ja sam vec odigrao cisto 2, nema u premier kladionici hendikep na tom parumiki_92 je napisao/la:imas Bayern h2(oznaka F2) u wwin-uLenBias je napisao/la:porto hx
bayern 2 (h2 ako neka kladionica ima u ponudi)
Arsenal - Bayern F2 @ 3.60

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ja sam vec odigrao cisto 2, nema u premier kladionici hendikep na tom parumiki_92 je napisao/la:imas Bayern h2(oznaka F2) u wwin-uLenBias je napisao/la:porto hx
bayern 2 (h2 ako neka kladionica ima u ponudi)
Arsenal - Bayern F2 @ 3.60
Wozniacki - Safarova h2 (+4,5) @ 1,90Livnobet je napisao/la:Florida - Toronto 1 @ 2,20
Arsenal - Atletico Sarandi tr 0:0 @ 5,00
Ziher!!!DevilS je napisao/la:Arsenal-Bajern X2
Porto-Malaga- 1
CrystalP-Bristol C 1
Motherwall-Dundee 1
Hull-Blackburn ps1
Patrick-Hamilton 1
Kvota:34.?
Mozeli se ovo pogoditi sta kazete decki...
Sigurnije je oba 0-2.EBSCO je napisao/la:Koliko je sigurno 3+ na oba para iz lige prvaka ?
odigraj ovo:EBSCO je napisao/la:Koliko je sigurno 3+ na oba para iz lige prvaka ?
Brate nema u premieru to za arsenal imaš li kakvu dobru zamjenu ?gio10 je napisao/la:odigraj ovo:EBSCO je napisao/la:Koliko je sigurno 3+ na oba para iz lige prvaka ?
Arsenal - Bayern PPGG (prvo poluvrijeme oba daju gol) 4.0 Kvota
Porto - Malaga X/1 4.50
Arsenal ce biti kisa golova. Domacin igra otvoreno uvijek oni ne znaju za rijec defanziva,Bayern sve se zna. Po meni to ide i 4 plus.EBSCO je napisao/la:Koliko je sigurno 3+ na oba para iz lige prvaka ?
imas zbroj golova prvo pol 2+, 2.35 kvota ... ako prodje oba daju, mora i to prociEBSCO je napisao/la:Brate nema u premieru to za arsenal imaš li kakvu dobru zamjenu ?gio10 je napisao/la:odigraj ovo:EBSCO je napisao/la:Koliko je sigurno 3+ na oba para iz lige prvaka ?
Arsenal - Bayern PPGG (prvo poluvrijeme oba daju gol) 4.0 Kvota
Porto - Malaga X/1 4.50
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.