HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

brig
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la brig » 30 nov 2016, 17:07

Bacanje para za koje si mogao dovest dobrog iskusno igraca

Eto poteza za pohvalu

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 30 nov 2016, 17:19

Nema igrača ko je da je trener
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 30 nov 2016, 21:11

HKK Posusje - HKK Siroki 76-80

Sta dalje, ovo je bilo polufinale ili?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 30 nov 2016, 21:35

Jedva u Posusju, Djugum i Brown odigrali samo 8 prvih minuta dok nisu ovi zabili 3 trice zaredom

Mocnik 16, M.Dreznjak 12, D.Dreznjak 10p i 6sk

Sad su valjda ostale 3 ekipe, mi Student i Zrinjski

Jel itko gledao utakmicu, kakvi su ovi iz Posusja sto su nabili statistiku?

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 03 dec 2016, 18:09

7 faula za 5 minuta nam sviraše

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 03 dec 2016, 18:22

Kraj 3/4,gubimo 79-63.
Igraj Široki ti si najbolji!

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 03 dec 2016, 18:26

U cetvrtini imali 12 faula hah, u drugoj isto oko desetak...

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 03 dec 2016, 21:53

sb1996 je napisao/la:U cetvrtini imali 12 faula hah, u drugoj isto oko desetak...
Nije Maksim kriv sto ga djeca ne mogu cuvati...

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 03 dec 2016, 21:59

Konačni rezultat? Na mobu sam
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 03 dec 2016, 23:04

Tko je ono pričao o napredovanju s ovom ekipom ove sezone itd itd

:mrgreen:

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 03 dec 2016, 23:59

brig je napisao/la:Tko je ono pričao o napredovanju s ovom ekipom ove sezone itd itd

Ja.
Momci što su odigrali u pripremnim utakmicama su i pokazali u prvih 3 kola, protiv Bošnjaka, Zrinjskog i Mladosti izgube na jednu loptu uz vodstvo tokom većine utakmice.
Ali ovo protiv Sparsa i Bosne je katastrofa, nema veze što izgube, ali primiti po 100 koševa u obje je sramota od pristupa i svega.
King , rezultat biješe 99:80

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 04 dec 2016, 02:58

Brown stavio status: Hahah...,Bench me, Cut me, Whatever... No matter happens here, they won't break me... Pa ga ispravio i samo objavio ovo od No matter....

Brekalo osudio starije igrace u izjavi za sportsport.ba

http://m.sportsport.ba/bh_kosarka/breka ... nsu/216333

Obrana u zadnje dvi utakmice je kriminalna, al mora se rec da su i Sparsi i Bosna bili suterski raspolozeni, ali to ne opravdava katastrofu u obrani...

Ja i dalje vjerujem da ova momcad moze napredovati, samo je problem sto nam do kraja regularnog dijela ostaje jos 11 utakmica tako da 80% necemo bit u ligi za prvaka...

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 04 dec 2016, 11:25

Juče izlazi Brown sa parketa i psuje, ne pozdravi se sa trenerom nego mu nesta drsko odgovori,odemo klupe i poče udarati stolicom. Kasnije više nije ni ulazio,sjedio sam na kraju.
Sabrine mi moje!

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 04 dec 2016, 12:11

BosnianKingdom je napisao/la:Juče izlazi Brown sa parketa i psuje, ne pozdravi se sa trenerom nego mu nesta drsko odgovori,odemo klupe i poče udarati stolicom. Kasnije više nije ni ulazio,sjedio sam na kraju.

Ocigledno je da je neka svadja bila, ali ako cemo realno Batinic i Dreznjak mladji su bolji od njega ove sezone, a jos su i mladi igraci...

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 04 dec 2016, 14:43

sb1996 je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:Juče izlazi Brown sa parketa i psuje, ne pozdravi se sa trenerom nego mu nesta drsko odgovori,odemo klupe i poče udarati stolicom. Kasnije više nije ni ulazio,sjedio sam na kraju.

