u Evropu sa ovim kadrom i tacka.Mi hocemo nesto u Evropi a dovedemo 4 igraca celika koji se raspao(miletic,jamak.blazevic,vrhovac).Za ovakve ekipe ti trebaju Sehic na golu,jovanovic na stoperu,miroslav Stevanovic na krilu,nijema u vezi itd
Na pocetku sam nspiso vadi Veselog kosta ce nas i bas nas kosta.Prije utakmice sam reko da Mesa nemoze igrat sto sparina sto godine .I pogodio sam nazalost.Vrtimo se ko ringispil i uvjek da je ovo da je ono da je Zec soreman .
Momci su dali max cestitke na discipline i zalaganju
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Varas se ,vidjecemo kako ce dalje proci haifagruezi je napisao/la: ↑09 sep 2020, 20:59Idiotski je stavljati blazevica na krilo koji to nikad nine igrao...idiotski je degenerika stevanovica i veselinovica drzati u rosteru uopste...konkretno sta je to danas veselinovic uradio a da recimo gasal nije mogao...zasto je alispahic poceo prije sadikovica?
-
- Kontakt:
Buraz, lupaš bezveze.gruezi je napisao/la: ↑09 sep 2020, 20:59Idiotski je stavljati blazevica na krilo koji to nikad nine igrao...idiotski je degenerika stevanovica i veselinovica drzati u rosteru uopste...konkretno sta je to danas veselinovic uradio a da recimo gasal nije mogao...zasto je alispahic poceo prije sadikovica?
Blažević je karijeru počeo kao krilo.
Nemaš para za bolje, to je suština.
Alispahić je počo jer je Dado 20 dana kući ležao zbog korone.
I ja mislim da su ovi neka osrednja ekipa. Nismo imali snage za nešto više, malo hrabrosti i Boga mi kakvog ozbiljnijeg golmana.
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 09 sep 2020, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli!
Naci ovim igracima poslove realno jer ne zasluzuju od ovoga da zive 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Definitivno nasa najgora pozicija je golman. Zar je tako tesko naci adekvatnog golmana.Brkooo je napisao/la: ↑09 sep 2020, 21:01Dva amatera, i jedan i drugi, kratko i jasno.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑09 sep 2020, 20:56Momcima ništa ne zamjeram, imali su dva treninga u 14 dan i ovo je maksimum.
I nemojte više pisati o Fejzicu kao prvom golmanu, Erić je Bufon za njega.O Veselom ne treba trošiti riječi.
S bismilom se vratiti i spremati za ligu, do titule
Koja patnja od utakmice 

-
Slabo... Šeha,Kosoric,Veseli,Hajdarević nisu za prvog tima Želje. Fali ovdje 2 igrača u vezi, Fali pravi napadač koji zna lopte... Možda je vrijeme i za promjene na klupi,možda neko mlađi.. Vrijeme ide....
Dobro sad realno splet okolnosti je bio takav da nam nista nije išlo na ruku. Ne slažem se s tim da bi nam oni zabili golova koliko bi im trebalo. I oni su ljudi od krvi i mesa i ovo bi npr Dinamo i C.Z.prošli bez nekog velikog naprezanja.
Al pošto nas je zadesilo to sto nas je zadesilo i ekipa praktički nije mi trenirala kako treba 12 dana il' koliko već prihvatit ću ovo.
Utakmice koje slijede mnogo su važnije i na njima se prelama cijela sezona. Prava na kiks nemamo a ako kiksamo nek nam je Bog na pomoći.
Dakle zaboraviti ovu utakmicu već sad i okrenuti novi list.
Al pošto nas je zadesilo to sto nas je zadesilo i ekipa praktički nije mi trenirala kako treba 12 dana il' koliko već prihvatit ću ovo.
Utakmice koje slijede mnogo su važnije i na njima se prelama cijela sezona. Prava na kiks nemamo a ako kiksamo nek nam je Bog na pomoći.
Slazem se ,da probamo vratiti Dzeku ako moze juve sto mi ne bi mogli,evo i tiago alkantara je slobodan.I Silvu smo mogli dovesti **** Abramovica ko je on.Daj budi ozbiljanLaSicila1921 je napisao/la: ↑09 sep 2020, 21:05Slabo... Šeha,Kosoric,Veseli,Hajdarević nisu za prvog tima Želje. Fali ovdje 2 igrača u vezi, Fali pravi napadač koji zna lopte... Možda je vrijeme i za promjene na klupi,možda neko mlađi.. Vrijeme ide....
Ta zvezda je uz dosta srece prosla ankaru koja je za haifu smijesna ekipaExBlueone je napisao/la: ↑09 sep 2020, 21:10Dobro sad realno splet okolnosti je bio takav da nam nista nije išlo na ruku. Ne slažem se s tim da bi nam oni zabili golova koliko bi im trebalo. I oni su ljudi od krvi i mesa i ovo bi npr Dinamo i C.Z.prošli bez nekog velikog naprezanja.
Jes svi na srecu prolaze samo mi ne mozemo,**** li ti srecu kakva je to kurava,imas ti pravo...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Jedina razlika veceras je sto oni imaju u svakom trenutku 11 profesionalaca na terenu, a mi nekoliko amatera.
Fejzic, Kosoric, Stevanovic, Veselinovic, Blazevic nisu izgledali kao profesionalci. Alispahic i Hajdarevic tu i tamo. Mletic fino odigrao i to je to.
Mujezinovic za Veselinovica Ribery.
Cuva Bog Zelju svog!
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, drzgemboadislic, Firebase, Lokomotifa i 66 gostiju.