FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la effe_sa » 24 maj 2016, 23:22

Klare je napisao/la: Odličan video jer je u 5 min pokazao čitavu eru Gvardiole u Njemačkoj, čitavu atmosferu i dominaciju. :thumbup:

Sad još jedan video o Evropi :mrgreen: , pa da možemo kompletan zaključak izvesti.

Što se Njemačke tiče odličan(5), u Evropi dovoljan(2). Sveukupno prolazi sa dobar(3).
Ustvari prosjek je 3.5 što bi po školskom računanju možda nagelo i na 4, ali pošto se igrao fudbal ružan za gledati+Evropsko blamiranje onda ide na sigurnu tricu.

Pošteno?

Inače Pep više ne stanuje ovdje, pa mogu ukloniti sa blok liste sve njegove simpatizere. :mrgreen:
Sve bi skoro mogao potpisati, samo ovo za ružan fudbal ne. A inače mi je ta priča o ružnom fudbalu znala zapasti za oko i kod velikog broja drugih koji su ranije komentarisali...Naime, što se tiče ljepote fudbala kakav se igrao, moglo bi se reći da se ipak u 90 % utakmica igralo dopadljivo, atraktivno. Znaš već šta sam i ja zamjerao, tu nemoć u polufinalima LP, u obje utakmice protiv Reala i Barce, u prvoj protiv Atletica, druga je bila jako dobra. Onda ono kuhanje i pravljenje veresije u Torinu protiv Juventusa. To su samo neki primjeri, neću sve zamjerke ponovo i ponovo ponavljat... :D
Ali kod Pepa se praktički u sve 3 ove sezone, u prvom dijelu sezone igrao i lijep i efikasan, uspješan fudbal, u drugom dijelu je to bilo promjenljivo, pa je često pri kraju padalo u totalni prosjek ili još gore.
Ali eto npr u toj utakmici u Torinu, prvo poluvrijeme je bilo fantastično i rezultatski i po načinu igre, skoro da bolji fudbal ne možeš igrati. Onda je u drugom poluvremenu došlo do tog pada, koji je i ranije bio uzrokovan izmišljanjem tople vode od strane Pepa.
A generalno, sveukupno gledajući, atraktivnost igre je bila u njegovom mandatu uglavnom na visokom nivou. Što se tiče atraktivnosti fudbala, tu definitivno nije bio problem.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Klare

Post Postao/la Klare » 25 maj 2016, 00:52

effe_sa je napisao/la:A generalno, sveukupno gledajući, atraktivnost igre je bila u njegovom mandatu uglavnom na visokom nivou. Što se tiče atraktivnosti fudbala, tu definitivno nije bio problem.
Bilo je utakmica spektakularnih koje ćemo pamtiti dugo dugo. Recimo ove sezone kući protiv Dortmunda, Wolfsburga, Arsenala, pa u kupu protiv Wolfsburga i još par visokih rezultata ovih lakših HSV, Stuttgart, Koln, poluvrijeme u Torinu.
Pa onda sezonu prije, Roma, Sahtar, Porto, pa još prije City itd.
Bilo je tu i spektakla, svakako da se igrao i najbolji fudbal što se može zamisliti, ali...

U 3 godine on je vodio Bayern 161 utakmicu.
3x34
3x12
2x6, 1x5
3x1, 1x1, 1x2
Da tačno je 161 zvaničnih utakmica. :mrgreen:

Garantujem ti da je nekih 50% sigurno bilo odlučeno fizičkim padom protivnika, ili nekom individualnom majstorijom, nekom frljokom bez kvalitetne igre sa bezidejnim kruženjem i ubijanjem utakmica.
Ne zamjeram mu ja to puno općenito, jer je donio rezultat, ali ovdje se radi o subjektivnom mišljenju.
A i da mu to progledam opet mu ne mogu dati 4 jer je dobio poniženje u LP.
R32 je napisao/la:Ne znam ni sam :? Il su me malo ponijele emocije nakon osvajanja kupa, i svega sto se desavalo nakon toga.
Ko god ima imalo dobra u sebi i neprijatelja ljutog će mu biti žao u njegovom poniženju.
Dobro Pep nije dobio poniženje, a nije ni naš neprijatelj ljuti,
ali komparacija osnova ima u nekom drugačijem sistemu postavke.