Ocigledno je da je neka svadja bila, ali ako cemo realno Batinic i Dreznjak mladji su bolji od njega ove sezone, a jos su i mladi igraci...
Ima li iko od ovih mladih sto su se juce pokazali da je potencijalni reprezentativac BiH? Nije nikakva provokacija nego onako me zanima, ima ih par sto bi mogli biti solidni ako ne i dobri. Samo ne znam zasto, ali stvano su im cudni izbacaji, ne samo ovim vasim mladim, nego vecini mladjih igraca, sve nekako brzopotezni, ruka ko da je od kamena kad je zategne, nema te elegantnosti ko kod recimo Ikone, Vasiljevica...Isto kao da nemaju snage dovoljno pri sutu, mada opet, ako ulazi sut, Boze moj :D

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 04 dec 2016, 14:59

25 u Širokom, ja msm da je Josip neki, bio je ja msm najucinkovitiji njihov igrač, a koliko Sm čuo '99 je godište.
Na zagrijavanju mi se svidjela 5-ica, ali nije puno igrala, u dva navrata je ulazila možda 1-2 minute.
Sabrine mi moje!

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 04 dec 2016, 15:33

BosnianKingdom je napisao/la:25 u Širokom, ja msm da je Josip neki, bio je ja msm najucinkovitiji njihov igrač, a koliko Sm čuo '99 je godište.
Na zagrijavanju mi se svidjela 5-ica, ali nije puno igrala, u dva navrata je ulazila možda 1-2 minute.
Na spisku BiH U18 su sada J.Soldo i D.Drežnjak( br.24), broj 5, odnosno Pervan je bio na širem spisku, ali ga na ovom zadnjem nema...
A Batinic, odnosno br.25 je u repki Hrvatske i jucer je bio odlican, i da, tek je 99 godiste... Takodjer u Hr repki je i mladji od braće Drežnjak, Mateo, br.23...

I obojica su mi bila bolja od nasih starijih igraca, odnosno Mocnika i Browna...

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 04 dec 2016, 21:44

felix123 je napisao/la:
brig je napisao/la:Tko je ono pričao o napredovanju s ovom ekipom ove sezone itd itd

Ja.
Momci što su odigrali u pripremnim utakmicama su i pokazali u prvih 3 kola, protiv Bošnjaka, Zrinjskog i Mladosti izgube na jednu loptu uz vodstvo tokom većine utakmice.
Ali ovo protiv Sparsa i Bosne je katastrofa, nema veze što izgube, ali primiti po 100 koševa u obje je sramota od pristupa i svega.
Zato sam ja i rekao da od toga će teško biti išta. Po meni teško mladi uče ako nemaju iskusne uz sebe. Nama fali par iskusnih igrača i to bi bilo ok jer ponekad nije ni dobro da ih se gura u vatru kao npr Batinića malog koji je 99 godiste. Da izgore na kraju.

To je sve izgledalo dobro kad se krene, kad imaš trenera i nemaš pritiska, dobio ili izgubio prvih par kola nitko ne gleda al vidiš sad problema kad se pritisak stvori. Ideš na mladost i na brzinu i dobiješ koju tekmu, onda dođe koja gdje treba pameti, iskustva i drskosti, biti mudar i miran i problem nastane pa se izgube utakmice kao protiv Bošnjaka, Mladosti ili Zrinjskog.

Karačić recimo u ovoj momčadi nikad napredovat neće. Za njega je bilo bolje da je išao dalje da vidi je li ima išta u njemu ili ipak nema, samo bljesak je bio. Fizikalije ima ali to nije dovoljno za igranje košarke. Ovako je sad upao u sivilo neko čitave ekipe, dođu porazi i pritisak, svađe itd itd Nema od toga ništa...

Sad tu imamo dvije situacije. Jedna je guranje mladih ali se onda postavlja pitanje zašto otkaz Romeu i odakle odjednom pritisak rezultata? A druga je da li će ova momčad izboriti ostanak ili će se ipak trebati dovesti 2-3 bolja iskusna igrača ili čak i koji više ako bi se riješavali Browna jer očigledno je njemu odzvonilo. Al onda u tom slučaju mladi gube minutažu iako će vjerojatno rezultat neki doć. :hmmmmm:

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 04 dec 2016, 22:15

brig je napisao/la:
felix123 je napisao/la:

Ja.
Zato sam ja i rekao da od toga će teško biti išta. Po meni teško mladi uče ako nemaju iskusne uz sebe. Nama fali par iskusnih igrača i to bi bilo ok jer ponekad nije ni dobro da ih se gura u vatru kao npr Batinića malog koji je 99 godiste. Da izgore na kraju.

