FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

19TM87
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la 19TM87 » 31 mar 2010, 23:53

tax je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:@tax dje si provokator nisam te prepoznao ;)
ZASTO PROVCIRAM
ak mislis da penal nije bio idi se umij pogledaj snimku
sve sam vidio...ako se ko treba umiti to si ti ;)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 31 mar 2010, 23:53

6-0 za barcu na camp nou imam osjecaj :o :o zapamtite ovaj post !!! al ne mogu da vjerujem koliko mi je krivo zbog veceras sto nije bilo bar 2-3 gola razlike za barcu joj sto se provukose :evil:
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

hujka komandant
Kontakt:

Post Postao/la hujka komandant » 01 apr 2010, 00:01

drop je napisao/la:Stvar je jasna...staro nepisano fudbalsko pravilo : kad promašiš tolike šanse ,onda slijedi kazna i naplata za to.
Barca je trebala još u prvom poluvremenu zabiti 3-4 gola i završiti pricu.
Busquets ih svojom kretenskom greškom vratio u igru za 1-2 i onda su oni probudili jer nisu imali šta cekati.
i ovo je dobar rezultat na sve sanse ne iskoristene predobar upravo zbog nepisanog fudbalskog pravila....e zbog toga me strah revansa ne znam daj Boze da grjesim mogli bi nas kaznit u revansu zbog svega a bolji smo milion puta ma za 2 klase....

hujka komandant
Kontakt:

Post Postao/la hujka komandant » 01 apr 2010, 00:03

juzni vjetar! je napisao/la:6-0 za barcu na camp nou imam osjecaj :o :o zapamtite ovaj post !!! al ne mogu da vjerujem koliko mi je krivo zbog veceras sto nije bilo bar 2-3 gola razlike za barcu joj sto se provukose :evil:
daj Boze brate ....zapamtit cu.... :)

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 01 apr 2010, 00:07

ja zadovoljan utakmicom, trebali jesmo pobjediti, ali sta je tu je, kad neiskoristis silne prilike nije ti niko kriv vise, ni sudija ni niko, a protivnik to lagano kazni, od 3 udraca u okvir dva su usla :D ... a penal, sviran je i ko te pita je li bio ili ne :D , sve je to fudbal, danas te sudije zakinu, neki ti drugi put vrati... toga je bilo i bit ce... prolaz barce nije upitan sekunde ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 apr 2010, 00:26

Messi i Xavi se zale na neku povredu...vjerovatno ce i propustiti revans po prvim procjenama :(
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 01 apr 2010, 00:27

miky_hz je napisao/la:Messi i Xavi se zale na neku povredu...vjerovatno ce i propustiti revans po prvim procjenama :(
Ma daj,nemoj me zaebavati :shock:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 01 apr 2010, 00:28

miky_hz je napisao/la:Messi i Xavi se zale na neku povredu...vjerovatno ce i propustiti revans po prvim procjenama :(
Jel ovo aprilili ili.....
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 01 apr 2010, 00:29

otkud ti ovo Bgti.??

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 01 apr 2010, 00:32

jer pyjol propusta samo revans ili i jendu utkamicu polufinala!
niko se nesikira zbog rezultata,nego zbog nacina na koji se dolso do rezultata,al sve je to normalno u fudbalu.pustite navijace arsenala da slave st osu uspeli da remiziraju protiw barce jer ce im t obit iposlednji put.
meni je licno zao sto nismo ubedljivije pobedili jer bi smo u tom slucaju mogli u revansu odmarati neke vaznije igrace jer se samo 2-3 dana kasnije igra EL CLASICo,koji moze odlucivati pobednika primere,al verujem u igrace barce i da oni to mogu podstici! :D :D :D :D
MVP - Messi-Villa-Pedro

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 01 apr 2010, 00:48

Ne zalite se ! Sami su krivi ! Opustili smo se a Arsenal nije ekipa za bacit !Cak sta vise mislim da bi ovo moglo biti finale LP trenutno po kvalitetu ! naviajci klubova tipa Reala , chelsea govore nesta ! To bi se te keipe naigrale protiv Barce '????
Barca je najbolja keipa na univerzumu i bit ce ! Kada jedan Arsenal nemoze bukvlano centar da predje da osutaju prema golu u 45 minuta zasto bi Chelsea mogao ????
Arsenal je odlicna ekipa ali Barceloan je previse dobra ! Siguran prolaz je usrao Pep i niko vise ! Busquets je odigrao odlicno medjtim kada je Pep vidio da ima problem sa Teom onda je morao nesto promjeniti a ne prepustiti slucaju ! On nije 1 put umako odbrani nakon gola nego je priej toga jedno 2 puta to uradio ! Pep je pogrijesio i niko drugi !
btw: molim sve kriticare zlatana da se jave i napisu razlog zasto je on promasaj ????

