FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Coraco
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Coraco » 15 avg 2015, 15:10

Zodiac je napisao/la:Evo statistike od kako je Husref tu.

Kuci:10
Pobjeda-8
Remija-2
Poraza-0
Gol razlika 22-6

U gostima:9
Pobjeda-2
Remija-3
Poraza-4
Gol razlika 6-9

Ukupno:19
Pobjeda-10
Remija-5
Poraza-4
Gol razlika 28-15
Baš sam htio da pravim statistiku :thumbup: eto statistika veoma dobra po Husrefa.

Jbg i nas je poslužila sreća protiv Slavije da ne primimo gol pred kraj utakmice, isto tako i njih jučer kada je Govedarica promašio. Da je pogodio utakmica bi otišla u drugom smijeru. Šef je primjetio da imamo problema u realizaciji odmah poslije Čelika, i radilo se na tome, očigledno treba još :)

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 15 avg 2015, 17:11

Chinaglia je napisao/la:
crvenobijeli je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:o kome pričaš
Ameru...
haha, znam, postavio sam pitanje forumašu koji je izbrisao svoj post, a čini mi se da je postao poslije tebe
:urnebes: nis onda
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 15 avg 2015, 17:23

sssloboda je napisao/la:Jučer bod i ne tako loš kako ga mnogi vide.

Ipak došao je Borac BL. Sa jako dobrom mladom ekipom ( pobjedili zelju ) , zeljnom dokazivanja sa veoma dobrim trenerom koji je to precizno odabrao poslozio i dobio šta je zelio.

Kako tako bod su osvojili fudbal je to ,i mi sutra na isti način da odnesemo bod sa teškog gostovanja trljali bi ruke niko se ne bi bunio tako da ...dobro je sve ovo . Tesko je bilo za igrati , posjeta zadovoljavajuća !

Kad se sve sabere i oduzme ,momci su se jako trudili na kraju jedan sam od jako zadovoljnih .

LJUDI 4 SMO NA TABELI ŠTA VAM JE :) BAREM JOŠ DANAS :)

Danas možemo završiti na drugoj poziciji.
Ja volim FK Tuzla City

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 15 avg 2015, 17:50

Po trenutnoj situaciji na terenima treći smo, ako Radnik primi idemo na drugo mjesto. Idemo Mladost! :lol:

Šteta što je prelazni rok završen jer nam se fino otvorilo (bar po tabeli). :kafa: Reprogram i može EL i u Zenici, nije daleko, dobar je put preko Doboja. :D

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 15 avg 2015, 18:19

Eh možete mislit da smo dobili borac ;)

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 15 avg 2015, 18:21

Pravo stanje tabele cemo vidjeti tek nakon 10 kola. Ovo sada i nije bas relevantno osim sto pokazuje da ove sezone nema laganih bodova.
Jedan grad, jedna ljubav!

katarakta

Post Postao/la katarakta » 15 avg 2015, 18:29

ultrasstyle_tz je napisao/la:
merak je napisao/la: Vidim mnogo se kritikuje Mehidic koji jeste imao svoju losu partiju juce ali niko nije kritikovao kada je namjestio 2 gola u isto toliko utakmica i trebao je biti ranije izmjenjen sa Veselinovicem kojeg neki takodjer ovdje ne smatraju dovoljno opasnim, lik je kao silo i ima bolje ubacaje od Mehidica. Ja sam licno mislio da ce Mehidic na klupu ubrzo ali eto pokazao se kao dobar u prethodnim utakmicama.

Stvaranje sampionske ekipa je dugotrajan i tezak proces ne ide to preko noci samo se sjetite gdje smo i sta smo imali od igre prosle sezone u ovo vrijeme i kakav smo anti fudbal gledali od raznih Secerovica i drugih prevara.
ima bolji ubacaj, ima i bolji pas, al je fora sto zadnje sto nam treba u ovom momentu je jos jedan pas igrac :mrgreen:
izuzmi Ahmetovica i komotno bi mogli igrati bez golova na terenu, samo im daj loptu i prostor da se dodaju :D jednostavno Ahmetu se mora jos neko prikljuciti i to je to..sve ostalo funkcionise dobro..i odbrana ce makar kad Skahic dodje iako je za Kostica samo takva steta..momak je predobar igrac

a sto se tice Saleta on je gotov ba..vidi se da to nije onaj igrac ni iz federalne lige..nema grama samopouzdanja, igra pod strahom od greske konstantno, odmah je.e i ostale igrace pored sebe..a opet sve je to normalno, momak je nominalno 5. stoper u ekipi i vjerovatno da se nije desilo sto se desilo sa Kosticem i Skahicem do sad bi i napustio Slobodu, i normalno da je sve to uticalo i na psihu i na pristup treningu, zalaganje itd itd

ps kakvi smo mi baksuzi je.at ce nas taj Secerovic naredno kolo hahahahaha
Mehidić nije asistirao protiv Slavije, već Ordagić
Niko, niko, samo Sloboda

