aBd , imaš pivu ako budeš navraćao u Sarajevoadmir_ze1982 je napisao/la:Imam info iz " druge " ruke da jeste !![]()
Znaci info 98% sigurna!
Smajke je zvijer!!!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
aBd , imaš pivu ako budeš navraćao u Sarajevoadmir_ze1982 je napisao/la:Imam info iz " druge " ruke da jeste !![]()
Znaci info 98% sigurna!
Smajke je zvijer!!!
Bilo bi dobro da dodje,dobar je on igrac.babilonTM je napisao/la:Njega završava Cviko al još nije sigrno!!!
Ma brate, dogovorio momak, uslovi se utanacili, jos samo da stavi parafbabilonTM je napisao/la:Njega završava Cviko al još nije sigrno!!!
Ako je tačno onda ti hvala na informaciji.Samo su se nešto gurali i ovi iz Zrinjskog.admir_ze1982 je napisao/la:Ma brate, dogovorio momak, uslovi se utanacili, jos samo da stavi parafbabilonTM je napisao/la:Njega završava Cviko al još nije sigrno!!!
Cinjenica je da jesu , i Smajic ima fin odnos sa ljudima u Mostaru,koji su prema njemu za njegova boravka bili korektni, no igranje u evropi, a i njegova je procjena da je trenutno bolja klima u Zelji, i zato je to nekako logican izbor.babilonTM je napisao/la:Ako je tačno onda ti hvala na informaciji.Samo su se nešto gurali i ovi iz Zrinjskog.admir_ze1982 je napisao/la:Ma brate, dogovorio momak, uslovi se utanacili, jos samo da stavi parafbabilonTM je napisao/la:Njega završava Cviko al još nije sigrno!!!
admir_ze1982 je napisao/la:Cestitke na Sulejmanu Smajicu, definitivno najbolje moguce pojacanje.
Šta reći ?admir_ze1982 je napisao/la:Imam info iz " druge " ruke da jeste !![]()
Znaci info 98% sigurna!
Smajke je zvijer!!!
Ima još jednu godinu ugovora u Lokerenu, ali nema dobar status kod trenera Maesa pa postoji velika mogućnost da napusti klub.Buu je napisao/la:Zar je Smajicu ugovor isteko ?
Smajic ce u Zrninjskialeksandar_veliki je napisao/la:Pa daj ljudima izvor tog drugog infa, opet loziona i price bezveze i opet ce mi se tema pretvoriti u dolazi Muslimovic, dolazi zvijer, dolazi Babangida. Pa dokle vise. Info ti je slab, samo cu ti to reci.admir_ze1982 je napisao/la:Imam info iz " druge " ruke da jeste !![]()
Znaci info 98% sigurna!
Smajke je zvijer!!!
Ja mislim da je moguće, Šeha vrijedi sigurno 2-3 miliona eura, ali eto, nadam se da će ga naši prodati bar za 1 250 000 eura. To bi dosta pomoglo i čitavoj ligi i diglo joj rejting, kolko tolko, jer bi bio višemilionski transfer. Mada eto, ne bi bilo loše ni cijena od 600 000, mada je to dosta malo za takvog igrača.aleksandar_veliki je napisao/la:Amare druze, neces ga ni prodati onda. Pustimo se suplje, golman iz nase lige da ode za milion markica, nema teorije, izuzev ako ne uzme jedinicu Hasagicu u repci.babilonTM je napisao/la:„Ako dođe adekvatna ponuda može se desiti da prodamo jednog igrača. Da li će to biti Šehić ili Višća vidjet ćemo. Šehićeva cijena ostala je ista kao i ranije. Nećemo ga pustiti ispod 500. 000 eura. Sa druge strane za Višću ćemo tražiti par stotina hiljada eura. Sigurno je da u ovom trenutku nećemo prodavati više od jednog igrača“, naglasio je Osim.
„Po običaju igrači traže inostrane angažmane i ako ne nađu ništa vraćaju se u Premijer ligu. Osuđeni smo na čekanje i stoga ne možemo govoriti konkretno o imenima. Razgovarao sam sa Vernesom Selimovićem (nastupao za Zrinjski, op.a) i čekamo da se izjasni“, rekao je Osim, koji se nije izjesnio na pitanje dokle su došli pregovori sa Sulejmanom Smajićem, koji se pominje kao moguće pojačanje Plavih.
kako ne vrijedi rezervni golman reprezentacije dobro brani u najboljim godinama ima potencijal da napreduje gradju druga je prica sto nismo navikli da prodajemo igrace za vise od 200 000 eura pa nam se cini da pretjerujemo al seha vrijedi sigurno tolikoaleksandar_veliki je napisao/la:Amare druze, neces ga ni prodati onda. Pustimo se suplje, golman iz nase lige da ode za milion markica, nema teorije, izuzev ako ne uzme jedinicu Hasagicu u repci.babilonTM je napisao/la:„Ako dođe adekvatna ponuda može se desiti da prodamo jednog igrača. Da li će to biti Šehić ili Višća vidjet ćemo. Šehićeva cijena ostala je ista kao i ranije. Nećemo ga pustiti ispod 500. 000 eura. Sa druge strane za Višću ćemo tražiti par stotina hiljada eura. Sigurno je da u ovom trenutku nećemo prodavati više od jednog igrača“, naglasio je Osim.
„Po običaju igrači traže inostrane angažmane i ako ne nađu ništa vraćaju se u Premijer ligu. Osuđeni smo na čekanje i stoga ne možemo govoriti konkretno o imenima. Razgovarao sam sa Vernesom Selimovićem (nastupao za Zrinjski, op.a) i čekamo da se izjasni“, rekao je Osim, koji se nije izjesnio na pitanje dokle su došli pregovori sa Sulejmanom Smajićem, koji se pominje kao moguće pojačanje Plavih.
pa kad se onaj Huseinović prodao u Werder za 900 000 eura onda Šeha može i mora otići za višeOmar500 je napisao/la:Ja mislim da je moguće, Šeha vrijedi sigurno 2-3 miliona eura, ali eto, nadam se da će ga naši prodati bar za 1 250 000 eura. To bi dosta pomoglo i čitavoj ligi i diglo joj rejting, kolko tolko, jer bi bio višemilionski transfer. Mada eto, ne bi bilo loše ni cijena od 600 000, mada je to dosta malo za takvog igrača.aleksandar_veliki je napisao/la:Amare druze, neces ga ni prodati onda. Pustimo se suplje, golman iz nase lige da ode za milion markica, nema teorije, izuzev ako ne uzme jedinicu Hasagicu u repci.babilonTM je napisao/la:„Ako dođe adekvatna ponuda može se desiti da prodamo jednog igrača. Da li će to biti Šehić ili Višća vidjet ćemo. Šehićeva cijena ostala je ista kao i ranije. Nećemo ga pustiti ispod 500. 000 eura. Sa druge strane za Višću ćemo tražiti par stotina hiljada eura. Sigurno je da u ovom trenutku nećemo prodavati više od jednog igrača“, naglasio je Osim.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.