FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- marseille_unique
- Kontakt:
FK Sloboda Tuzla
Fk Sloboda 1919 , umalo da ovo ime nestane, suti dobro je kako je moglo biti... Nesto kontam samo
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
- marseille_unique
- Kontakt:
FK Sloboda Tuzla
Duboko je korijene
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Re: FK Sloboda Tuzla
Ljudi opustite se,jos uvjek ce bit ovakvih propusta i kompenzacije,gdje cemo u gostima dobit i kod kuce "podbacit".Nismo dugo ljepse igrali i jos uvjek je to u fazi uigravanja.Ne znam zasto Mujic ne igra???Veliku cinjenicu zaboravljate,poslije primljenog gola mi se vratimo,sto dugo,dugo Sloboda nije mogla uradit.Do skora kad primimo gol je ujedno znacilo i izgubljena utakmica.Prema tome punimo Tusanj,sto je nasa obaveza,uzivajmo u budjenju nove crveno-crne masinerije 

Zlatan Nalić sin tuzlanski
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Jesmo protiv OlimpikaemirzlaTu je napisao/la:Ljudi opustite se,jos uvjek ce bit ovakvih propusta i kompenzacije,gdje cemo u gostima dobit i kod kuce "podbacit".Nismo dugo ljepse igrali i jos uvjek je to u fazi uigravanja.Ne znam zasto Mujic ne igra???Veliku cinjenicu zaboravljate,poslije primljenog gola mi se vratimo,sto dugo,dugo Sloboda nije mogla uradit.Do skora kad primimo gol je ujedno znacilo i izgubljena utakmica.Prema tome punimo Tusanj,sto je nasa obaveza,uzivajmo u budjenju nove crveno-crne masinerije

samo Sloboda
Popijel se kad štamarseille_unique je napisao/la:Duboko je korijene

Jel ono vec od iduce sezone obaveza postaje da se moraju imati reflektori, natkrivene tribine i sta vec jos ?
samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
i urdedjen WC 

