Ali hajd, okreće se kolo sreće...
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
nedaTM je napisao/la:dali neko zna koliko Nadal gubi bodova, i dali pada na 3. poziciju?
Mogao bi , fali mu nesto malo ..hamzaTM87 je napisao/la:E ovo ce sada biti jedan od najzanimljivih Wimbledona u zadnjih par godina. Nadam se da Murray bar sada moze napokon do finala,kada se to od njega najmane ocekivalo u zadnjih par godina,a sa druge strane zrijeba,je zaista sve moguce
Nadal je branio 1200 bodova. Osvojio je za prolazak u drugo kolo 45, cini mi se. To je -1155 za Nadala na ovom turniru.hamzaTM87 je napisao/la:Ne moze ga nazalost Andy nikako prestici,jer Rafa ima 10.060 a Andy 6.980 bodova.Rafa sada ne znam tacno koliko gubi,ali nece vise od hiljadu sigurno tj. nece ici ispod 9.000,a Murray i sa titulom ne moze do tih bodova...
Ide na Baggy-a. Tu ce sve zavisiti od MArcosa,on ako poludi kao sto zna bice to tezak mec,ali ako odigra lose i nervozno kao sto takodje zna Andy ce to lagano zavrisiti. Onda igra protiv Cilica/Raonica/Kverija,i sva trojica su serveri,a mislim da takvi igraci Andy-u bas lezeANTIFA ! je napisao/la:Mogao bi , fali mu nesto malo ..hamzaTM87 je napisao/la:E ovo ce sada biti jedan od najzanimljivih Wimbledona u zadnjih par godina. Nadam se da Murray bar sada moze napokon do finala,kada se to od njega najmane ocekivalo u zadnjih par godina,a sa druge strane zrijeba,je zaista sve moguce
Ali danas se namucio sa divom sa Šalate - Ivom Karlovicem .
Dobro ga je namucio , al odradio je u najtezim momentima Murray sto je i trebalo
Znas li na koga ide sada ?
[/b][/size][/color][/quote]Edin TM87 je napisao/la:@Gazihusref, hvala![]()
napisano na 0:1 u setovima za Nadala.
Molio bih da se javi spoboda iz gorazda, da razjasnimo ko je strucnjak.
samosarajvo, sta kazes, prelazi Rogera po Slamovima jel?![]()
[quote="Edin TM87"]Rosol dobija Nadala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.