FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
SUPER BAYERN, SUPER BAYERN, HEY, HEY!
SUPER BAYERN, SUPER BAYERN, HEY,HEY!
SUPER BAYERN, SUPER BAYERN, HEY,HEY!
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Humba humba humba humba tatera!
Završi se i ova patnja zvana penali ...
Završi se i ova patnja zvana penali ...
Dupla kruna samo ova jos slađa protiv Domuza. 
Suze zališe Guardiolu.

Suze zališe Guardiolu.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- luca toni 9
- Kontakt:
Joj Müllera, najludji u ekipi def. 
Sa druge strane, kako Lahm igra
Pep pustio i suzu, jbg nije malo tri godine biti vezan za nekoga...taman da si vezan za psa, a ne Klub i ljude
Hvala im na tituli. Sad navijam(o) za Njemacku, da kompletiraju i Euro
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Sa druge strane, kako Lahm igra

Pep pustio i suzu, jbg nije malo tri godine biti vezan za nekoga...taman da si vezan za psa, a ne Klub i ljude

Hvala im na tituli. Sad navijam(o) za Njemacku, da kompletiraju i Euro

Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."
Sta kaze, ceka i tu penale. Pa kralju prognozaPoliceman je napisao/la:cekam i tu penaleGefufna je napisao/la:Prognoza je tu, castitam Bayinim navijacima.![]()
@Policeman, idi baci prognozu u korist Milana, ziv bio.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
-
- Kontakt:
Ja mislim da Guardiola tek sada kad odlazi ustvari shvata kakvog je giganta imao priliku voditi.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
lahm gospodin 

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Statistika kaže kada u istoj godini Bayern uzme duplu i finalu cup dobije BVB , Elf uzima prvenstvo, tako da Euro ne gineluca toni 9 je napisao/la: Hvala im na tituli. Sad navijam(o) za Njemacku, da kompletiraju i Euro

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Nego na stranu taj emotivni dio i radovanje, Thiago definitivno nema uloge na terenu, to jeste, ima je al je definitivno ne ispunjava, cijelu noć je bio višak i ovo što Pep nije uveo nikog do 107. minute to su neke stvari koje bi se tabirile da nismo pobijedili, no recimo Ribery može igrati još jedno 2 godine da kvalitetno yebe protivničke odbrane, samo zato što ima mozga za razliku od Coste itd itd.
Ali zadnja je tekma Pepu, hvala mu za uspjehe u BL i kupu, ostvario je dosta stvari što nijedan trener prije njega nije mogao, iako je u kriznim momentima znao podbacit, valjda su njegove suzee od srca, valjda će imat bolji odnos s našim čelnicima poslije ovog mandata nego sa onim Barcinim.
Ali zadnja je tekma Pepu, hvala mu za uspjehe u BL i kupu, ostvario je dosta stvari što nijedan trener prije njega nije mogao, iako je u kriznim momentima znao podbacit, valjda su njegove suzee od srca, valjda će imat bolji odnos s našim čelnicima poslije ovog mandata nego sa onim Barcinim.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Taakooo jeeeeeeeeeeeee !!!
Iako je 0-0 zavrsena tekma, bila je puna naboja, nista nije falilo osim golova !! na kraju smo imali vise srece od Dortmunda i osvojili KUP..
Drago mi je da je Pep bar suzu pustio, nije lako otici iz Minhena, jednom kad tu dodjes vratit ces se kad tad !!
Ipak na kraju ja sam zadovoljan sezonom, sad cekamo Talijana na klupi Bayeee... a prije toga naravno Euro, nadamo se da ce nasi momci svi odigrati vrhunski, a oni koji su ostali u Minhenu da ce trenirati vrijedno !!
Iako je 0-0 zavrsena tekma, bila je puna naboja, nista nije falilo osim golova !! na kraju smo imali vise srece od Dortmunda i osvojili KUP..
Drago mi je da je Pep bar suzu pustio, nije lako otici iz Minhena, jednom kad tu dodjes vratit ces se kad tad !!
Ipak na kraju ja sam zadovoljan sezonom, sad cekamo Talijana na klupi Bayeee... a prije toga naravno Euro, nadamo se da ce nasi momci svi odigrati vrhunski, a oni koji su ostali u Minhenu da ce trenirati vrijedno !!
FC Bayern !!!!!
Hvala mu za sve, da nije ovako tvrdoglav bio donio bi i klempu u Minhen sigurno. Naravno nije ni ovo malo što je uradio za Bayern.BavaracZenica je napisao/la:Taakooo jeeeeeeeeeeeee !!!
Zadnja izmjena: harden, dana/u 14 dec 2017, 18:38, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Nerminovic
- Kontakt:
Nisam znao da je kao golman dozvoljeno izaci sa svoje linije toliko kao sto je Burki danas, a sudija sto nista ne svira nek ide u 3 pm
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Hvala na svemu, nije gluma. Zal ostaje isti kao i protiv Nigerije kad necu nikad shvatit zasto smo igrali bez lijevog beka. Tako i sad, zasto u prvoj uakmici sa atleticom nije Alaba bio lijevi bek. Sretno pepune, bila je cast gledati Bayern , izdominirao si ligu.

