dinamo ima tu ludu srecu da ne igramo u istoj ligi, inace bi im ogadili nogometinvincible1921 je napisao/la:dominirate sa jednom naguzove titulomTobeYarabi je napisao/la:sto da nas bude stid? jesmo divovi i dominiramo otkako je cala tu, a igracemo sad ovu grupnu fazu lige za prvaka zajedno sa vama, svinjskim i jos 3 ekipe koje se plasirajuinvincible1921 je napisao/la:Vala stvarno nije hejt niti provokacija, al najiskrenije pitanje za pitare: Jel vas imalo stid onoga sto ste najavljivali prije par sezona....GRUPNE FAZE, TAN CE DOVEST IZ CARDIFA IGRACA, MI SMO DIVOVI, DOMINACIJA bal bla![]()
a mi vam govorili "ibro ne budali"
bgm ja sam cuo da ce dinamova dominacija bit mala maca
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
- MocMahale444
Greska, oni su s puncem sto je kasnio i otjerali Azu Kamikazusamirr je napisao/la:Igracu kad istekne ugovor, moze ga uzeti klub koji hoce. Ovo sto Zeljo radi u vezi Kostica je za kantonalne lige.MocMahale444 je napisao/la:Pokupilo ti fks pola igraca Slobode i ti se s njima udruzio, pogresan potez.samirrSpecialniTajni mod je napisao/la:Jeste, istina je ali kad sam vidio da mi admirr moze srediti moda odlucio sam da budem u ok odnosima s njim.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
MocMahale444 je napisao/la:
Greska, oni su s puncem sto je kasnio i otjerali Azu Kamikazupokupili kosonju i ekipu i od tad se vi raspadate. Ovaj Kostic kaze niste mu para dali i doso kod nas lopte skupljati. Pored Kerle i Boke to ce raditi

(H)Istorijski podaci dolazaka/odlazaka..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Dzelo budi miran.dzelllo je napisao/la:
Vodeci preckotres Evrope
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- TobeYarabi
- Kontakt:
kazu petrovic bio uhapsen na aerodromu zbog sumnje za sverc crnim robljem. musa uz pratnju policije vracen nazad za tursku 
- MocMahale444
Stani Samke je li hoces da kazes da nije istina ovo predhodno sto sam napisao?samirr je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:
Greska, oni su s puncem sto je kasnio i otjerali Azu Kamikazupokupili kosonju i ekipu i od tad se vi raspadate. Ovaj Kostic kaze niste mu para dali i doso kod nas lopte skupljati. Pored Kerle i Boke to ce raditi
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Cuj pitari otjerali Azmira, oni ne mogu Dinu da otjeraju.. I još nešto Sloboda se ne raspada.MocMahale444 je napisao/la:Stani Samke je li hoces da kazes da nije istina ovo predhodno sto sam napisao?samirr je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:
Dje si Papetoljubac?Sabinho je napisao/la:Dzelo budi miran.dzelllo je napisao/la:
Vodeci preckotres Evrope
lezVe do bagro
Morali prtljag stavljati na kontra stranu od njega u avionu da naprave balansTobeYarabi je napisao/la:kazu petrovic bio uhapsen na aerodromu zbog sumnje za sverc crnim robljem. musa uz pratnju policije vracen nazad za tursku
Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 13 feb 2017, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Sabinho je napisao/la:Morali prtljag stavljali na kontra stranu od njega u avionu da naprave balansTobeYarabi je napisao/la:kazu petrovic bio uhapsen na aerodromu zbog sumnje za sverc crnim robljem. musa uz pratnju policije vracen nazad za tursku
- Evolution87
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:Morali prtljag stavljali na kontra stranu od njega u avionu da naprave balansTobeYarabi je napisao/la:kazu petrovic bio uhapsen na aerodromu zbog sumnje za sverc crnim robljem. musa uz pratnju policije vracen nazad za tursku
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- TobeYarabi
- Kontakt:
