PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

invincible1921
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la invincible1921 » 13 feb 2017, 12:14

Evander je napisao/la:@invincible1921
Vecinu stvari si u pravu i apsulutno se slazem.

Isto tako, molio bih te da elaboriras sta se pisalo na vasoj temi unazad par godina, Zeljina djeca, dvije firme i slicno, godisnji na koji je Amar otisao, smjene trenera, javna kuca za igrac, milion kontradiktornosti, mutnih radnji...
Sto posto, ja sam prvi jos i tada pisao u fazonu "koga mi lazemo, kakva djeca kakvi bakraci"...ako i igraju mladji to nije radi toga da hocemo podmladak nego jer se nema para. To sto se potrefila generacija Bajica, Memije, Hadziahmetovica to je samo sreca, a nikako necija zasluga...Sto se amara tice ja iskreno nemam nista za prigovoriti. Od mene a i svkakog zeljinog navijaca trebalo bi da mu je sve halal...necu da ulazim u to da li je uzimao pare, a sve i da jeste ima dva dobra orpavdanja. Prvi osvajao je i biljezio rezultate, a i bio je na neki nacin menadzer vecini igraca, ali i ne treba zaboraviti da je Amar uz neke igrace (Besliju) ulozio dosta para (svojih) kad je dosao u klub.

Ovo ostalo sto si naveo zaista nisam upucen tako da mi je vise u domenu rekla kazala,,,ali da je bilo svega bilo je. Uprava nije ni blizu cista bar sto se tice laganja nasim navijacima tj mazanja ociju. Smjene trenera i opcenito losija atmosfera po meni su uglavnom posljednica slabijih rezultata nego sto smo navikli.

O odnosu uprava-"NAVIJACI" ne bih trosio rijeci...o tome se zna suti i na jugu i sjeveru jer iste stvari su se desavale i kod vas. Za gađenje i osudu svakog normalnog fana bbordo i plave boje
=\_1921_/=

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 13 feb 2017, 12:42

invincible1921 je napisao/la:

Isto tako, molio bih te da elaboriras sta se pisalo na vasoj temi unazad par godina, Zeljina djeca, dvije firme i slicno, godisnji na koji je Amar otisao, smjene trenera, javna kuca za igrac, milion kontradiktornosti, mutnih radnji...
Sto posto, ja sam prvi jos i tada pisao u fazonu "koga mi lazemo, kakva djeca kakvi bakraci"...ako i igraju mladji to nije radi toga da hocemo podmladak nego jer se nema para. To sto se potrefila generacija Bajica, Memije, Hadziahmetovica to je samo sreca, a nikako necija zasluga...Sto se amara tice ja iskreno nemam nista za prigovoriti. Od mene a i svkakog zeljinog navijaca trebalo bi da mu je sve halal...necu da ulazim u to da li je uzimao pare, a sve i da jeste ima dva dobra orpavdanja. Prvi osvajao je i biljezio rezultate, a i bio je na neki nacin menadzer vecini igraca, ali i ne treba zaboraviti da je Amar uz neke igrace (Besliju) ulozio dosta para (svojih) kad je dosao u klub.

Ovo ostalo sto si naveo zaista nisam upucen tako da mi je vise u domenu rekla kazala,,,ali da je bilo svega bilo je. Uprava nije ni blizu cista bar sto se tice laganja nasim navijacima tj mazanja ociju. Smjene trenera i opcenito losija atmosfera po meni su uglavnom posljednica slabijih rezultata nego sto smo navikli.

O odnosu uprava-"NAVIJACI" ne bih trosio rijeci...o tome se zna suti i na jugu i sjeveru jer iste stvari su se desavale i kod vas. Za gađenje i osudu svakog normalnog fana bbordo i plave boje

Glupost i laž.

Prvo obojeno. Nisu pali sa neba već je deset trenera radilo sa njima godinama. Školovali fudbalski, trenirali, prenosili znanje i na kraju procijenili da imaju kvaliteta.

Drugo obojeno. Nemoj pisati gluposti! Je li, nije, ima li opravdanje.

Amar se piše velikim slovom.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 13 feb 2017, 12:46

Da, velikim, ali sa w i ispravno je Amaw. :kafa:
SRETAN BROJ - 1725

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 feb 2017, 12:57

Neandertalac je napisao/la:

Glupost i laž.

Prvo obojeno. Nisu pali sa neba već je deset trenera radilo sa njima godinama. Školovali fudbalski, trenirali, prenosili znanje i na kraju procijenili da imaju kvaliteta.

Drugo obojeno. Nemoj pisati gluposti! Je li, nije, ima li opravdanje.

