FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

coelho41
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la coelho41 » 23 maj 2016, 20:45

Ako Gotze ostaje onda neko mora dobit nogu, ja sam za Thiaga, a i mislim da će bit suvišak u Karlovoj igri i ne bih se ljutio da Pep prekrši ono što je rekao da neće vodit igrače Bayerna u City, ako je u pitanju Thiago. I naravno Rode, ni on nema sta trazit tu.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 maj 2016, 20:56

coelho41 je napisao/la:Ako Gotze ostaje onda neko mora dobit nogu, ja sam za Thiaga, a i mislim da će bit suvišak u Karlovoj igri i ne bih se ljutio da Pep prekrši ono što je rekao da neće vodit igrače Bayerna u City, ako je u pitanju Thiago. I naravno Rode, ni on nema sta trazit tu.
Dati nekome hitno 20mil da odvede cigu Thiaga a siguran sam da bi englezi fino dali za njega :hmmmmm:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 maj 2016, 20:58

Thiago i Gotze su okosnica Carlovog Bayerna. :kafa:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 23 maj 2016, 21:10

Omerbavarac je napisao/la:Thiago i Gotze su okosnica Carlovog Bayerna. :kafa:
nadam se da je ironija, ne mogu da te procijenim.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 maj 2016, 21:12

coelho41 je napisao/la:
Tacnije, Bayerna u propadanju.
:mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 23 maj 2016, 21:13

Omerbavarac je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:
Tacnije, Bayerna u propadanju.
:mrgreen:
slika

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 maj 2016, 21:14

Rasisto. :tralala:

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 23 maj 2016, 21:16

Čak i Domužare zovem "žuti"..racism all the way.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 maj 2016, 22:12

Mario Götze: "Turbulentan dan iza mene! Sezona je prosla i odlucio sam se da mi familija bude 'menadzer' u buducnosti. Sada se zelim sto bolje pripremiti do prvog treninga pod Ancelottijem i onda napadati punom parom sa Bayernom! Ja sam dio Bayerna. Ali prije toga sve dati na Evropskom prvenstvu."
:bow: :bow:

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 24 maj 2016, 00:58

Moguce da ce mu se produziti ugovor na jednu godinu uz manju platu ili neke dodatne opcije. Kako god meni je lično drago jer vjerujem u tog momka i vjerujem da mu se treba dati jos jedna prilika. Koliko ih je Robben dobio, Ribery? Badstuber? Svi su dobili X prilika, tako da i njemu treba.

Jeste da ima najvecu platu od svih navedenih, ali je i najveći potencijal od svih navedenih, a vjerujem da će na EURU procvjetati i da će i Carlo lično uvidjeti da mu treba pružiti priliku...
Stern des Südens

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 24 maj 2016, 11:20

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Huseinagic
Kontakt:

Post Postao/la Huseinagic » 24 maj 2016, 13:49

Gdje ste bavarci, prodje i ova sezona..sve u svemu nije lose, moglo je bolje ali Bogami i gore :D . Ja sam zadovoljan uglavnom, dva pojacanja su vec stigla, a jos se suska i nije sigurno prelazni rok gotov :D.. Naravno da ce biti i odlazenja, bar 3 igraca, nego nesto se sjetih pa i Hojbjerg je nas igrac, njega sam skroz zaboravio..kakvu je sezonu on imao u Schalkeu?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 24 maj 2016, 17:18

Huseinagic je napisao/la:nego nesto se sjetih pa i Hojbjerg je nas igrac, njega sam skroz zaboravio..kakvu je sezonu on imao u Schalkeu?
Imao je osrednju sezonu, a sada je izgleda definitivno da se neće više vraćati kod nas (bit će izgleda prodan), a on ne namjerava ostati ni u Schalkeu. Tako da je u potrazi za novim klubom.

Tasci definitivno napušta Bayern, posudba istekla, pa je pogotovo sve jasno. A Rode prema zadnjim informacijama, može ostati, uprava ga ne bi prodavala, ali on hoće da mijenja sredinu i da ide negdje gdje će imati veću minutažu. Kod njega je to razumljivo, iako je kao back up kod nas odličan i trudi se taj momak i ima kvalitete određene, ali ipak ne može ove dosta kvalitetnije istisnuti iz prve postave. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 24 maj 2016, 17:47

Menadžer Volker Struth forsirao Götzea da raskine ugovor s Bayernom i pređe u drugi klub - Mario raskinuo s njim ugovor grin emotikon
"Ancelotti i ja smo imali jako dobar telefonski razgovor - iako mediji pišu drugačije. Jako se radujem našoj suradnji i zajedničkom radu"

:bih: :)

Edit: https://www.facebook.com/fcbayern.en/vi ... 094106797/

Evo jedan video u vezi Guardiole, njegovog vremena u Bayernu.
Trudio se je svaka mu cast, sto se kaze pruzit mu ruku i zahvaliti na svemu. Iako je bio na svoju ruku, davao je sebe, sretno mu bilo u nastavku trenerske karijere.
Mia San Mia

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 maj 2016, 18:05

Sta se desava sa Hobjergom, prije dvije tri godine je bio ogroman talenat, cak sam mislio novi Schweini, ali se nazalost sporo razvija
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Klare

Post Postao/la Klare » 24 maj 2016, 19:04

R32 je napisao/la: Edit: https://www.facebook.com/fcbayern.en/vi ... 094106797/

Odličan video jer je u 5 min pokazao čitavu eru Gvardiole u Njemačkoj, čitavu atmosferu i dominaciju. :thumbup:

Sad još jedan video o Evropi :mrgreen: , pa da možemo kompletan zaključak izvesti.

