ma potpisati ce za Slogu pa igrati za Slobodu ko posudjeni igracisloboda72 je napisao/la:Gotovo, ostaju tehnički detalji.Kostić mi lično potvrdio.Predsjednika uhvatila huja i rješenje se našlo. Nije još sve za javnost.Beduin je napisao/la:Koje rjesenje, mozes i na pp ako neces javno?sloboda72 je napisao/la:Dobra vijest ,nađeno je rješenje za Kostića i Nikolića.Pravo nastupa će imati protiv Viteza.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
& $ ?
- Beduin
- Kontakt:
Haha, znaci svaki put kad se predsjednik naljuti, cijela liga ima da strahuje.sloboda72 je napisao/la:Gotovo, ostaju tehnički detalji.Kostić mi lično potvrdio.Predsjednika uhvatila huja i rješenje se našlo. Nije još sve za javnost.Beduin je napisao/la:Koje rjesenje, mozes i na pp ako neces javno?sloboda72 je napisao/la:Dobra vijest ,nađeno je rješenje za Kostića i Nikolića.Pravo nastupa će imati protiv Viteza.

Drago mi je ako se iznaslo rjesenje, za mustuluka si, a show time moze da pocne.

Klma - ne znam smijemo li uopste i posudjivati igrace sa stranim drzavljanstvom!?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Svi u Bijeljinu, braco...da pomognemo nasim momcima jos jednom u ovoj teskoj sezoni. ...
MOSA BODASLO
MOSA BODASLO
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Nemam ništa protiv Slavena.Slaven igra u 2. federalnoj a Sloboda je Sloboda."Trojka" iz Bijeljine nije za poređenje sa velikim igračima koje si naveo.Nego je Krstajić rado viđen gost u Živinicama.Onomad je K.Čejvanovića" garant" trebao da povede u Šalke i od njega stvori svog nasljednika,pa ćorak.Nije riječ o podcjenjivanju nego o tome da Sloboda mora vratiti ugled koji je građen decenijama.Bijeljenci su dolazili u Tuzlu da gledaju Partizana i Zvezdu u Jugoslaviji.Ja ne mogu prihvatiti da Sloboda gubi u Bijeljeni ili da strahuje od Radnika i Slavena.Sloboda je veliki Klub i mora gajiti taj mentalitet i kod igrača i navijača.SARS je napisao/la:Ja ne znam zasto vi podcjenjujete Radnik...Radnik je vrlo dobra ekipa i najbolje pokazuje to da su jos uvijek bez poraza jos plus dobili su selju na sugavici...I sta to ti imas protiv Slavenovih igraca...Ako te neko bude pitao, Elvir Rahimic, Mirsad Beslija, Boris Zivkovic svi ponikli u Slavenu i svi bili reprezentativci... Prema tome nemoj nikoga da podcjenjujessloboda72 je napisao/la:
Tako je, Memišević, Beširović i Šećerović(i Avdukić je bio u Slobodi). I" starac Žižović od 100 ljeta".Biće ovo prava test utakmica za Slobodu. Ako izgubi od ovih Slavenovih igrača pojačanih Žižovićem, onda ne pripada vrhu BH fudbala. Očekujem "invaziju" Slobodaša na Bijeljinu.Vjerujem da će Morankić, naš Džon Teri, igrati u Bijeljini.
Ja volim FK Tuzla City
Ma nije ba to nego kad pisam ko na dlanu samBeduin je napisao/la:Hoces da kazes kako ne valja Batva, hudnice?Heller je napisao/la:ja kad pisam imam osjecaj da me tetka iz batve gledaZodiac je napisao/la:Pišat ćemo po evropskim standardima.