Mislio sam vise u smislu da su igrom prilika dobili sansu da igraju jer da nije bila kakva jest situacija nikad ne bi zaigrali u toj mjeri i ne bi se vidio taj talent. Nemoj bgt pircat o nekim talentima od 50 igraca u omladinskim kategorijama mozda 10% ima uopste sansu da budu pro fudblaeri. To sto je nas kod nasih navijaca automatski znaci da je dobar. Eo ti Beganovic....krampa obicna realno.Sto se amara tice ponavljam veliki sam njegov fan i za mene je vrh vrhova,,,zato sam i napisao da ne znam da li je ili nije sto se mene tice i da jest halal mu :)
=\_1921_/=

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 13 feb 2017, 13:02

Mislio sam vise u smislu da su igrom prilika dobili sansu da igraju jer da nije bila kakva jest situacija nikad ne bi zaigrali u toj mjeri i ne bi se vidio taj talent. Sto se Amara tice ponavljam veliki sam njegov fan i za mene je vrh vrhova,,,zato sam i napisao da ne znam da li je ili nije sto se mene tice i da jest halal mu :)
Moramo više poštovati svoje, pogotovo čovjeka zbog kojeg 99% navijača protivničkih ekipa ima komplekse.

UPRAVA NAPOLJE!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 feb 2017, 13:03

Mislio sam vise u smislu da su igrom prilika dobili sansu da igraju jer da nije bila kakva jest situacija nikad ne bi zaigrali u toj mjeri i ne bi se vidio taj talent. Sto se Amara tice ponavljam veliki sam njegov fan i za mene je vrh vrhova,,,zato sam i napisao da ne znam da li je ili nije sto se mene tice i da jest halal mu :)
Moramo više poštovati svoje, pogotovo čovjeka zbog kojeg 99% navijača protivničkih ekipa ima komplekse.
hahahah vazi Amar :D nadam se da me razumijes sta hocu reci u svom postu :)
=\_1921_/=

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 13 feb 2017, 13:04

Ali, i on vas poštuje to pokazuje nedolaskom na skupštinu. Amaw je opozicionar i neće se pojavljivati dok je diktatura prisutna.
SRETAN BROJ - 1725

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 feb 2017, 13:11

pitic je napisao/la:Ali, i on vas poštuje to pokazuje nedolaskom na skupštinu. Amaw je opozicionar i neće se pojavljivati dok je diktatura prisutna.
Za sve sto je uradio, titule, pehare, komplekse koje je nabio ne mora vala nikad doc ni u BiH, a kamol na skupstinu...on je svoju ljubav prema Zelji davno dokazo ne mora se nikome pravdat
=\_1921_/=

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 13 feb 2017, 13:17

Ako ima obraza i srama nakon korner zastavica, nestanka vode itd. trebao bi zaobilaziti BiH u širokom luku.
SRETAN BROJ - 1725

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 13 feb 2017, 14:08

Ima li novina na Lavoru??? Jel samo Lelic taj koji donosi prevagu za pehare? Nisam zaboravio prodani za Vitez i X
Tu vam je vec rasulo :guz:
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 13 feb 2017, 14:15

zbog cega su Kosoric i ekipa sabotirali transfer Pere Ivetica, a transfer je bio dogovoren
mislim, znam da se na mecevima protiv njih ponasao kao rodjeni tuzlak, al nije valjda to razlog :kafa:

Pero Ivetic je igrac koji ce bit pozdravljen gromoglasnim aplauzom kada kroci na stadion Tusanj!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 feb 2017, 14:18

HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Ima li novina na Lavoru??? Jel samo Lelic taj koji donosi prevagu za pehare? Nisam zaboravio prodani za Vitez i X
Zasto imam osjecaj da u junu neces napisati niti jedan post ovdje?

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 13 feb 2017, 14:47

HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Ima li novina na Lavoru??? Jel samo Lelic taj koji donosi prevagu za pehare? Nisam zaboravio prodani za Vitez i X
Otjerali 27 igraca za 6 mjeseci, prose lovu, vodovod ih tuzio a pricaju nekom o rasulu :tokralju:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 13 feb 2017, 15:01

Kod nas sve po starom, kakva je situacija na minskom polju :o Ima li kerova, hoce li na jug???
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 feb 2017, 15:07

Fakat nije zajebancija i suplja.
Vidio sam onaj proekat nove Grbavice (ja vam zelim da napravite dobar i funcionalan stadion zaista).
Ko ima dva oka i OK vid, vidi da je ono samo jos jedna od maketa koja veze sa vezom nema. Vjerovatno najgora do sad.
Laicki, nisam nikakav gradjevinac.
Neka mi objasni onaj sto je ono lose nacrtao, kako je zamislio da oni koji budu sjedili na jugoistoku i jugozapadu u opste mogu gledati utakmicu?

