FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Colo Colo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Colo Colo » 20 jun 2011, 11:12

Amar Osim uoči žrijebanja: Neka ne bude predaleko
Autor Z. Š. 2011-06-20 10:41:00
Decrease font Enlarge font
Osim: Sa desetak timova se možemo nositi

Fulem i Salcburg najatraktivniji mogući protivnici

Amar Osim nada se kako Željezničar na današnjem izvlačenju neće dobiti neatraktivnog, a dalekog protivnika.

- To bi bila najgora opcija, da moramo platiti ogromne troškove puta, koje sigurno ne bismo mogli nadoknaditi na domaćoj utakmici. Samo da nije predaleko. Realno, od 40 mogućih protivnika, desetak je onih s kojima se možemo nositi, ali ima ih i desetak s kojima ne možemo - smatra trener osvajača Kupa BiH.

Svakako bi najatraktivniji bio Fulem. Engleski tim morat će proći i prvo pretkolo, jer je dobio mjesto kroz fer-plej.

- Fulem bi sigurno privukao dosta gledalaca, vjerovatno i Salcburg, ostala imena nisu toliko atraktivna - kaže Osim.

Najidealniji scenarij za Želju je da se savlada jedan od 13 ekipa koje imaju dovoljan koeficijent da i u 3. pretkolu budu nosioci, jer bi "Plavi", u tom slučaju, preuzeli ulogu nosioca. Od "13 veličanstvenih" kao prolazna prepreka čini se švedski Elfsborg, iako je on u jeku sezone.

- I Lilestrom je bio usred sezone kada smo ga izbacili u pretkolu Lige šampiona 2002. godine - govori trener, kojem se varijanta sa Šveđanima, očito, svidjela.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 20 jun 2011, 11:13

ako izbacimo nekoga ko bi bio nosilac u trećem pretkolu, mi postajemo nosilac. al' to nisu svi mogući protivnici, možda trećina.

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 20 jun 2011, 11:13

bob je napisao/la:
Colo Colo je napisao/la:Ja bi volio da izvučemo elfsborg, jer nam odgovaraju skandinavci ,a imaju dobar koeficijent i da ih pređemo bili bi nosioci u 3. kolu.

eki to , nije sarkazam nego fakat nisam znao sta ako izbacimo nekog jaceg iz ove faze budemo nosioci ...
nismo nosioci u 3 predkolu koga god da izbacimo
Zadnja izmjena: zubanovic89, dana/u 20 jun 2011, 11:13, ukupno mijenjano 1 put.
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 20 jun 2011, 11:13

Zeljeznicar ze zivot cijeli !
Željezničar za život cijeli !

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 20 jun 2011, 11:23

Joj kako neki ne kontaju, ako izbacimo klub koji bi bio nosilac u 3. pretkolu, mi uzimamo ulogu nositelja!
http://en.wikipedia.org/wiki/Europa_Lea ... ying_round
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 20 jun 2011, 11:24

legenda79 je napisao/la:
1921 je napisao/la: i sta je tu cudno ? hoce li se neki dobar igrac vratiti iz inostranstva i igrati za minimalac u bih ?
naravno da nece. da valja ostao bi gore.

ova nasa pojacanja su samo iz supljeg u prazno. jedino pravo pojacanje je edin visca i na tom principu treba da radimo. danas-sutra neko ce kupiti tog viscu koji je u zelju dosao kao anonimus, a drakula, adilovica i ostale nece niko. ne kontam svrhu dovodjenja ovakvih igraca kada vec takve imamo u ekipi.
Ma otkuda tebi informacija da je dosao za minimalac da igra..otkud znas da mu nije ponudjeno 5-6000 eura plate, 20,30,40,50.000 eura na ruke cim potpise i u klauzuli ugovora mogucnost povecenja ukoliko se ostvare bolji europski rezultati,premije,stan,hrana,auto..itd..mislis da je ovo sto sam napisao nemogce..?!?! mislis da je oovo sitno i da je imao vise u prijasnjim klubovima..?!?
zato sto sam gledao platnu listu sarajeva, a najveca plata iznosi kojasevicu 5000KM. to je bilo prije nekih godinu dana, odnosno kada je on potpisao. i nama je isto tako, cini mi se da zeba i jos par njih imaju platu od 5000KM. no, ne sjecam se.
na ruke nije nista dobio to je sigurno, moguce da mu se plata po ugovoru moze povecati a stan i auto, to je ipak za europske klubove.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 20 jun 2011, 11:27

babilonTM je napisao/la:Joj kako neki ne kontaju, ako izbacimo klub koji bi bio nosilac u 3. pretkolu, mi uzimamo ulogu nositelja!
ne mozes to objasnit nekim ljudima, isto kao sto ne mozes objasnit da mozete dobit nenositelja ukoliko izvucete pobjednika meca iz prvog predkola i da nositelj ispadne, vi s tim dobivate neke levate

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 20 jun 2011, 11:29

U kolko je to izvlačenje ba..? 8-)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 20 jun 2011, 11:31

AYAN je napisao/la:U kolko je to izvlačenje ba..? 8-)
u 12:00 LP
u 13:00 EL

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 20 jun 2011, 11:31

zubanovic89 je napisao/la:
bob je napisao/la:
Colo Colo je napisao/la:Ja bi volio da izvučemo elfsborg, jer nam odgovaraju skandinavci ,a imaju dobar koeficijent i da ih pređemo bili bi nosioci u 3. kolu.