Uglavnom to je to, omekšali smo malo, suze kakve god da su suze su, ali ostajmo čvrsto na zemlji, ne zaboravimo Evropske patnje, izmišljanja pozicija itd. ;)
proFCB je napisao/la:Bayern je postao klub koji se svake sezone bori za najveci vrh, koji se bori za najbolje igrace, a i trenere. Vjerujem da ćete se sloziti svi sa mnom da pojedini igraci tipa, Thiaga (iako ga mnogi osporavate), Vidala, Coste, Sanchesa nikad ne bi dosli u Bayern da nije bilo Pep-a u Bayernu. Na kraju krajeva ni Carlo nikada ne bi dosao da u Bayern da nije prepoznao kvalitet, kvalitet sa kojim se on odmah moze boriti za sami vrh evropskog fudbala.
Mozda ni Carlo ne uzme klempu, ali ce mozda imati laksi posao da to ucini nego sto je Pep imao.
Bayern je i prije njega bio među 3 u Evropi, igrali 3 finala u 4 godine, čak i osvojili, te po tome on nije udario nikakve nove temelje za uspjeh.
Što se igrača tiče i prije njega su potpisivali Ribery, Toni, Klose, Roben, Neuer, Martinez, Boateng i svi su mogli skoro birati gdje igrati ali su željeli u Bayern. Nije valjda i taj Sances došao kod nas zbog pepa za kojeg je znao da ga neće trenirati. I Humels itd.

Jeste Pep marketinški malo pogurao, ali što se ovih temelja i igrača tiče to je Bayern započeo i prije njega.

Ja smtaram van Gaala trenerom koji nam je bio najvažniji u ovom preporodu, on je skoro iz ničega dao temelj, te ga smatram začetnikom današnjeg Bayerna. iako se malo zadržao smatram ga među najvažnijim trenerima u našoj historiji.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 25 maj 2016, 10:13

Klare je napisao/la:Bayern je i prije njega bio među 3 u Evropi, igrali 3 finala u 4 godine, čak i osvojili, te po tome on nije udario nikakve nove temelje za uspjeh.
Što se igrača tiče i prije njega su potpisivali Ribery, Toni, Klose, Roben, Neuer, Martinez, Boateng i svi su mogli skoro birati gdje igrati ali su željeli u Bayern. Nije valjda i taj Sances došao kod nas zbog pepa za kojeg je znao da ga neće trenirati. I Humels itd.

Jeste Pep marketinški malo pogurao, ali što se ovih temelja i igrača tiče to je Bayern započeo i prije njega.

Ja smtaram van Gaala trenerom koji nam je bio najvažniji u ovom preporodu, on je skoro iz ničega dao temelj, te ga smatram začetnikom današnjeg Bayerna. iako se malo zadržao smatram ga među najvažnijim trenerima u našoj historiji.
Robben, Toni, Klose nisu to igrači svjetskog kalibra, barem nisu tada bili kada su dosli kod nas. Ribery je ipak korak ispred, slozit ces se sa mnom. Nije ni Hummels ni Saches dosao u Bayern radi Pepa (koji ih nece trenirati), ali su dosli da osvajaju titule na najevecoj mogucoj razini, a to im Pep jeste omogucio, odnosno priblizio.
Najvjerovatnije van Gal i jeste prekretnica kod nas bio, ali je ovaj po meni značajniju ulogu odigrao nego van Gal. Na kraju krajeva razlika je samo jedna stepenica dalje u LP? Ja iskreno mislim da jedan Carlo Ancelotii nikada ne bi dosao u Bayern da nije Pep bio prije njega, uostalom Carlo je dao i izjavu kako mu je njemačka liga dosadna ili nesto slicno?
Stern des Südens

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 25 maj 2016, 17:39

Kad se sve sabere i oduzme, ovo je ono što nam je Pep donio u ormar
slika

Ako ništa drugo, donio nam je titulu UEFA Super Kupa kojeg do tada nikad prije nismo osvojili :salut:
Sent from my Philips Smart TV.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 25 maj 2016, 18:28

Klare je napisao/la:Ja smtaram van Gaala trenerom koji nam je bio najvažniji u ovom preporodu, on je skoro iz ničega dao temelj, te ga smatram začetnikom današnjeg Bayerna. iako se malo zadržao smatram ga među najvažnijim trenerima u našoj historiji.
Dobro zboriš.

Gaal je najvažniji čovjek koji je sjedio na klupi Bayerna u zadnjih 15 godina.

