Pozdrav za @Emira s čalama.

Ako si s @legendom poslovao, znaj da to ništa ne valja.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nije za ŠabanaGaziHusrevbeg je napisao/la:Jesu li ovo Dolce&Gabbana ili je neka kineska roba?![]()
bagrcavi je napisao/la:a legenda se inače razumije u naočale
To brate i ti isto imas pozdrave.A sto se cala tice normalno da su kineske,neam ja para da budem gospodinGaziHusrevbeg je napisao/la:
Pozdrav za @Emira s čalama.![]()
Jesu li ovo Dolce&Gabbana ili je neka kineska roba?
![]()
Ako si s @legendom poslovao, znaj da to ništa ne valja.
opaaaaaaaaaaa tako značiLBJ MVP je napisao/la:Ja sam rođen zaljubljen
Poznato mi ovo imelegenda reala je napisao/la:http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php? ... 8#p7533058
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Emire sad znam, zašto su ti oni poznanici, opalili Norvežanku, mislili oni Norvežanke ko Zeničanke![]()
![]()
Mogli smo.Izgleda ove zeničanke vole romantiku ko ja i tilegenda reala je napisao/la:Nego mali mogli smo mi malo kod Emira u goste![]()
Ma izgleda da kod njih važi, ona gdje si bio u Zenici, jesi šta g... nisam , e nisi ni bioLBJ MVP je napisao/la:Mogli smo.Izgleda ove zeničanke vole romantiku ko ja i tilegenda reala je napisao/la:Nego mali mogli smo mi malo kod Emira u goste![]()
legenda reala je napisao/la:Ma izgleda da kod njih važi, ona gdje si bio u Zenici, jesi šta g... nisam , e nisi ni bioLBJ MVP je napisao/la:Mogli smo.Izgleda ove zeničanke vole romantiku ko ja i tilegenda reala je napisao/la:Nego mali mogli smo mi malo kod Emira u goste![]()
![]()
![]()
Jel ovako Emšo
legenda reala je napisao/la:http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php? ... 8#p7533058
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Emire sad znam, zašto su ti oni poznanici, opalili Norvežanku, mislili oni Norvežanke ko Zeničanke![]()
![]()
Evo tebi tama ova mala što je otvorila temuLBJ MVP je napisao/la:![]()
![]()
Emire mog'o si nas upoznat s kakvim sugrađankama
Ovo je ništa na šta sam nalijetaomessilla je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dugo nisam ovako oplak'o.
Valja češće pratit ovaj pdf na klixu