Što se Njemačke tiče odličan(5), u Evropi dovoljan(2). Sveukupno prolazi sa dobar(3).
Ustvari prosjek je 3.5 što bi po školskom računanju možda nagelo i na 4, ali pošto se igrao fudbal ružan za gledati+Evropsko blamiranje onda ide na sigurnu tricu.

Pošteno?

Inače Pep više ne stanuje ovdje, pa mogu ukloniti sa blok liste sve njegove simpatizere. :mrgreen:

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 24 maj 2016, 21:09

R32 je napisao/la:Menadžer Volker Struth forsirao Götzea da raskine ugovor s Bayernom i pređe u drugi klub - Mario raskinuo s njim ugovor grin emotikon
"Ancelotti i ja smo imali jako dobar telefonski razgovor - iako mediji pišu drugačije. Jako se radujem našoj suradnji i zajedničkom radu"

:bih: :)

Edit: https://www.facebook.com/fcbayern.en/vi ... 094106797/

Trudio se je svaka mu cast, sto se kaze pruzit mu ruku i zahvaliti na svemu. Iako je bio na svoju ruku, davao je sebe, sretno mu bilo u nastavku trenerske karijere.

PLACI picko PLACCIIIIIIIIIIIIIIII ,dosta je bilo naseg plakanja ,sad ti malo placi :mrgreen:.

slika

ovjaj dingospo nam donosi ovo next sezone ,kaj bajernov bivsi coach pepi od katalunje njet uspia :eh: :salut:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 24 maj 2016, 21:19

@Klare Posteno, al na neki nacin :mrgreen:

Kada se sve oduzme i sabere, i ono glavno "igru brisi, bodove pisi" kod mene bi prevagnula slaba cetvorka.
I ja bi otprilike tako opisao njegov rad u Bayernu, izvukla ga je ova zadnja sezona, kada je malo dosao do sebe,.

Sve u svemu mislim da bi ipak trebali biti zadovoljni, i da je na neki nacin Pep u Bayernu uspio, jer vidim uprava je zadovoljna, i cini se da je cilj ispunjen... Ne toliko u fubalskom smislu, ali u svim drugim definitivno jeste.

Ne znam ni sam :? Il su me malo ponijele emocije nakon osvajanja kupa, i svega sto se desavalo nakon toga.

I drago mi je samo sto se nadam da necu vise toliko zivaca izgubiti... bile su ovo porpilicno burne 3 godine za sve nas :)
Mia San Mia

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 24 maj 2016, 22:21

**** | FC Bayern have showed concrete interest in Schalke's Leroy Sané
:kafa:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 24 maj 2016, 23:03

Suma sumarum, Pep je donio Bayernu dosta. Nije nas odveo na vrh evrope, ispadao je tri puta od spanskih klubova, no da li je to neuspjeh? Vjerovatno jeste, no ja sam ubijedjen da je Pep dodatno utabao put za Bayern u putu ka apsolutnom vrhu evropskog fudbala.

Bayern je postao klub koji se svake sezone bori za najveci vrh, koji se bori za najbolje igrace, a i trenere. Vjerujem da ćete se sloziti svi sa mnom da pojedini igraci tipa, Thiaga (iako ga mnogi osporavate), Vidala, Coste, Sanchesa nikad ne bi dosli u Bayern da nije bilo Pep-a u Bayernu. Na kraju krajeva ni Carlo nikada ne bi dosao da u Bayern da nije prepoznao kvalitet, kvalitet sa kojim se on odmah moze boriti za sami vrh evropskog fudbala.
Mozda ni Carlo ne uzme klempu, ali ce mozda imati laksi posao da to ucini nego sto je Pep imao.

Pep iza svega ostavlja svoj potpis. Da je uzeo LP uzeo bi je na svoj nacin i niko mu ne bi mogao prigovoriti nista. Ovako nije uspio na tom polju, ali je dosta klubu donio. Je li mislite da KHR serre i da prica gluposti da ce Pep uvijek biti prijatelj FC Bayernu? Znaju oni najbolje koliko ih je kostao Pep i sta im je dao zauzvrat...

Moje misljenje da je malo ligu unazadio i kocio, ali da mu se kao navijac Bayerna itekako moze oprostiti. Sve najbolje mu zelim u daljnjem radu, ali i sto je moguce prije da se sretnemo u LP.
Sve najbolje!!!
Stern des Südens

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.