Nego vidio sam Husaru u lozi protiv Borca i pitam ja jednog covjeka bliskom presidenteu koji ce on ****, kaze trazio od Azmira karte, Azmir mu reko da ima kupit 50KM

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
staragarda je napisao/la:Svi u Bijeljinu, braco...da pomognemo nasim momcima jos jednom u ovoj teskoj sezoni. ...
MOSA BODASLO
Tako je.Moramo izvršiti "invaziju"na Bijeljinu.Kao 2004 kad smo u nepreglednoj koloni išli u Ugljevik na Inter-toto kup.
Ja volim FK Tuzla City

ČESTITAM MOMCI !
Kostić: O Slobodi sam čuo sve najljepše!
Objavljeno ponedjeljak, 15 Juni 2015 18:30 |
Kostic o dolasku u Slobodu
Stoper Ivan Kostić je prvo novo ime u redovima Crveno - crnih, a nakon dobre sezone u dresu Borca pred ovim dvadesetpetogodišnjim Nišlijom je da svoj kvalitet pokaže tuzlanskoj publici.
Husref Musemić je u Kostiću dobio pouzdanog igrača zadnje linije koji kaže da jedva čeka dolazak na Tušanj.
"Znam da Sloboda ima odličnog trenera kao i igrače i ostaje još samo da to pokažemo na terenu. O Slobodi sam čuo sve najljepše i na preporuku nekih ljudi rečeno mi je da dolazim u zdravu sredinu sa dobrim ljudima koji vole klub", ističe novi igrač našeg kluba.
On se na dolazak u Tuzlu odlučio zbog cjelokupne pozitivne atmosfere koja vlada u i oko Kluba, te ambicija koje vladaju u Staroj tržnici 10:
"Obzirom da sam pričao sa ljudima iz upravo kao i sa trenerom i da su njihova očekivanja za narednu sezonu velika, ja se takođe nadam da ćemo uspjeti u tome!".
Kostić je fudbaler zadnje linije koji pored stoperske pozicije može igrati i na mjestu lijevog beka, te zadnjeg veznog. Protekle sezone bio je jedan od najstandardnijih igrača Borca, a u dosadašnjoj karijeri nastupao je i za srbijanske ekipe Rada, Mladosti Lučani, Banata Zrenjanin, Napretka, Timoka Zaječar i Doline Padina.
Ja volim FK Tuzla City
Svidja mi se ova idejasloboda72 je napisao/la:staragarda je napisao/la:Svi u Bijeljinu, braco...da pomognemo nasim momcima jos jednom u ovoj teskoj sezoni. ...
MOSA BODASLO
Tako je.Moramo izvršiti "invaziju"na Bijeljinu.Kao 2004 kad smo u nepreglednoj koloni išli u Ugljevik na Inter-toto kup.

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma nema se tu sta puno mudrovat...igracima je potrebna pomoc sa tribina i mora se ispostovat....slobodasi nikad nisu ostavili i iznevjerili crveno-crne pa nece ni u subotu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Kolko nam je blizu bijeljina red bi bio da nas ode 500 al kakvi smo 200 da nas ode super je
Koliko je sigurno za Kostica i Nikolica ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ako je ovo tacno onda care si za mustuluka castim ruckom kad dodjem u TZsloboda72 je napisao/la:Dobra vijest ,nađeno je rješenje za Kostića i Nikolića.Pravo nastupa će imati protiv Viteza.