nije dotvoljeno, i ja sam ovo primijetio. Kad je Kimmichu odbranio izasao je 3 metra ispred linije. Ono se moralo ponoviti. Golman mora biti na liniji, ili da se bar tolerise nekih pola metra ili metar prilikom bacanja. AL ovaj je ukliuzo naprijed.Nerminovic je napisao/la:Nisam znao da je kao golman dozvoljeno izaci sa svoje linije toliko kao sto je Burki danas, a sudija sto nista ne svira nek ide u 3 pm
- anelbavarac
- Kontakt:
Hvala majstoru za sve sto je ucinio za BayernScholl je napisao/la:Hvala na svemu, nije gluma. Zal ostaje isti kao i protiv Nigerije kad necu nikad shvatit zasto smo igrali bez lijevog beka. Tako i sad, zasto u prvoj uakmici sa atleticom nije Alaba bio lijevi bek. Sretno pepune, bila je cast gledati Bayern , izdominirao si ligu.

Kada se vide reakcije igraca, jasno je sta je znacio za klub.
Gracias Pep!
Te kravari, te monopolisti, te otimači, te lopovi, te ovakvi, te onakvi....
E dobili su i po nosu i labrnji, pa neka ih sada na hlađenju do avgusta mjeseca...E onda idemo ponovo....
E dobili su i po nosu i labrnji, pa neka ih sada na hlađenju do avgusta mjeseca...E onda idemo ponovo....

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Skup kompleksasa na jednom mjestu.effe_sa je napisao/la:Te kravari, te monopolisti, te otimači, te lopovi, te ovakvi, te onakvi....
Sta im cini Bayern to nije humano.
Ali neka, sve zasluzeno

Mia San Mia
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sjajna sezona bez obzira na ispadanje u polufinalu LP-a.
Pepu hvala za sve, ostvario je jedan ogroman uspjeh i vrlo tesko ce neko stici sve njegove rekorde.
Stvorio je masinu koja je u tri sezone uzela 5 trofeja sto svakako nije malo.
Penale nisam gledao, tek cu naknadno pogledati, nisam imao vise zivaca.
Nesto opsirnije nekom drugom prilikom.
PS: centre, kad ce vise taj roman o Pepu, bas me zanima sadrzaj istog?
Pepu hvala za sve, ostvario je jedan ogroman uspjeh i vrlo tesko ce neko stici sve njegove rekorde.
Stvorio je masinu koja je u tri sezone uzela 5 trofeja sto svakako nije malo.
Penale nisam gledao, tek cu naknadno pogledati, nisam imao vise zivaca.
Nesto opsirnije nekom drugom prilikom.
PS: centre, kad ce vise taj roman o Pepu, bas me zanima sadrzaj istog?

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Od trenutka kad izvođač penala dotakne loptu prilikom šuta golman može izaći koliko želi.Scholl je napisao/la:nije dotvoljeno, i ja sam ovo primijetio. Kad je Kimmichu odbranio izasao je 3 metra ispred linije. Ono se moralo ponoviti. Golman mora biti na liniji, ili da se bar tolerise nekih pola metra ili metar prilikom bacanja. AL ovaj je ukliuzo naprijed.Nerminovic je napisao/la:Nisam znao da je kao golman dozvoljeno izaci sa svoje linije toliko kao sto je Burki danas, a sudija sto nista ne svira nek ide u 3 pm
Nego nisam zbog toga tu. Hoću da napišem kako često čitamo ko je treći najbolji igrač na svijetu pored Ronalda i Mesija. Svi se spominju a nikako Müller.
Za mene je Müller definitivno jedan od te trojice. Čak bih ga u ekipi radije imao nego Ronalda. Uživanje ga gledat kako igra. Doduše samo ako znaš ignorirati njegovu priču.

- Centre forward
- Kontakt:
Ma biće, radim još uvijek na prikupljanju mat'rijala. Al' šta ja da pišem kad ti kažeš nešto 'vako.Omerbavarac je napisao/la:centre, kad ce vise taj roman o Pepu, bas me zanima sadrzaj istog?
Samo čekam da ti se naklate na kosti zbog ove izjave.Sjajna sezona bez obzira na ispadanje u polufinalu LP-a.

ii opet
Uzeo je PSG možda čak i više pa niko ne govori ni o kakvoj mašini, if ju nov vat aj min.Stvorio je masinu koja je u tri sezone uzela 5 trofeja sto svakako nije malo.

Daj organizuj (te) kakvo druženje nas Bavaraca. Još si obeć'o da će se i titula Fanaticosa proslavit' kako Bog zapovijeda. Il' se možda bojiš jer si haman najgori kapiten nekog tima u ligi.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.