Što se Guardiole tiče:

Guardiola ends with win % of 80.4 in the Bundesliga !!!

The next best FCBayern coach ? Hitzfeld - 58.4%.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 25 maj 2016, 18:37

Kad ti dođe klinjo koji je prije 10 godina nosio pelene pametovati u nekakvim procentima ...

Gaal je važan za Bayern isto kao za Barcelonu!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 25 maj 2016, 18:42

phily je napisao/la:
**** | FC Bayern have showed concrete interest in Schalke's Leroy Sané
:kafa:
Ovaj lik je dao savršen komentar na potencijalnu realizaciju ovog transfera:

slika
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 25 maj 2016, 19:25

thulkazal je napisao/la:Kad ti dođe klinjo koji je prije 10 godina nosio pelene pametovati u nekakvim procentima ...
Izvoli deda

thulkazal je napisao/la:Gaal je važan za Bayern isto kao za Barcelonu!
:?

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 25 maj 2016, 19:43

L'Avvocato je napisao/la:
phily je napisao/la:
**** | FC Bayern have showed concrete interest in Schalke's Leroy Sané
:kafa:
Ovaj lik je dao savršen komentar na potencijalnu realizaciju ovog transfera:

slika
Nije mu dobar komentar, jer malaca ako ne dođe u Bayern, otići će u Englesku, u Schalkeu očigledno neće ostati. :)

A kako se ovakvi komentari množe, vremenom čovjek pomisli da Bayern ne bi smio nikako kupovati u Njemačkoj. :) Mogao bi dalje komentarisati, ali suvišno je.. :D Stalno se mora ponavljati jedno te isto...A nedavno sam govorio o dobroj kombinaciji kupovine Bayerna, kombinacija koja se sastoji od kupovine kvaliteta na domaćem i internacionalnom tržištu. Mislim da je to ovaj prijelazni rok, kao i zadnjih par pokazao... ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 25 maj 2016, 19:52

Rajaz je napisao/la:
thulkazal je napisao/la:Kad ti dođe klinjo koji je prije 10 godina nosio pelene pametovati u nekakvim procentima ...
Izvoli deda

Da i ? Šta sa procentima ? Potvrđuju vaše fetiše na Guardiolu, aka najveći trener u historiji fudbala aka najbolja taktika ikada, koji je sa nikada jačim timom i nikada slabijom konkurencijom u Ligi uspio pobjediti 80% od 102 utakmice.

Kažeš da je Gaal neka persona koja je bila od velikog značaja u Bayernu u zadnjih 15 godina a sumnjam da pratiš Bayern duže od 5 godina jer da pratiš ne bi izvalio takvu glupost, i ja onda ti odgovaram kako je bio značajan za Barcelonu tako je bio značajan i za Bayern odnosno mali ili nikakav značaj.

Otjerali ga kao kera i iz Barcelona i iz Bayerna a potom igra se rekonstruisala u obje ekipe da nije ni nalik na Gaalovu eru.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 25 maj 2016, 19:54

@effe

A što Schalke ne bi pokušao zadržati igrača, dovesti još 2-3 slična pojačanja (kvalitativno naravno) i krenuti po neke više ciljeve? Zašto Dortmund ne bi isto pokušao? Nije da ta dva kluba nemaju navijačku bazu dovoljnu za pravljenje iskoraka.

Nervira me kad u nekom prvenstvu dominira samo jedan klub tj. uspostavi monopol. Isti slučaj je sa Juventusom već neko vrijeme. Već su mi utakmice protiv klubova Serije A postale poprilično monotone. Tako je i sa Bayernom, pošto redovno pratim Bundesku. Nije mi jasna politika klubova koji se jednostavno saginju velikanima.

Nisu tu Bayern ili Juve u potpunosti krivi, kao što nisu Real i Barca u Primeri, PSG u Francuskoj i sl. Tržište se otvorilo i samo se koristi prilika. Ali se zato i slažem sa gore navedenim komentarom da se ostali klubovi moraju malo konsolidovati i skontati koliko je sati. Ubija se draž u suprotnom.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 25 maj 2016, 20:10

L'Avvocato je napisao/la:@effe

A što Schalke ne bi pokušao zadržati igrača, dovesti još 2-3 slična pojačanja (kvalitativno naravno) i krenuti po neke više ciljeve? Zašto Dortmund ne bi isto pokušao? Nije da ta dva kluba nemaju navijačku bazu dovoljnu za pravljenje iskoraka.