to mozda kad su isli tamo. sad ga je turski vojni helikopter donioSabinho je napisao/la:Morali prtljag stavljali na kontra stranu od njega u avionu da naprave balansTobeYarabi je napisao/la:kazu petrovic bio uhapsen na aerodromu zbog sumnje za sverc crnim robljem. musa uz pratnju policije vracen nazad za tursku
Stvarno nije hejt ni provokacija al mi smo se najiskrenije borilii u play ofu EL za ulazak u grupe znaci nisu nas slagali a Grande Miske se borio za?invincible1921 je napisao/la:Vala stvarno nije hejt niti provokacija, al najiskrenije pitanje za pitare: Jel vas imalo stid onoga sto ste najavljivali prije par sezona....GRUPNE FAZE, TAN CE DOVEST IZ CARDIFA IGRACA, MI SMO DIVOVI, DOMINACIJA bal bla![]()
Nego sta bi sa zeljinom djecom hahaha ekipa sunce ti kalajisano svi za penzije na ljeto,nemaju koga da prodaju
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Pazi ugovorazagor1987 je napisao/la:Nego sta bi sa zeljinom djecom hahaha ekipa sunce ti kalajisano svi za penzije na ljeto,nemaju koga da prodaju
- invincible1921
- Kontakt:
Sta ste bolan vizagor1987 je napisao/la:Stvarno nije hejt ni provokacija al mi smo se najiskrenije borilii u play ofu EL za ulazak u grupe znaci nisu nas slagali a Grande Miske se borio za?invincible1921 je napisao/la:Vala stvarno nije hejt niti provokacija, al najiskrenije pitanje za pitare: Jel vas imalo stid onoga sto ste najavljivali prije par sezona....GRUPNE FAZE, TAN CE DOVEST IZ CARDIFA IGRACA, MI SMO DIVOVI, DOMINACIJA bal bla![]()
Vazda ista prica kleli se u Blekica i njegov malogradjanski nastup o tome kako ce vam zeljo gledat u pete,,,fraer vam pokupio pare i otiso
Ja bi se vala makar poklopio i sutio
=\_1921_/=
- hskzmostar
- Kontakt:
E kad se sjetimo arogancije forumasa sarajeva,malo ih je upucivalo na oprez pa evo skoro u 4 godine od kad se prodase Zrinjski sa tri puta manjim budzetom uze im ispred nosa dvije titule a i treci put je veoma izgledno ,sportska politika je skroz zakazala i tjeranje igraca kao sto je Bilbija,Stojcev,Velkoski ,Puzigaca, sve su to bili njima uglavnom klocevi i pijandure jer su ocekivali da ce u FK Sarajevo poceti dolazit igraci svjetskog kalibra umjesto da je malo vise realnosti bilo i pokusalo se zadrzati igrace i graditi tim oko njih ,harali bi barem premijer ligom!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- invincible1921
- Kontakt:
Nemoj tako sad ce ti oni rec da nisi upravu i pocet neku lijevu temu tipa sta ti pricas navijaci vam divljaju po prijateljskim utakmicamahskzmostar je napisao/la:E kad se sjetimo arogancije forumasa sarajeva,malo ih je upucivalo na oprez pa evo skoro u 4 godine od kad se prodase Zrinjski sa tri puta manjim budzetom uze im ispred nosa dvije titule a i treci put je veoma izgledno ,sportska politika je skroz zakazala i tjeranje igraca kao sto je Bilbija,Stojcev,Velkoski ,Puzigaca, sve su to bili njima uglavnom klocevi i pijandure jer su ocekivali da ce u FK Sarajevo poceti dolazit igraci svjetskog kalibra umjesto da je malo vise realnosti bilo i pokusalo se zadrzati igrace i graditi tim oko njih ,harali bi barem premijer ligom!
=\_1921_/=
@invincible1921
Vecinu stvari si u pravu i apsulutno se slazem.
Isto tako, molio bih te da elaboriras sta se pisalo na vasoj temi unazad par godina, Zeljina djeca, dvije firme i slicno, godisnji na koji je Amar otisao, smjene trenera, javna kuca za igrac, milion kontradiktornosti, mutnih radnji...
Vecinu stvari si u pravu i apsulutno se slazem.
Isto tako, molio bih te da elaboriras sta se pisalo na vasoj temi unazad par godina, Zeljina djeca, dvije firme i slicno, godisnji na koji je Amar otisao, smjene trenera, javna kuca za igrac, milion kontradiktornosti, mutnih radnji...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.