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 15 avg 2015, 18:38

dzekooooTz je napisao/la:Eh možete mislit da smo dobili borac ;)
To je to.prezaliti nemogu
Sloboda je moja nacija

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 avg 2015, 18:56

Radniku bod u Zenici..eh da smo dobili Borac sada bi bilo drugacije stanje na tabeli sto se tice bodova,ali jbg nije nam se dalo,neefikasnost nas ubi ,kao sto je to spomenuo i sef Musemic ! Nikad ne znate gdje gubimo,a gdje dobijamo..dobili smo u Ist. Sarajevo,kiksali smo kuci protiv Borca,tesko ce biti protiv Radnika,ali imam dobar osjecaj u vezi ovog meca
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 15 avg 2015, 18:59

I koji smo sad na tabeli
Sloboda je moja nacija

Duff

Post Postao/la Duff » 15 avg 2015, 19:02

Sunderland je napisao/la:I koji smo sad na tabeli
Dijelite treće mjesto sa Čelikom..ukoliko Široki dobije Želju spasti ćete još malo..zasada 3-4
https://youtu.be/LQWg93682Jk

Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 15 avg 2015, 19:05

Mislim da smo borac dobili bili bi 2...jesmo peh
Sloboda je moja nacija

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 avg 2015, 19:06

Nema veze, tako je kako je. Treba se okrenuti Radniku i prestati pricati o Borcu..

Viteza i Veleza cemo da rijesimo vec nekako..

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 15 avg 2015, 19:32

Ljudi tek je 4 kolo a ne 4 kola pred kraj prvenstva sta vam je polako :cool:
samo Sloboda

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 15 avg 2015, 20:40

merak je napisao/la:Ljudi tek je 4 kolo a ne 4 kola pred kraj prvenstva sta vam je polako :cool:
Merak te citati. :cool: :)
Prosucemo mi jos bodova ali bice pobjeda u gostima.
Siguran sam.meni recimo zao dva boda jel bili bi drugi.
Ali sa druge strane radnik i vitez ko zna mozda obadvije dobijemo.taka smo ekipa jbg.
Ja stojim iza uvjerenja da bi sansu trebali u kupu traziti i sve snage tamo usmjeriti.
Sloboda je moja nacija

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 15 avg 2015, 22:17

OVAKO JE BILO PROLJETOS NA TUŠNJU.
Radniku bod u Tuzli Piše: E. Škorić 18.04.2015., 18:25 Sloboda je u Tuzli, u 22. kolu BHT Premijer lige BiH, ugostila Radnik, a taj susret završen je rezultatom 1:1. Sloboda i Radnik podijelili su bodove. Gosti iz Bijeljine iznenadili su dobrom igrom na Tušnju i zasluženo su stigli do povoljnih 1:1 na kraju. Tuzlaci su bolje otvorili utakmicu, imali su šanse preko Mujića i Krpića, ali je Radnik prvi poveo. U samoj završnici je Antić donio vodstvo Radniku. U nastavku je Sloboda uspjela da izjednači. Rezervista Mehidić je bio strijelac za konačnih 1:1. Sloboda je sada deveta sa 23 boda, dok je Radnik 11. sa bodom manje. Sloboda - Radnik 1:1 (Mehidić 52/ Antić 44) Sloboda: Pirić, Zrnanović, Salihović, Krpić, Mujić, Ivetić, Sarić, Mehmedagić, Kiso, Bekić, Zeba
Radnik: Bodiroga, Beširević, Jakovljević, Memišević, Antić, Žižović, Vasić, Lazić, Obradović, Ostojić, Brković.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 15 avg 2015, 22:27

Sloboda jučer protiv Borca
Sloboda: Pirić, Moranjkić, Efendić, Zeba, Ivetić, Mehmedagić, Ordagić, Stjepanović, Govedarica, Mehidić, Ahmetović ušli ,Salihović, Sarić,Veselinović.

sastav Radnika danas protiv Mladosti.

Radnik: Avdukić, Hodžić, Jakovljević, Memišević, Antić, Žižović, Šećerović, Lazić, Obradović, Jakovljević, Mašić.
Ja volim FK Tuzla City

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 15 avg 2015, 22:49

Dvojica u prvih 11 koji meda nisu mogli kod nas i Obradovic-spic extra klase kojeg je i sam Ahmetović pohvalio prošle sezone poslije utakmice. Mi idemo po pobjedu. :)

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Zadnja izmjena: TzBulevar87, dana/u 15 avg 2015, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
075

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 avg 2015, 23:05

ako Sarajevo ne vrati Kouadija, treba ga zaganjat', zapravo, treba ga zaganjat' u svakom slučaju

Mahira Karića iz Čelika također, valjda može igrat' na krilu :zviz:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 avg 2015, 23:26

Pa evo odmah se vidi da ne treba dozvoliti Zizovicu da kontrolise utakmicu, on je mozda i kvalitetniji igrac od svih nasih iz veze. Mislim kvalitet uz mozak i prekaljenost..

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.