eki to , nije sarkazam nego fakat nisam znao sta ako izbacimo nekog jaceg iz ove faze budemo nosioci ...
Ovih prvih 5-6 ekipa koje su nosioci,kad bi nijh izvukli a zatim i pobijedili 100% bi bili nosioci u 3 pretkolu jer bi preuzeli njihov koeficijent
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 20 jun 2011, 11:33

babilonTM je napisao/la:Joj kako neki ne kontaju, ako izbacimo klub koji bi bio nosilac u 3. pretkolu, mi uzimamo ulogu nositelja!
Okršaji drugog pretkola na program su 14. i 21. jula. U slučaju da se jedan od bh. timova plasira u treće pretkolo bit će postavljen kao nenosilac. Tamo čekaju Atletico Madrid, Crvena zvezda, Harts, Žilina, Mainz 05, Palermo, Helsingborg…
evo sta sam ja procitao
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 20 jun 2011, 11:33

Hajde ba malo optimizma... :D

Čitam ove postove svi se nešto usrali ko će nam doći :D

Naš protivnik će biti aBd Spartak Trnava! 8-)

Imam dojavu koja je tačna 2 % :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 20 jun 2011, 11:34

gospodin Seljakovic je napisao/la:
AYAN je napisao/la:U kolko je to izvlačenje ba..? 8-)
u 12:00 LP
u 13:00 EL
Hv0La...
8-)

A zašto nebismo Fulhama izbacili? :mrgreen:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 20 jun 2011, 11:35

zubanovic89 je napisao/la:
bob je napisao/la:

nismo nosioci u 3 predkolu koga god da izbacimo
moguce je da budemo nosioci ako izbacimo nekog ko ima velik koeficijent

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 20 jun 2011, 11:36

Bianconeri1988 je napisao/la:Hajde ba malo optimizma... :D

Čitam ove postove svi se nešto usrali ko će nam doći :D

Naš protivnik će biti aBd Spartak Trnava! 8-)

Imam dojavu koja je tačna 2 % :D
Predstavnici Varaždina jutros viđeni u Sarajevu.Garant biraju hotel gdje će biti smješteni :D :D :D
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 20 jun 2011, 11:41

1921 je napisao/la:
legenda79 je napisao/la:
1921 je napisao/la: i sta je tu cudno ? hoce li se neki dobar igrac vratiti iz inostranstva i igrati za minimalac u bih ?
naravno da nece. da valja ostao bi gore.

ova nasa pojacanja su samo iz supljeg u prazno. jedino pravo pojacanje je edin visca i na tom principu treba da radimo. danas-sutra neko ce kupiti tog viscu koji je u zelju dosao kao anonimus, a drakula, adilovica i ostale nece niko. ne kontam svrhu dovodjenja ovakvih igraca kada vec takve imamo u ekipi.
Ma otkuda tebi informacija da je dosao za minimalac da igra..otkud znas da mu nije ponudjeno 5-6000 eura plate, 20,30,40,50.000 eura na ruke cim potpise i u klauzuli ugovora mogucnost povecenja ukoliko se ostvare bolji europski rezultati,premije,stan,hrana,auto..itd..mislis da je ovo sto sam napisao nemogce..?!?! mislis da je oovo sitno i da je imao vise u prijasnjim klubovima..?!?
zato sto sam gledao platnu listu sarajeva, a najveca plata iznosi kojasevicu 5000KM. to je bilo prije nekih godinu dana, odnosno kada je on potpisao. i nama je isto tako, cini mi se da zeba i jos par njih imaju platu od 5000KM. no, ne sjecam se.
na ruke nije nista dobio to je sigurno, moguce da mu se plata po ugovoru moze povecati a stan i auto, to je ipak za europske klubove.
Pa idi onda i dalje gledaj platne liste sarajeva..i s ovim postom si mi definitivno potvrdio da nemas pojma i da si upucen u situaciju F.K Železnicara ko moja nana...da zeba ima platu 5.000 a na ruke je dobio o cifri da ne pricam,stan svakom ko nije iz sarajeva se obezbjedjuje uz placanje rezija,hrana svakako..a za tvoju informaciju i prije 10god nasi igraci su dobijali auta od kluba.Daleko bolje stojimo finansiski od vecine klubova P.L a od Sarajeva da ne pricam kako prosle a ove godine pogotovo tako da nam situacija dozvoljava da platimo igraca onoliko koliko sam ti naveo u predhodnom postu..I ustvari sta ti ocekujes,previse citas sport u novinama,napunis si glavu strahobalnim transferima klubova lige 5 i dodjes ovamo da kukas i kudis idi brate navijaj za Barcelonu nadam se da te nece razocarat u ovom prelaznom roku

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 20 jun 2011, 12:02

ima li neki live link? :P da se gleda xd

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 jun 2011, 12:02

Sretno Željo!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 20 jun 2011, 12:03

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 20 jun 2011, 12:05

Ajde Boze molim te nek' dodje neko koga mozemo proci, i nek' se prva igra kod nas... Amin

FORZA ŽELJO
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Cwirek, ELDIABLO20, manijakba, pinki i 68 gostiju.