PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- hskzmostar
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Znam da smo mi Kouadio rijesavali papire skoro 30 dana ,nije niti imao boravisnu dozvolu a igrao u Travniku
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- TobeYarabi
- Kontakt:
otjerali ga kerovi sa aerodroma

Neka zeljescar dovede Djelmica,covjeku ce propasti karijera u trecoj ligi Madjarske.

Ponadale se piticeSemirSema je napisao/la:Željezničar će situaciju oko njegove vize riješiti sutra, a vjerovatno će Musa putovati za Ljubljanu te potom ponovo nazad za Sarajevo, kako bi 'aktivirao' svoju vizu.TobeYarabi je napisao/la:Novi fudbaler Željezničara, Musa Muhammed nije dobio dozvolu za ulazak u Bosnu i Hercegovinu.
Naime, on ima šengen vizu, a kao državljanin Nigerije ne dolazi iz zone na koju se ovakav vid vize odnosi.![]()
![]()
![]()
![]()
Ne brinite, ima da urinira po vama
Dovescemo ga za koji dan , ne brinifks74 je napisao/la:Neka zeljescar dovede Djelmica,covjeku ce propasti karijera u trecoj ligi Madjarske.![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Dobrodošli u novu epizodu Vremeplova , danas ćemo vam prikazati još jedan epski trenutak bh fudbala kada je ljubimac navijača FK Sarajevo, Alen Melunović, samoinicijativno odlučio da izvede jedanaesterac koji je njegovu ekipu koštao prolaza u treće pretkolo Evropa Lige.
Melunović je još istu večer dobio otkaz.
Melunović je još istu večer dobio otkaz.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne samo da je otkaz tu noc dobio, vec pobjego iz grada, nije ni stvari stigo pokupit 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Eno gore na stadionu još stoje njegove dvije košulje i dva para patika.irfo je napisao/la:Ne samo da je otkaz tu noc dobio, vec pobjego iz grada, nije ni stvari stigo pokupit [emoji38]
- TobeYarabi
- Kontakt:
ne mere djelmic u zelja-nema dovoljno godina
al kakva nemoc i bijes kad moraju traziti neke video snimke od prije 100 godina 
Traume mi se vratiše nakon Melunovog penala! Morate se zato i vi prisjetiti jednog lijepog detalja, uz prikladan komentar vašeg kolege štrumfa! Što bi on rekao, kraDŽa prava!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- TobeYarabi
- Kontakt:
jaooo kradze sta nam sudija uradi, vidi sta nam sudija uradi, jao katastrofe, ovo je nemoguce

joker90 je napisao/la:Traume mi se vratiše nakon Melunovog penala! Morate se zato i vi prisjetiti jednog lijepog detalja, uz prikladan komentar vašeg kolege štrumfa! Što bi on rekao, kraDŽa prava!![]()
Ko protiv Videotona
Al kako odma spusti kantu godine, poklopio si ga ovim videom samo tako
I on krenu ismijavato promasen penal, a vidi ovo hahahh
- TobeYarabi
- Kontakt:
placem od smijehaZip je napisao/la:joker90 je napisao/la:Traume mi se vratiše nakon Melunovog penala! Morate se zato i vi prisjetiti jednog lijepog detalja, uz prikladan komentar vašeg kolege štrumfa! Što bi on rekao, kraDŽa prava!![]()
Ko protiv Videotona![]()
![]()
![]()
Al kako odma spusti kantu godine, poklopio si ga ovim videom samo tako
I on krenu ismijavato promasen penal, a vidi ovo hahahh
Zar se ti smiješ pojaviti na ovoj temi?Lakoste je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakvo pisanje po kanti godine

- tuzlak1987
- Kontakt:
E covjeka placipicke na ovom videu jel moguce koliko kukajoker90 je napisao/la:Traume mi se vratiše nakon Melunovog penala! Morate se zato i vi prisjetiti jednog lijepog detalja, uz prikladan komentar vašeg kolege štrumfa! Što bi on rekao, kraDŽa prava!![]()
Jesi jesiVirtu4l je napisao/la:A jesam im traume nabio
Ev ti opet, pregledaj do kraja
HAHAHAHAHA Šta nam sudija uradi, da su primili gol sa centra isto bi govorio...joker90 je napisao/la:Traume mi se vratiše nakon Melunovog penala! Morate se zato i vi prisjetiti jednog lijepog detalja, uz prikladan komentar vašeg kolege štrumfa! Što bi on rekao, kraDŽa prava!![]()
EDIT: Najjace kad kaze nece izaci sa Grbavice, mec se igrao na Koševu
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.