Nervira me kad u nekom prvenstvu dominira samo jedan klub tj. uspostavi monopol. Isti slučaj je sa Juventusom već neko vrijeme. Već su mi utakmice protiv klubova Serije A postale poprilično monotone. Tako je i sa Bayernom, pošto redovno pratim Bundesku. Nije mi jasna politika klubova koji se jednostavno saginju velikanima.

Nisu tu Bayern ili Juve u potpunosti krivi, kao što nisu Real i Barca u Primeri, PSG u Francuskoj i sl. Tržište se otvorilo i samo se koristi prilika. Ali se zato i slažem sa gore navedenim komentarom da se ostali klubovi moraju malo konsolidovati i skontati koliko je sati. Ubija se draž u suprotnom.
Pa ti si dosta toga tačnog napisao.....
Kao prvo, vjerovatno smo i ja ti nekada žarko želili ovakvu dominaciju u ligama (ja Bayerna, ti Juvea), a sada možda malo i postaje monotono. Ali nažalost takav je trenutni razvoj fudbala, pa i mene obraduje kada u Engleskoj prvenstvo osvoji Leicester, pa se pokaže da i tako "manji" klubovi mogu još uzeti titulu.

U LP su Barca, Real i Bayern dosta dominantniji i izdvajaju se u odnosu na ostale, jer gotovo u svakoj sezoni su ova 3 kluba u polufinalu. Eto sada tu Atletico malo mrsi računa i eto Barca nije u polufinalu. Ali dosta se stvari ponavlja. Tri ekipe su stvorile prednost u evropskom takmičenju, a eto tačno navodiš i ovu dominaciju klubova u domaćim prvenstvima.

Ali da se vratimo na konkretan primjer Sane-a...Kod njega je sada faktički samo pitanje ko će više ponuditi, a u igri su Bayern i engleski klubovi. Pitanje je da li će Bayern ići u tu ludost da da za njega nekih 50-60 miliona eura. On je igrač koji u budućnosti može značiti Bayernu, eventualno na krilu zamijeniti jedno od sadašnjih krila koji ulaze u godine. Istina, tu jesu Coman i Costa, ali Sane je igrač o kojem Bayern mora razmišljati. Ali ako Bayern sada ne uleti u trku za Saneom, onda on opet ništa ne pomaže Schalkeu. Na Schalkeu je da li će odbiti sve ponude i zadržati igrača ili će ipak prihvatiti ponudu jednih ili drugih. Ali eto ovaj s FB-a odmah poletio komentarisati o Bayernu kao zlu, što hoće da kupi ovog igrača.
A ako ćemo i realno, ako ga Bayern kupi, velika je vjerovatnoća da će dobiti priliku u skorijoj budućnosti, a možda su baš Englezi to zlo koji će baciti pare, a igrač tamo neće uspjeti. Engleski klubovi se igraju menadžera, kod njih nema više koncepcije i filozofije (čast izuzecima) nego se samo leti s parama na prvog imalo interesantnog igrača.

Schalke se znao kod nekih igrača odupirati kako internacionalnim klubovima, tako i Bayernu, kao na primjeru Howedesa, Huntelaara, ranije i Farfana (otišao kad je već karijera na zalasku bila u Katar). Prvog su htjeli i klubovi iz inostranstva i Bayern, a ovu dvojicu evropski top klubovi.
Međutim, za Sane-a ako dobiju ponudu od 40-50 miliona eura (spominje se čak i mogućih 60), onda je to klubu kao Schalkeu teško odbiti. A isto tako se postavlja pitanje, da li im je možda i bolje prodati, jer možda ubodeš za te pare dvojicu-trojicu novih igrača. Naravno da je to mač s dvije oštrice, jer ne znaš koliko ćeš biti uspješan u potrazi za novim igračima. Međutim, Schalke i mnogi drugi klubovi, koji nisu Barca, Real, Bayern, pa i određeni engleski klubovi, za ovakvog igrača ne mogu odbiti te astronomske sume od 40, 50 miliona eura.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 25 maj 2016, 20:34

thulkazal je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:
Izvoli deda

Da i ? Šta sa procentima ? Potvrđuju vaše fetiše na Guardiolu, aka najveći trener u historiji fudbala aka najbolja taktika ikada, koji je sa nikada jačim timom i nikada slabijom konkurencijom u Ligi uspio pobjediti 80% od 102 utakmice.
Izvini što sam podijelio jednu takvu informaciju ovdje, na temi Bayerna.

