Ništa paša, za tebe uvijek tu.Evander je napisao/la:@Neandertalac
Hvala na objasnjenju. Ja sam na FB-u i slicno kod ovih "mojih" manijaka naletio kao "to je to". Odamah su mi te neke stvari zapele za oko, pogotovo coskovi juzne tribine, koji su bas amaterski uradjeni i laiku je jasno da to nema smisla sa tim.
I dalje sam misljenja da je neozbiljno sa ovim sluzbeno izlaziti u javnost. Nije ovo neki forumas nacrtao pa ovdje postavio, nego sluzbeni organi kluba.
A sto se prica tice, toga je uvijek bilo i bit ce i kod nas i kod vas i u svim ekipama. Sta je istina a sta ne, vidjet cemo.
Ko ce i na koji nacin napustiti koju ekipu i to cemo vidjeti. Mislim da i vi ne stojite najbolje po tom pitanju.
U sustini, zar nas istorija nije naucila, da kad smo se medjusobno najvise zahebavali, tad smo najvece samosamare primali?
Ovo su ti priče iz prve ruke haveru, vjerovao ti ili ne. Situacija u vašem dvorištu bi vas trebala ako ništa zabrinuti. Čak postoji i grupa unutar kluba potpomognuta ljudima izvana koja će raditi protiv Tana i njegovog načina upravljanja klubom.
Koliko če vam dobra ovo sve donijeti ja ne znam ali sve ovo sigurno ne daje razlog za neki optimizam.
Eh sada, vjerujem kako će mnogi reći da lažem, petljam, nemam pojma pa bih upitao da mi odgovore na pisano od prije par dana;
Kada ćete platiti štetu u derbiju?
Gdje treća rata od onog malca što je iz omladinskog prešao?
Ako nemate, nije problem. Ide kamata