Znaci, ono je gradjevinski neizvodivo. Isto kao da je dijete pravilo, eto cisto da se nesto napravi. Neozbiljno je sa onim izlaziti u javnost.
One dvije kule su mi bile realnije od ovog :D
I ne znam gdje je sakrio cestu koja se trenutno gradi :D

Ovo je amaterizam na visokom nivou.
Nadam se da ima neko ovdje ko se razumije u ove stvari, pa da nam to malo strucnije pojasni.
Takodje, ko se malo razumije u svijetlo, zna da ovi reflektori ne mogu biti funkcionalni na ovakav nacin. Svijetlost koju bi bacali, apsulutno ne bi bila adekvatna, radi krovova. Skroz drugi nacin rasvijete bi se morao raditi.

slika
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 13 feb 2017, 15:15, ukupno mijenjano 4 puta.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 feb 2017, 15:08

Chinaglia je napisao/la:zbog cega su Kosoric i ekipa sabotirali transfer Pere Ivetica, a transfer je bio dogovoren
mislim, znam da se na mecevima protiv njih ponasao kao rodjeni tuzlak, al nije valjda to razlog :kafa:

Pero Ivetic je igrac koji ce bit pozdravljen gromoglasnim aplauzom kada kroci na stadion Tusanj!
Zato sto je Pero COVJEK, a takvi na Grbavici nemaju dobrodoslicu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 13 feb 2017, 15:20

Evander je napisao/la:Fakat nije zajebancija i suplja.
Vidio sam onaj proekat nove Grbavice (ja vam zelim da napravite dobar i funcionalan stadion zaista).
Ko ima dva oka i OK vid, vidi da je ono samo jos jedna od maketa koja veze sa vezom nema. Vjerovatno najgora do sad.
Laicki, nisam nikakav gradjevinac.
Neka mi objasni onaj sto je ono lose nacrtao, kako je zamislio da oni koji budu sjedili na jugoistoku i jugozapadu u opste mogu gledati utakmicu?

Znaci, ono je gradjevinski neizvodivo. Isto kao da je dijete pravilo, eto cisto da se nesto napravi. Neozbiljno je sa onim izlaziti u javnost.
One dvije kule su mi bile realnije od ovog :D
I ne znam gdje je sakrio cestu koja se trenutno gradi :D

Ovo je amaterizam na visokom nivou.
Nadam se da ima neko ovdje ko se razumije u ove stvari, pa da nam to malo strucnije pojasni.
Takodje, ko se malo razumije u svijetlo, zna da ovi reflektori ne mogu biti funkcionalni na ovakav nacin. Svijetlost koju bi bacali, apsulutno ne bi bila adekvatna, radi krovova. Skroz drugi nacin rasvijete bi se morao raditi.

slika
Ova slika nije mjerodavna već samo radna skica. Imaš jasno pojašnjenje u govoru Gsn Misimovića.
Fin post napisan uzalud. :lol:

Nego šta ima kod vas, kako menageri, kako nezadovoljni igrači? Je li istina da su podijeljeni u čak tri tabora;
Ćalin
Menagerski
Oni koji će vas napustiti svojom ili tuđom voljom

Tuga šta vam se dešava a tako malo vam je falilo do grupne faze :plac:

UPRAVA NAPOLJE!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 feb 2017, 15:29

@Neandertalac
Hvala na objasnjenju. Ja sam na FB-u i slicno kod ovih "mojih" manijaka naletio kao "to je to". Odamah su mi te neke stvari zapele za oko, pogotovo coskovi juzne tribine, koji su bas amaterski uradjeni i laiku je jasno da to nema smisla sa tim.
I dalje sam misljenja da je neozbiljno sa ovim sluzbeno izlaziti u javnost. Nije ovo neki forumas nacrtao pa ovdje postavio, nego sluzbeni organi kluba.

A sto se prica tice, toga je uvijek bilo i bit ce i kod nas i kod vas i u svim ekipama. Sta je istina a sta ne, vidjet cemo.
Ko ce i na koji nacin napustiti koju ekipu i to cemo vidjeti. Mislim da i vi ne stojite najbolje po tom pitanju.
U sustini, zar nas istorija nije naucila, da kad smo se medjusobno najvise zahebavali, tad smo najvece samosamare primali? :D

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 13 feb 2017, 15:29

Evander je napisao/la:.
Nisam 100% siguran, ali mislim da ce Jug biti u ovom fazonu...

slika

Dakle, prakticno, jugozapad i jugoistok nece ni postojati.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 13 feb 2017, 15:36

MocMahale444 je napisao/la:
samirr je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la: Pokupilo ti fks pola igraca Slobode i ti se s njima udruzio, pogresan potez.
Igracu kad istekne ugovor, moze ga uzeti klub koji hoce. Ovo sto Zeljo radi u vezi Kostica je za kantonalne lige.
Greska, oni su s puncem sto je kasnio i otjerali Azu Kamikazu :kafa: pokupili kosonju i ekipu i od tad se vi raspadate. Ovaj Kostic kaze niste mu para dali i doso kod nas lopte skupljati. Pored Kerle i Boke to ce raditi :kafa:
Iskreno to Ivan jedino i moze raditi al u Slobodi jer ga Seljo nece moci registrovati

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
DRŽAVA TUZLA!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.