da hoće reflektore sredit', samo to tražim 

- Beduin
- Kontakt:
Ma jasta, daj nam reflektore, a sto pisamo po tribini i djevojke (necije sestre ili kcerke) prolaze pokraj nas i sve to moraju gledati, a one nemaju gdje nuzdu izvrsiti, to je manje bitno.
Treba nam svima zabranu udariti dok ne sredimo adekvatno stadione, yebes nazor igranje.
Treba nam svima zabranu udariti dok ne sredimo adekvatno stadione, yebes nazor igranje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Prebacio sam ovdje i pratim te odlicno....ti zaboravio da smo krenuli ispod nule...da je ovo super sto se sada radi, preko 800 sezonskih prodato, mora se jos puno stvari srediti i uraditi da bi raja dolazila...pod broj 1. infrastruktura, evo pisao si za wc da ne idemo dalje.....na 40 stepeni super posjeta, bilo bi to sigurno puno vise da su nam reflektori u funkciji....dosta svijeta nije trenutno u gradu....treba nama par godina ako Azmir ostane da izadjemo na zelenu granu.....kakva bolan dijaspora, ako je bilo 50 ljudi iz dijaspore i to je pitanje.......nismo mi jos svjesni koliko su nam sjebali klub...Beduin je napisao/la:Skver, pratis li me? Ne govorim ja o kolicini navijaca Zrinjskog za vrijeme proslave titule, jer smo i mi goli racku po tom pitanju, izuzev polugodisnje Ciromanije. Cinjenica je ovo sto sam gore napisao, Velez je bio glavni u Mostaru dok im je gradski rival bio pod suspenzijom, da nije bio mozemo samo nagadjati kakav bi omjer snaga tu bivao.
Yebote, i ti mi o tom simbolu kao da je neke fajde od toga. I Sloboda je simbol Tuzle, pa sta? Dje su navijaci da forsiraju taj simbol, gdje su pune tribine, gdje smo da pomognemo da klub ne bude u problemu? Zasto Rodjeni odose gledati neke skokove (razumijem da je jednogodisnja manifestacija, ali pravim paralelu), a isti dan im tribine sablasne... toliko o ljubavi prema Velezu i simbolu grada...
I kod nas ce evo 3. Brodolom party u mjesec i pol biti pun, a tribine puste... a ode i dijaspora pa ce i ovo malo posjete splasnuti
🔴⚫️
- Beduin
- Kontakt:
Gledaj malo realnije, u gradu od 120.000+ stanovnika (da ne brojim okolne gradove, jer i odatle dodje gledalaca na Tusanj) ne moze 5.000 ljudi doci na stadion svakih 14 dana. Nema tu ama bas nikakvog opravdanja, a busamo se u prsa kako je to nas brand, kako smo drzava u drzavi, Sloboda do groba, bla bla... imamo na FB preko 40k ljubitelja, svi komentarisu, hvale, osudjuju, glume trenere, ali Tusanj i dalje prazan zjapi. Sredicemo mi i stadion, mozda i kapacitet povecati, izaci i u Evropu, imat cemo par utakmica od 5-6k i to je nasa realnost. Ali ukinimo onda i FB stranicu, koji ce nam ku rac, ja bih zabranio i da se direktno prenosi Sloboda (osim ako ne plate klubu sasvim pristojnu cifru, 10 hiljada gledaoca X cijena karte, npr., jer ne znam kako uopste stoje kod nas ta TV prava) pa bujrum, ko zeli da gleda Slobodu neka dodje na Tusanj.Skver je napisao/la:Prebacio sam ovdje i pratim te odlicno....ti zaboravio da smo krenuli ispod nule...da je ovo super sto se sada radi, preko 800 sezonskih prodato, mora se jos puno stvari srediti i uraditi da bi raja dolazila...pod broj 1. infrastruktura, evo pisao si za wc da ne idemo dalje.....na 40 stepeni super posjeta, bilo bi to sigurno puno vise da su nam reflektori u funkciji....dosta svijeta nije trenutno u gradu....treba nama par godina ako Azmir ostane da izadjemo na zelenu granu.....kakva bolan dijaspora, ako je bilo 50 ljudi iz dijaspore i to je pitanje.......nismo mi jos svjesni koliko su nam sjebali klub...Beduin je napisao/la:Skver, pratis li me? Ne govorim ja o kolicini navijaca Zrinjskog za vrijeme proslave titule, jer smo i mi goli racku po tom pitanju, izuzev polugodisnje Ciromanije. Cinjenica je ovo sto sam gore napisao, Velez je bio glavni u Mostaru dok im je gradski rival bio pod suspenzijom, da nije bio mozemo samo nagadjati kakav bi omjer snaga tu bivao.
Yebote, i ti mi o tom simbolu kao da je neke fajde od toga. I Sloboda je simbol Tuzle, pa sta? Dje su navijaci da forsiraju taj simbol, gdje su pune tribine, gdje smo da pomognemo da klub ne bude u problemu? Zasto Rodjeni odose gledati neke skokove (razumijem da je jednogodisnja manifestacija, ali pravim paralelu), a isti dan im tribine sablasne... toliko o ljubavi prema Velezu i simbolu grada...
I kod nas ce evo 3. Brodolom party u mjesec i pol biti pun, a tribine puste... a ode i dijaspora pa ce i ovo malo posjete splasnuti
I to za dijasporu, iz iskustva ti govorim da dodje raje iz dijaspore, povedu i rodbine odavdje da zajedno odgledaju pa kad se vrate nazad, onda i ti tuzlaci ostaju kod kuce.
Da ne pricam o nasim navijacima, umjesto barem 1000 njih da imamo svaku tekmu, da im se dadnu karte po pristojnoj cijeni i da im se ogradi dio tribine, a ne da na poluvremenu se i ona jadna cifra prepolovi na Sjeveru.
Vidices u Bijeljini da cemo imati opet finu cifru nas, mnogih simpatizera koji smo batalili navijanje na Sjeveru, ranije nekad na Istoku pa kasnije i Zapadu.
075 ❤
075 ❤