Da sam znao da će te toliko pogoditi sigurno ne bih. slika
thulkazal je napisao/la:Kažeš da je Gaal neka persona koja je bila od velikog značaja u Bayernu u zadnjih 15 godina a sumnjam da pratiš Bayern duže od 5 godina jer da pratiš ne bi izvalio takvu glupost, i ja onda ti odgovaram kako je bio značajan za Barcelonu tako je bio značajan i za Bayern odnosno mali ili nikakav značaj.

Otjerali ga kao kera i iz Barcelona i iz Bayerna a potom igra se rekonstruisala u obje ekipe da nije ni nalik na Gaalovu eru.
Čekaj, eto @Klare je fan, jel i za njega važi da ne prati Bayern i valja gluposti ako isto to kaže ? :mrgreen:

Mali ili nikakav značaj ? slika
Reci mi da se zajebaješ.

Gaal je jedan od najvažnijih ljudi koji je sjedio i na klupi Barcelone u zadnjih 20 godina.

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 25 maj 2016, 20:57

@thulkazal moras se sloziti sa ovim supkom :mrgreen: Imao je LVG uticaja za Bayern
Mia San Mia

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 25 maj 2016, 21:24

Van Gaal je postavio temelje ovom modernom, super jakom Bayernu. Jupp Heynckes je to doradio, dao je određenu slobodu igračima, jer je pod Van Gaalom bilo previše pozicione igre. A Jupp ih je navikao da igraju i na kontre. Bayern je dosta utakmica pod Juppom imao veliki posjed, ali se igralo fleksibilnije, brže i direktnije u odnosu na period Holanđanina. A velika je stvar što je Jupp navikao ekipu i da prepusti posjed, da igra na kontre, pa je tako Bayernov posjed u duelu protiv Barce bio maksimalno 40 %.
Kod Pepa je bilo mnogo posjeda, usavršavanje pas igre, išlo se uvijek na sigurni posjed, ali je bilo više izmjena pozicija u odnosu na period Louisa, a manje okomitosti u odnosu na period Jupp-a.

A ova statistika za Pepa ne može biti relevantna u odnosu na neke trenere tipa Hitzfeld. Hitzfeld je osvojio LP sa dosta slabijim timom, jer je Bayern u to doba, individualno bio dosta podređeniji u odnosu na Real, a u određenoj mjeri i u odnosu na ManU, a oba ih je izbacio 2001. kada je osvojena titula.
Onaj ManU iz 99 je tu negdje bio s tadašnjim Bayernom, ali onaj iz 2001. je faktički bio individualno jači. A o tadašnjem Realu u poređenju s Bayernom, da i ne govorimo. Napominjem, govorim o individualnoj kvaliteti, a ne o tome kako je tim funkcionisao, disao zajedno i taktički bio posložen...
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 25 maj 2016, 22:00

momci hteli priznati ili ne van gal je trener bez kojeg bi tesko ,ovakav bajern bio ono sto danas jeste.Covjek je usadio u DNK bajerna napadacki ,okomiti ,brzi fudbal.Njegovi se temelji i dan danas vide i nacin igre. Evo guardiola je nesto pokusavao jedno vreme ako se ne varam u prvoj sezoni max.forsiranje igre , kroz sredinu i kreiranje sto vise akcija .Uvidio je nakon nekog vremena da ce to malo teze ici u bajernu,ne da nismo imali igraca za te stvari "imali (tiago)" ,cigo je doveden sa tim cilje ali ga nije ispunio ,previse je tu oscilacija u njegovom doprinosu ka ostvarenju tog cilja.Na kraju krajeva poceo je vracati krilnu okomintu igru ,jer bajern jednostavno tako igra i tu je najaci ,

Van gal je po meni jako bitna karika u ovom sto bajern danas jeste ,covjek je polozio kamen temeljac ,napravio temelje a ostali su samo nadogradjivali,Jup ,pa eto i guardiola sa tom nenormalnom pas igrom .na mostu dobijes na cupriji izgubis, po meni smo sa njim vis izgubili u pogledu nekih elemenata igre .

