Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Što nema masivnog 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa neće on masivnost trošiti po forumima, jbt prokontajLBJ MVP je napisao/la:Što nema masivnog

Što nam se ovo hodža ne pridružuje, il se priprema za teravije ubrzo će

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ja vjernika 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
je nemam loših iskustava što se toga tičelegenda reala je napisao/la:
http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php? ... start=2200" onclick="window.open(this.href);return false;
evo jedna tema za oplakati, ovo je za Hzsrefa ili bagrcavog, da nam oni ispričaju svoja iskustva, haj majke vam pročitajte zadnji post na ovoj temi![]()
![]()
![]()
![]()

DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
Još si mlad ima vremenabagrcavi je napisao/la:
je nemam loših iskustava što se toga tiče![]()

Jesi pročito zadnji post na ovoj temi

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:Još si mlad ima vremenabagrcavi je napisao/la:
je nemam loših iskustava što se toga tiče![]()
![]()
Jesi pročito zadnji post na ovoj temi![]()
![]()
![]()

DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
Ove što daju i fameliji, a kamoli ostalimabagrcavi je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
a jesam, da Bog sačuva.Trebali bi ti i Denga mali naći onakve trebe pa da i vi umočite više

pa treba to iskoristiti, kad već nude djevojke 
jel to ti ne bi iskoristio priliku ?

DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
Pa ja upotpunosti se slažembagrcavi je napisao/la:pa treba to iskoristiti, kad već nude djevojke

AKo bi ponudila, ja bi, ne znam za tebe i malog Dengu,znam da Husref ne bi

Šta ima kod vas? 

- legenda reala
- Kontakt:
Đesi mali, jesi se gotovo oženio, šta to sudija neda na forum, nego naredio da vježbaš fiziku zbog zaključne četvorkebazeni je napisao/la:Šta ima kod vas?

Pa nisam ja luuuuuuuuuud da odbijem, nikad u životu nisam odbijo pa neću ni sadlegenda reala je napisao/la:Pa ja upotpunosti se slažembagrcavi je napisao/la:pa treba to iskoristiti, kad već nude djevojke
jel to ti ne bi iskoristio priliku ?![]()
AKo bi ponudila, ja bi, ne znam za tebe i malog Dengu,znam da Husref ne biza Emira ništa nisam siguran

DRUG NEBI TI PUNCA
ma kakva ženidba ranijelegenda reala je napisao/la:Đesi mali, jesi se gotovo oženio, šta to sudija neda na forum, nego naredio da vježbaš fiziku zbog zaključne četvorkebazeni je napisao/la:Šta ima kod vas?![]()

nema veze s ocjenama imam sve petice bez ikakvog poklanjanja

a nemam me na forumu jer sam vani na Uni,igram se,idem na more...
- legenda reala
- Kontakt:
Ma znam da većina ne bi odbila, samo nisam siguran za Husrefa i Emira pošto su oni veliki vjernici pa zato kontašbagrcavi je napisao/la: Pa nisam ja luuuuuuuuuud da odbijem, nikad u životu nisam odbijo pa neću ni sad![]()

bazeni
Ima se može se

Ocjene sudija naštelio, ovdje si mi plako, dobio keca iz fizike iz matematike, iz biologije, a fol sve petice zaključne

legenda reala je napisao/la:Ma znam da većina ne bi odbila, samo nisam siguran za Husrefa i Emira pošto su oni veliki vjernici pa zato kontašbagrcavi je napisao/la: Pa nisam ja luuuuuuuuuud da odbijem, nikad u životu nisam odbijo pa neću ni sad![]()
![]()
![]()
bazeni
Ima se može se![]()
Ocjene sudija naštelio, ovdje si mi plako, dobio keca iz fizike iz matematike, iz biologije, a fol sve petice zaključne![]()
mutan si mi mali
ako je Emir vjernik ja sam Mustafa ef Cerić glavom, bradom i brkovima

Ma pusti malog bazena kofrči se po forumu, a vamo plače kad izgubi jednu bilijara

DRUG NEBI TI PUNCA
sve uredno,samo sam imao iz matke problema imao 5,5,5,5,1 i zaključio mi 5
ja sam vazda bio mutan,Legendo gdje ćeš ti ovo ljeto ići haj na more sa mnom ima mjesta

Bagrcavi
ja sam profesionalac na bilijaru,a ti polu-profesionalac

ja sam vazda bio mutan,Legendo gdje ćeš ti ovo ljeto ići haj na more sa mnom ima mjesta

Bagrcavi
ja sam profesionalac na bilijaru,a ti polu-profesionalac

Zadnja izmjena: bazeni, dana/u 09 jul 2012, 18:53, ukupno mijenjano 3 puta.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.