To je sve izgledalo dobro kad se krene, kad imaš trenera i nemaš pritiska, dobio ili izgubio prvih par kola nitko ne gleda al vidiš sad problema kad se pritisak stvori. Ideš na mladost i na brzinu i dobiješ koju tekmu, onda dođe koja gdje treba pameti, iskustva i drskosti, biti mudar i miran i problem nastane pa se izgube utakmice kao protiv Bošnjaka, Mladosti ili Zrinjskog.

Karačić recimo u ovoj momčadi nikad napredovat neće. Za njega je bilo bolje da je išao dalje da vidi je li ima išta u njemu ili ipak nema, samo bljesak je bio. Fizikalije ima ali to nije dovoljno za igranje košarke. Ovako je sad upao u sivilo neko čitave ekipe, dođu porazi i pritisak, svađe itd itd Nema od toga ništa...

Sad tu imamo dvije situacije. Jedna je guranje mladih ali se onda postavlja pitanje zašto otkaz Romeu i odakle odjednom pritisak rezultata? A druga je da li će ova momčad izboriti ostanak ili će se ipak trebati dovesti 2-3 bolja iskusna igrača ili čak i koji više ako bi se riješavali Browna jer očigledno je njemu odzvonilo. Al onda u tom slučaju mladi gube minutažu iako će vjerojatno rezultat neki doć. :hmmmmm:
Brig sa svime se slazem, osim sa tim sto mislim tj nisam siguran bi li romeo bio dobar da ih i dalje vodi, mozda se i varam...

Brown izgleda da i on hoce da ide a i mi, pogotovo jos onaj raskid sinoc...

Ja bi njega potjerao, igra dobru obranu, ali u napadu divlja, i doveo bi jednog koji moze pogodit u napadu kad zagusti, kao npr Kovacevic ili Dee koji su bili kod nas prosle sezone....

A sa ovim zadnjim, iz lige sa ovim sastavom ne mozemo ispast, nek rezultat trpi ove sezone, nek se igra liga za opstanak, rijese se jos malo financije i nek mladi osijete atmosfere, punu dvoranu u Tuzli, Kaknju... Nazalost zbog njih sto se sinoc nije igralo u velikoj dvorani...

Rezultat ove sezone istrpimo, podrzimo klub i onda dogodine polako sa njima po stepenicu vise... Ako si me razumio...

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 04 dec 2016, 22:19

sb1996 je napisao/la: Brig sa svime se slazem, osim sa tim sto mislim tj nisam siguran bi li romeo bio dobar da ih i dalje vodi, mozda se i varam...

Brown izgleda da i on hoce da ide a i mi, pogotovo jos onaj raskid sinoc...

Ja bi njega potjerao, igra dobru obranu, ali u napadu divlja, i doveo bi jednog koji moze pogodit u napadu kad zagusti, kao npr Kovacevic ili Dee koji su bili kod nas prosle sezone....

A sa ovim zadnjim, iz lige sa ovim sastavom ne mozemo ispast, nek rezultat trpi ove sezone, nek se igra liga za opstanak, rijese se jos malo financije i nek mladi osijete atmosfere, punu dvoranu u Tuzli, Kaknju... Nazalost zbog njih sto se sinoc nije igralo u velikoj dvorani...

Rezultat ove sezone istrpimo, podrzimo klub i onda dogodine polako sa njima po stepenicu vise... Ako si me razumio...
Ne bih ulazio u to bi li bio ili ne bi jer to ne možemo više znat, mogli bi tek na kraju sezone analizirati. Više sam mislio na to jer je u klubu maltene cijeli život, jer je trenirao te momke u omladinskoj školi i jer je realno najjeftinija opcija i domaći čovjek. Ne vidim koji trener može puno više napraviti sa ovakvom ekipom. Niti koji bi preuzeo.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.