TzBulevar87 je napisao/la:Dvojica u prvih 11 koji meda nisu mogli kod nas i Obradovic-spic extra klase kojeg je i sam Ahmetović pohvalio prošle sezone poslije utakmice. Mi idemo po pobjedu.
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Tako je, Memišević, Beširović i Šećerović(i Avdukić je bio u Slobodi). I" starac Žižović od 100 ljeta".Biće ovo prava test utakmica za Slobodu. Ako izgubi od ovih Slavenovih igrača pojačanih Žižovićem, onda ne pripada vrhu BH fudbala. Očekujem "invaziju" Slobodaša na Bijeljinu.Vjerujem da će Morankić, naš Džon Teri, igrati u Bijeljini.
Ja volim FK Tuzla City
-
- Kontakt:
Beduin.
Silom prilika sjedio sam sa jednim gradskim vjecnikom nekako pred onu utakmicu.
Tuzla znaci podrucje nekadasnje opstine ima oko 180 000 ljudi.
Sloboda je moja nacija
- Beduin
- Kontakt:
Ne znam na koje granice Tuzle je mislio taj vijecnik, ali, ako sam u pravu, prema nedavnom popisu stanovnistva Tuzla ima manje ljudi nego prije rata, ili imaju skroz pribliznu cifru.Sunderland je napisao/la:Beduin.
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 16 avg 2015, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
075 ❤
075 ❤
Prema preliminarnim rezultatima, Tuzla ima tek nešto više od 120k stanovnika, tako da imaš pravo.Beduin je napisao/la:Ne znam na koje granice Tuzle je mislio taj vijecnik, ali, ako sam u pravu, prema nedavnompopitu stanovnistva Tuzla ima manje ljudi nego prije rata, ili imaju skroz pribliznu cifru.Sunderland je napisao/la:Beduin.
- tuzlak1987
- Kontakt:
I to imamo bas puno iz godine u godinu u dijaspori ljudi koji odlaze..
-
- Kontakt:
Neznam ni ja nisam zapitkivao ali tako rece.Beduin je napisao/la:Ne znam na koje granice Tuzle je mislio taj vijecnik, ali, ako sam u pravu, prema nedavnom popisu stanovnistva Tuzla ima manje ljudi nego prije rata, ili imaju skroz pribliznu cifru.Sunderland je napisao/la:Beduin.
Sloboda je moja nacija
Ja ne znam zasto vi podcjenjujete Radnik...Radnik je vrlo dobra ekipa i najbolje pokazuje to da su jos uvijek bez poraza jos plus dobili su selju na sugavici...I sta to ti imas protiv Slavenovih igraca...Ako te neko bude pitao, Elvir Rahimic, Mirsad Beslija, Boris Zivkovic svi ponikli u Slavenu i svi bili reprezentativci... Prema tome nemoj nikoga da podcjenjujessloboda72 je napisao/la:TzBulevar87 je napisao/la:Dvojica u prvih 11 koji meda nisu mogli kod nas i Obradovic-spic extra klase kojeg je i sam Ahmetović pohvalio prošle sezone poslije utakmice. Mi idemo po pobjedu.
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Tako je, Memišević, Beširović i Šećerović(i Avdukić je bio u Slobodi). I" starac Žižović od 100 ljeta".Biće ovo prava test utakmica za Slobodu. Ako izgubi od ovih Slavenovih igrača pojačanih Žižovićem, onda ne pripada vrhu BH fudbala. Očekujem "invaziju" Slobodaša na Bijeljinu.Vjerujem da će Morankić, naš Džon Teri, igrati u Bijeljini.
hvala Samiru iz UG na pomocj oko izgubljene sezonske i Emiru
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ja tebi jedno a ti meni o necem sasvim deseto, napisao sam, za sve treba vrijeme, trud, rad i novac.....kakav FB, dijaspora, treba napraviti ponovo klub, rezultate, sto quraca i faktora koji ce uticati na posjetu......pa jedan pokusaj od kosarkaskog kluba je pratio po 5 hiljada ljudi......ljudi vole fudbal, ali moras napraviti ozracje, prvi ja hocu da se osjecam lijepo u nekom lijepom ambijentu pa bio to stadion, restoran, kafic. Znaju ljudi u Slobodi kako se to radi, za sve je potrebno vrijeme, naravno i novac.Beduin je napisao/la:Gledaj malo realnije, u gradu od 120.000+ stanovnika (da ne brojim okolne gradove, jer i odatle dodje gledalaca na Tusanj) ne moze 5.000 ljudi doci na stadion svakih 14 dana. Nema tu ama bas nikakvog opravdanja, a busamo se u prsa kako je to nas brand, kako smo drzava u drzavi, Sloboda do groba, bla bla... imamo na FB preko 40k ljubitelja, svi komentarisu, hvale, osudjuju, glume trenere, ali Tusanj i dalje prazan zjapi. Sredicemo mi i stadion, mozda i kapacitet povecati, izaci i u Evropu, imat cemo par utakmica od 5-6k i to je nasa realnost. Ali ukinimo onda i FB stranicu, koji ce nam ku rac, ja bih zabranio i da se direktno prenosi Sloboda (osim ako ne plate klubu sasvim pristojnu cifru, 10 hiljada gledaoca X cijena karte, npr., jer ne znam kako uopste stoje kod nas ta TV prava) pa bujrum, ko zeli da gleda Slobodu neka dodje na Tusanj.
I to za dijasporu, iz iskustva ti govorim da dodje raje iz dijaspore, povedu i rodbine odavdje da zajedno odgledaju pa kad se vrate nazad, onda i ti tuzlaci ostaju kod kuce.
Da ne pricam o nasim navijacima, umjesto barem 1000 njih da imamo svaku tekmu, da im se dadnu karte po pristojnoj cijeni i da im se ogradi dio tribine, a ne da na poluvremenu se i ona jadna cifra prepolovi na Sjeveru.
Vidices u Bijeljini da cemo imati opet finu cifru nas, mnogih simpatizera koji smo batalili navijanje na Sjeveru, ranije nekad na Istoku pa kasnije i Zapadu.
🔴⚫️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.