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 apr 2010, 00:54

Ma salim se naravno :P

Nego sad da se uozbiljimo malo

Nego evo citam da hocemo da maznemo nekog klinca iz Reala,ako se moze nazvati klinac ima 18 godina :)

Pablo Sarabia igra i za U-19 Spanije,krilo...navodno su vec stupili u kontakt sa njim,i nakon ove sezone treba da predja u nase omladinske pogone :)
[youtube][/youtube]
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 01 apr 2010, 00:57

Bjez' ba tamo miky. :)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 apr 2010, 00:59

Hahaha ,i ovo drugo je zajebancija al za koju nisam znao..tek kad sam procitao komentare skontao sam,za ovog igraca iz Reala

U jbt danas sve sto procitam cu shvatiti kao zezanciju :mrgreen:

el_fenomeno
Kontakt:

Post Postao/la el_fenomeno » 01 apr 2010, 01:02

Zlatan pokazao ko je majstor.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 01 apr 2010, 01:02

Pokusavam malo misli skrenuti s ove utakmice,ali ne mogu.Ne mogu da shvatim kako smo primili onako 2 glupa gola.Umjesto da fino radujem se prolazu svoje ekipe,sad moram cekat revans i ... Joooooj

Blaugrana

Mes Que Un Club

pirotehnicar
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnicar » 01 apr 2010, 01:12

el_fenomeno je napisao/la:Zlatan pokazao ko je majstor.
Jos jedna 1 aprilska sala???? :P
:D

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 01 apr 2010, 01:49

nidjo_barca je napisao/la:Pokusavam malo misli skrenuti s ove utakmice,ali ne mogu.Ne mogu da shvatim kako smo primili onako 2 glupa gola.Umjesto da fino radujem se prolazu svoje ekipe,sad moram cekat revans i ... Joooooj
Nema briga za revanš...i meni je krivo zbog propuštene pobjede...imali smo bezbroj prilika (posebno u prvom poluvremenu) da završimo posao oko prolaska dalje...ovako ostaje popravni kod kuce.
Ono što treba da brine jeste ne igranje standardnog stoperskog dvojca Pique-Puyol.
Milito može to zamjeniti korektno,ali me brine drugi stoper...Marquez je katastrofa ove sezone,van forme i ne daje neku sigurnost (njemu je svakako karijera u silaznoj putanji)...Čigra hmmm,svi znamo koliko mu Pep vjeruje posebno nakon što nas je uništio u kupu (prva utakmica protiv Seville i one njegove gluposti)...najverovatnije varijanta Milito - Marquez,a možda uleti u Toure u zadnju liniju umjesto Rafe.
Messi je veceras bio rezervisan...iako je ima dvije zicer šanse koje je Almunia odbraio,nije to ono što ocekujemo od vanzemaljca i teško da ce ponoviti ovako lošiju partiju u revanšu...on ako odigra onako kako zna,ne piše se dobro Arsenalu nimalo.
Ne znam za vas ljudi,ali ono ponašanje Henryia me iritira totalno...zašto ga je Pep ikako ubacio u igru jer se vidi iz aviona da ne želi apsolutno da igra protiv svojih topnika...eto kako nam NAŠ IGRAC vraca :twisted: :oops:
Neka se ugleda na mnogo mlađeg Fabregasa i neke vidi šta je profesionalan odnos prema klub gdje prima platu.
Ni 2-2 nakon vodstva od 2-0 mi nije zgadilo veceras utakmicu kao njegovo ponašanje :evil: :twisted: :oops:
I hocu da kažem...tri rijeci - Pizda od covjeka :oops:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 apr 2010, 02:30

Ma uvijek je Henry bio sto se kaze pogan igrac...na stranu to da je ostvario odlicno karijeru,ali uvijek je bio prgav,nema utakmice Barcelone da se on sa nekim ne posvadja,da trazi neke faulove nepostojece ,i meni je bas iritantan preveliki je glumac sto mi se nesvidja posebno u zadnje vrijeme,ali necemo ga jos dugo gledati on je svoje odigrao u Barceloni ,zahvalit mu se korektno i cao Titi :)

Evo i sta Walcott kaze na utakmicu- Barcelona je izgledala kao da netko igra na Playstationu :P

P.S. ne ubacujete Cigru u neke varijante,jel on nema pravo nastupa u LP ove sezone

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 01 apr 2010, 07:15

Meni nije jasno kako neki navijaci Arsenala mogu reci da je ovo veceras bila losa noc Arsenala, nisu igrali svoju igru i da se time pokazuje sta je Barca ustvari prokockala. Medjutim, kako to moze biti tacno. Ne postoji ekipa koja moze igrati svoju igru protiv Barce. Ustvari, moze Chelsea, ali je to antifudbal. Igras onoliko koliko ti Barca dozvoli, a sinoc su u prvom poluvremenu Arsenalu dozvolili da prodihne svakih 10 minuta, ostalo je bilo gusenje, kao da su upali u nekakav vakuum.
Rijetko se desava da je neko ovoliki favorit u LP, kao sto je to Barca sad. Jednostavno, nisu favoriti samo protiv Arsenala, nego protiv svake ekipe. Volio bih da se Bayern sastane ove godine sa njima, cisto da vidim koliko smo mi napredovali/nazadovali. Da li bi se ponovio onaj rezultat od 4:0 ili neki mnogo povoljniji za nas.

Mislim da necu nista novo izjaviti ako kazem da samo neko cudo moze sprijeciti Barcu da ne uzme LP i ove godine.

Btw. Koja je zadnja ekipa koja je odbranila naslov LP?
#divovi

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.