Jedna
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Drugi put nam ove sezone sudi Sivac i opet protiv Tuzle (0-0 u Ligi na Tušnju je prva). Mahači su najbolji (Peljtini), a skor kad nam sudi Sivac je 5p-3n-2i. Zanimljivo da je i prije 2 sedmice sudio Zeničanin (Topalović)

Samo jedna u TC u Zenici.
MA moraš full ići, stavi ga u vatru ba, zajedno i Cmilju i Mešanovića od prve, pa lagano ako ga ne ide, imaš klupu nakon sat mjenjaj za drugog
ovako gubiš sav efekat i želju za dokazivanjem od igrača, jedne pržiš, druge ubijaš klupom i niko ne valja, jedni izgore i budu kartonirani a drugi ubijeni bez takmičarske forme pa i što znaju neznaju više...
definitivno ići na kup imamo prednost, ne treba ti ni pobjeda, relativno si ok, imaš svježeg Oremuša, može Miličević odigrat, stavi Zinedina, Cmilju, Krstu sve što nije igralo
malo mi šuhveli što je Giga 4-ti, al ko mu jhebe mamu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo jedna brate, nemaš tu šta kalkulisati. Izvuci x sad u srijedu i finale imaš za mjesec, nije nuklearna fizika.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ona 2 zuta za barisica u 1.pol?
This time next year, we'll be millionaires!
Ma ja ba kakvo odbacivanje. Stegnuti do kraja pa sta bude, nije smak svijeta i ako se najgore desi. 0:0 u srijedu i o da u Mostar po bodove..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Samo da je proci u finale..
Ja prvi. Svjestan sam da su dva najbolja igraca bili, ali ne mogu da vjerujem da su bas toliko njih dvojica znacili ovoj ekipi, mi smo totalno pogubljeni bez njih, nismo jos nijednu akciju, da kazes da je akcija, napravili bez njih. Ovo je cirkus koliko losi igraci igraju kod nas. Ponavljam, Jasmin Mesanovic je, ako ne najveci, onda jedan od najvecih promasaja FK Sarajeva od rata na ovamo. On mi je daleko najvece razocarenje. Kakva crna radilica, pa i Haris yebeni Handzic je uspio jedan gol dati u ovom drugom dijelu, a Mesanovica smo i doveli zato sto je ovaj drugi bio katastrofalan. Ako je istina da igra za platu kao u Mariboru, pod hitno to treba srezati bar dok ne pocne raditi ono zbog cega je doveden, a to su golovi. Jos ne mogu da vjerujem kakvu prednost smo uspjeli uprskati, treba im svima u klubu cestitati ako je ne osvojimo, jer treba biti umjetnik i syebati +13 koliko smo imali u odnosu na Borac.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ja mislim da je najbolje da zbijemo redove, još uvijek je sve u našim rukama. Odigrati u Mostaru srčano i uz malo sreće eto 3 boda, pa nisu Real Madrid
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Mi smo sebi toliko zakomplikovali situaciju da i sa eventualnom pobjedom u Mostaru nismo rahat

Nismo mi rahat do zadnjeg kola...Kad smo ovo uspjeli usrati, nista me vise nece iznenaditi.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Sa onom igrom, taktikom i zeljom u igracima, Klis nam je prijetnja.
Ako se okrenu szvari i igraci i trener akontaju da ipak nose dres sarajeva, druga je to prica
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Fanima nema u Mostaru ?
- ElCartel11
- Kontakt:
Mi smo prvaci u prosipanju bodova.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ljudi ne mozemo poslije svega dobrog sto nam se desilo da padamo psihicki. Suzbijmo redove i napadnimo duplu. Fale navijaci puno, ali treba otici na trening dati podrsku pred Zrinjski. Imamo dvije titule i kup iza nas idemo i po trecu. I dalje smo prvi, naisao je tezak period ali moramo ga prebrodit, pa onda mjenjati stvari. Hajmo jako sad kao nikad treba im podrska.
P.S Rahmana nismo smjeli prodati, Tatar je bio zreo da ode. Ali btw sta je tu je, zivot da stane ne smije...
P.S Rahmana nismo smjeli prodati, Tatar je bio zreo da ode. Ali btw sta je tu je, zivot da stane ne smije...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Zrinjski ce kuci odigrati kao prvu na Kosevu. Stisnut ce nas od samog starta i izaci u visoki presing. Susic i Djokanovic moraju biti bez greske. Pejovica bih stavio ispred njih jer je mnogo pokretljiviji od Susica, barem ce natjerati njihov vezni red da vraca loptu stoperima. Krila moraju biti Milanovic i Hebibovic, a u napadu Mesanovic. Handzic nema sta raditi pored Jakovoljevica u skoku, a Milanovic i Hebibovic su dovoljno brzi da barem u par navrata probiju. Vise volim vidjeti Hebibovica kako promasi priliku nego Jukica koji se u istoj nece ni naci. Adukor i Dupovac moraju biti besprijekorni i narocito obratiti paznju na Ivancica i Filipovica. Oni su bez Bilbije koji im je ono sto je nama Rahmanovic, a uvijek posebno nalozen protiv nas. Oremus i Pidro, a posebno ovaj drugi, moraju biti na nivou defanzivno. Cak ne bi bilo lose mozda Hodzica lijevo probati umjesto indisponiranog Pidre.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Gurbeti ce ako treba sve do kraja izgubit samo da neko drugi bude prvak.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne igra, upitno je hoće li i za želju biti spreman
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Pa i njima gori izlazak u evropu, tako da od te zamisli nema nista. Morajunod neceg prezivit.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: bvsic, mosarajvosa83, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, riki46 i 70 gostiju.