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Beduin
- Kontakt:
Ja se nadam nekoj cifri od 300 nas u Bijeljini, ja zadovoljan. Jel karta ponovo free? Ne znam kako su uopste dogovorili klubovi izmedju sebe, sumnjam da su svi klubovi izmedju sebe dogovorili 500 (?) besplatnih za goste, ili jesu!?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Bravo,Sloboda72, tako je samo sa pozitivnim i pobjednickim mentalitetom se moze pravit rezultat.sloboda72 je napisao/la:Nemam ništa protiv Slavena.Slaven igra u 2. federalnoj a Sloboda je Sloboda."Trojka" iz Bijeljine nije za poređenje sa velikim igračima koje si naveo.Nego je Krstajić rado viđen gost u Živinicama.Onomad je K.Čejvanovića" garant" trebao da povede u Šalke i od njega stvori svog nasljednika,pa ćorak.Nije riječ o podcjenjivanju nego o tome da Sloboda mora vratiti ugled koji je građen decenijama.Bijeljenci su dolazili u Tuzlu da gledaju Partizana i Zvezdu u Jugoslaviji.Ja ne mogu prihvatiti da Sloboda gubi u Bijeljeni ili da strahuje od Radnika i Slavena.Sloboda je veliki Klub i mora gajiti taj mentalitet i kod igrača i navijača.SARS je napisao/la:Ja ne znam zasto vi podcjenjujete Radnik...Radnik je vrlo dobra ekipa i najbolje pokazuje to da su jos uvijek bez poraza jos plus dobili su selju na sugavici...I sta to ti imas protiv Slavenovih igraca...Ako te neko bude pitao, Elvir Rahimic, Mirsad Beslija, Boris Zivkovic svi ponikli u Slavenu i svi bili reprezentativci... Prema tome nemoj nikoga da podcjenjujessloboda72 je napisao/la:
Tako je, Memišević, Beširović i Šećerović(i Avdukić je bio u Slobodi). I" starac Žižović od 100 ljeta".Biće ovo prava test utakmica za Slobodu. Ako izgubi od ovih Slavenovih igrača pojačanih Žižovićem, onda ne pripada vrhu BH fudbala. Očekujem "invaziju" Slobodaša na Bijeljinu.Vjerujem da će Morankić, naš Džon Teri, igrati u Bijeljini.
Haman da si upravu za Kostica,vidim njega i Azmira danas kod Jupitera,Kostic nosi neke papire(mislim da je on bio) znao sam da ce na dobro

Zlatan Nalić sin tuzlanski
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bio bi taj LED displej bolji na stadionu nego ono prkno :S
Nisam prolazio jel nesto vezano za klub il neke dobre trebeemirzlaTu je napisao/la:Jao nove reklame na led displeyu kod kantona

Nullius in verba
Je l' bi vam ta dvojica novajlija trebala zaigrati danas protiv nas?
Usput da još jednom podsjetim, Memorijalna utakmica "Edib Čergić - Čari": Budućnost - Sloboda 17h
Usput da još jednom podsjetim, Memorijalna utakmica "Edib Čergić - Čari": Budućnost - Sloboda 17h
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Vjerovatno misli na...Heller je napisao/la:Nisam prolazio jel nesto vezano za klub il neke dobre trebeemirzlaTu je napisao/la:Jao nove reklame na led displeyu kod kantona

- FranckRibery
- Kontakt:
ja ne mogu da skontam onu mizernu posjetu protiv borca, pa vise ljudi bilo na utakmici protiv prijedora jbt.
Ovim nasim "navijacima" samo treba neke euforije, neko da im non stop prica kako cemo biti prvaci itd suplje neke udarat a veze s razumom nema trenutno.
Ali hejteri bicemo abd prvaci pa dabogda tusanj bio prepun da ne mozete uci na stadion, ucero im ciro.
Imamo kvalitetniju ekipu hiljadu puta od one cirine ekipe i opet qurac brate nikog nema.
Vise ljudi u sirokom bilo na utakmici ovo kolo, SRAMOTA !!!!
Ovim nasim "navijacima" samo treba neke euforije, neko da im non stop prica kako cemo biti prvaci itd suplje neke udarat a veze s razumom nema trenutno.
Ali hejteri bicemo abd prvaci pa dabogda tusanj bio prepun da ne mozete uci na stadion, ucero im ciro.
Imamo kvalitetniju ekipu hiljadu puta od one cirine ekipe i opet qurac brate nikog nema.
Vise ljudi u sirokom bilo na utakmici ovo kolo, SRAMOTA !!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.