guzovi proradili burazbarca_87 je napisao/la:jbg i ja sam za laportea,benatiu i te malo stamenije al znam da nista od toga nemalet3 je napisao/la:Pa ja....samo na Barci, PSG može zaraditi za Marquinhosa tolike pare (to jest ispraviti prošlogodišnji zayeb) i nigdje više....jer niko nije toliko lud da ga toliko placa.
Bolje da se potegli klauzulu Laportea iz Bilbaoa (pošto jedino tako znaju dovesti igraca) i doveli momka za 35 milja...svakako su istih godina (cak je francuz i mlađi godinu)...ovaj bar ima nekog iskustva igranja u Primeri.
ako ovog ganjaju da ga dovedu makar a ne da ostane na pokusaju pa onda se zafrkaji sa istom odbranom

žalosno je to što smo mogli i yebenog Robocopa (kad smo vec toliko zaljubljeni u doticnog) dovesti lani za 8 miliona (tolika klauzula bila), a nebi mi bili mi - da ga nismo ove godine doveli za 20.
slicna stvar i sa Marquinhosom lani iz Rome ili cak Verthongen kojeg nam je prije dvije godine njegov trener iz Ajaxa De Boer (naš nekadašnji igrac), doslovno nudio, gurao prema Barci nogama i rukama....ali jok, bolje kupiti Songa

Ne znam zašto uvijek moramo ispadati idioti