Moram,kad si pretjerao za Norvesku i Zeniculegenda reala je napisao/la:
Pa ne znam, ali mislim da ja nisam zaslužio onakvo ponašanje od tebei pokušaje da mi spustiš, eto ja malouman i preko pp na forumima tražim cure, Emire stvarno
![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Moram,kad si pretjerao za Norvesku i Zeniculegenda reala je napisao/la:
Pa ne znam, ali mislim da ja nisam zaslužio onakvo ponašanje od tebei pokušaje da mi spustiš, eto ja malouman i preko pp na forumima tražim cure, Emire stvarno
![]()
Pa kad sam naletio na onu temu, moro sam to je bilo jače od meneEmir ZENICA je napisao/la:Moram,kad si pretjerao za Norvesku i Zeniculegenda reala je napisao/la:
![]()
A znas da ja na Zenicu ne dam
![]()
I ja sam ti morao odgovoriti,to je bilo jace od menelegenda reala je napisao/la:
Pa kad sam naletio na onu temu, moro sam to je bilo jače od mene![]()
![]()
Ti se pripremi ja i mali Lebron ćemo navratiti ubrzo, možda i Husrefa povedemo ako mu A.C Milan dadneEmir ZENICA je napisao/la:I ja sam ti morao odgovoriti,to je bilo jace od menelegenda reala je napisao/la:
Pa kad sam naletio na onu temu, moro sam to je bilo jače od mene![]()
![]()
Odoh sad leci,a ti uzivaj u svojim ljepoticama![]()
Jok tebe ??LBJ MVP je napisao/la:Legendo diral te ko?
Zavisi čega.Edin TM87 je napisao/la:Hocel' ko 1 na 1?
Rekao sam bujrumlegenda reala je napisao/la:
Ti se pripremi ja i mali Lebron ćemo navratiti ubrzo, možda i Husrefa povedemo ako mu A.C Milan dadne![]()
![]()
Ovo su dvije slike jbt, na jednoj su WB-doniEdin TM87 je napisao/la:Ti nosi ovaj u sredini, gdje ljubi pehar.
A koji ćeš tiEdin TM87 je napisao/la:Tu drugu.
Potpis nek' ti bude, EdinTM87 je ogromni teniski strucnjak. RF - Simply the best!
Ja u zivotu nisam promijenio ovolegenda reala je napisao/la:A koji ćeš tiEdin TM87 je napisao/la:Tu drugu.
Potpis nek' ti bude, EdinTM87 je ogromni teniski strucnjak. RF - Simply the best!![]()
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 3 gosta.