zato sto imaju prejaku ekipu i realno mnogo su bolji od ovih slijepacaMarkolini991 je napisao/la:Sto je ovoliko mala kvota na Velez u Copa Libertadores?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
zato sto imaju prejaku ekipu i realno mnogo su bolji od ovih slijepacaMarkolini991 je napisao/la:Sto je ovoliko mala kvota na Velez u Copa Libertadores?
evo pratim teretro je napisao/la:Muller +3,5
Haas 1
Tsonga 1
Uplata 50...
Volim ovako vidjeti da neko potegne jaku kvotu,pa taman i da ne prođe.Dobro si ovo primjetio,svaka časta za analizu.Eh sad,da li će Gulbis dobiti pitanje je ali evo gledam premierovu ponudu,nije loša ni ova opcija da Berdych neće dobiti 2-0,kontam ovaj klošar može do jednog seta bar kroz TB.Kvota je 1,80 pa ko voli nek izvoli.Robin je napisao/la:Gulbis - Berdych 1 @ 3.00
Gulbis nafuran, otres'o Nieminena i prosle sedmice u Rotterdamu pobijedio 3 meca. Dva puta je vec dobio Berdycha i to na "brzim" podlogama. Berdych odustao od Montpelliera zbog ozljede zgloba i nije igrao od Melburna. Berdych ima jako losu proslost u Marseju cak samo 2 pobjede i 5 poraza. Sto se mene tice kec ko kuca.
E upravo to,ne možeš s njim biti pametan nikako.Vidiš nije ti loše ovo za over prvi set,moglo bi se i to.Uf,ništa ja još nisam uplatio,sve je meni sumljivo koji god par da pogledam.Odigraću ona tvoja 3 na 20KM i kontam još jedan na petaka al nemam blage veze šta na tom tiketu da odigram.retro je napisao/la:Ma Gulbis je idiot, moze ga i dobiti veoma lako, ali i izgubiti isto tako, najbolje je preskociti ili mozda neki over prvog seta, to bi trebalo.
Hvala druzeEBSCO je napisao/la:Ovo sam ispratio i prošlo, hvala na tipovima samo nastaviViper je napisao/la:Danas sumnjam da se moze nesto uzet, pa jedan zajebancija na markicu![]()
Creteil 1
Birmingham 1X
Leicester HX2
Bayern X2
Partick 1
Forest Green 0-3
East Stirling ps1
Arsenal - Bayern over 3,5 kartona
Gimeno T 1
Wawrinka 1
Kvota: 35,43
A mislim da danas treba probati ovako:
Schiavone 1 @1,70
Hlavackova 1 @1,50
Pennetta 1 @1,70
Nalbandian 1 @1,75
Sretno svima
Zato sto Vrsac cesto stima utakmice, prvu utakmicu su pobijedili na svom terenu, pa mnogi misle da je moguca suradnja + Slogi treba za opstanakBrezovac je napisao/la:Sta je s ovog para SLoga kraljevo - Vrsac, koef brzo opada na domacina..bilo 2,5 sada vec 2,25, jel ima neko neki info?
proslo lagano, idemo daljeamko21 je napisao/la:NBA
Stephen Curry (21,5) više @ 1.85
Veceras Golden State ide u goste ekipi Utah. Ekipa Golden Statea nije u nekoj formi što pokazuju i njihovi rezultati u posljenih 5 utakmica gdje su upisali svih 5 poraza. Medjutim red bi bio da se veceras srusi taj crni niz. Ekipa Utah je favorit, ali njima veceras fali par igraca dok je ekipa Gold.Statea veceras kompletna. Veceras Currya bi trebao da cuva Mo Williams koji je u napad vrlo dobar, ali odbrana mu je losija strana. Curry bi svoju ekipu trebao voditi veceras do pobjede i svojim sjajnim sutem preci granicu od 22 poena. Curry inace uzima dosta suteva u posljednoj utakmici je dao 28 poena, a u posljednoj utakmici protiv Utaha je upisao 23 poena.
Sretno ko isprati![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.