Sad sa andjelotijem idemo u dalju gradnju i nove spratove .
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 25 maj 2016, 22:03

effe_sa je napisao/la:A ova statistika za Pepa ne može biti relevantna u odnosu na neke trenere tipa Hitzfeld. Hitzfeld je osvojio LP sa dosta slabijim timom, jer je Bayern u to doba, individualno bio dosta podređeniji u odnosu na Real, a u određenoj mjeri i u odnosu na ManU, a oba ih je izbacio 2001. kada je osvojena titula.
Onaj ManU iz 99 je tu negdje bio s tadašnjim Bayernom, ali onaj iz 2001. je faktički bio individualno jači. A o tadašnjem Realu u poređenju s Bayernom, da i ne govorimo. Napominjem, govorim o individualnoj kvaliteti, a ne o tome kako je tim funkcionisao, disao zajedno i taktički bio posložen...
Statistika je isključivo za Bundesligu.
Nema nikakve veze s Evropom.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 25 maj 2016, 22:04

Rajaz je napisao/la:
Čekaj, eto @Klare je fan, jel i za njega važi da ne prati Bayern i valja gluposti ako isto to kaže ? :mrgreen:

Reci mi da se zajebaješ.

Gaal je jedan od najvažnijih ljudi koji je sjedio i na klupi Barcelone u zadnjih 20 godina.
Ko njega shvata ozbiljno ? Lupaju gluposti i trollaju temu na svakom koraku sa svojim "pajdama".

Toliko značajan da su mu navijači mahali maramicama da bi ga uprava otjerala :urnebes:
R32 je napisao/la:@thulkazal moras se sloziti sa ovim supkom :mrgreen: Imao je LVG uticaja za Bayern
Ko kaže da nije samo taj uticaj ne tako veliki kao što ga rajaz prestavlja. Čuješ ti ovog kakvu glupost lupi... Gaal najznačajniji trener Bayerna u zadnjih 15 godina :facepalm: Još i ovaj drugi lupa gluposti o nekakvim temeljima koje je postavio Gaal u Bayernu... O načinu igre se ne može ni pričati. Istina izvukao je Mullera i Badstubbera, doveo Robbena, stavio Bastiana na zadnjeg veznog i po tome ga ja mogu pamtiti osim hvatanja za onu dole stvar i ono po čemu je nadmašio i samog Guardiolu SMARANJA od igre u zadnjoj sezoni radi čega je otjeran radi ker.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 25 maj 2016, 22:13

thulkazal je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:

Reci mi da se zajebaješ.

Ko njega shvata ozbiljno ? Lupaju gluposti i trollaju temu na svakom koraku sa svojim "pajdama".

Toliko značajan da su mu navijači mahali maramicama da bi ga uprava otjerala :urnebes:
R32 je napisao/la:@thulkazal moras se sloziti sa ovim supkom :mrgreen: Imao je LVG uticaja za Bayern
Ko kaže da nije samo taj uticaj ne tako veliki kao što ga rajaz prestavlja. Čuješ ti ovog kakvu glupost lupi... Gaal najznačajniji trener Bayerna u zadnjih 15 godina :facepalm: Još i ovaj drugi lupa gluposti o nekakvim temeljima koje je postavio Gaal u Bayernu... O načinu igre se ne može ni pričati. Istina izvukao je Mullera i Badstubbera, doveo Robbena, stavio Bastiana na zadnjeg veznog i po tome ga ja mogu pamtiti osim hvatanja za onu dole stvar i ono po čemu je nadmašio i samog Guardiolu SMARANJA od igre u zadnjoj sezoni radi čega je otjeran radi ker.

nastranu to ,ali moras priznati da je ono sto je on uveo u samom pocetku da ne kazem renesansa u odnosu na klinsmanov nacin i sitem igranja .Jbg,u drugoj sezoni naletino si na nenadjebiv BVB koji je trecu godinu u tom svom svom zanosu igrao i finlale LP protiv nas.Cova nam je izvadio iz sesira milera,produzni kabal,alibabu ,svinjceka metno gdje je najbolji ...Covjek je ucinio pocetni korau u ovom sto bajern danas jeste.Mora se priznati
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 25 maj 2016, 22:22

Rajaz je napisao/la:
Statistika je isključivo za Bundesligu.
Nema nikakve veze s Evropom.
Skonto sam ja za šta je statistika, samo sam ti pojasnio da to ipak nije veliki argument pro Guardiola. Zato sam ono sve napisao... ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.