FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

mandraX
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la mandraX » 23 jul 2014, 22:48

Mozambik je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Alvaro je WC potencijal
Zavisi šta misliš pod WC.
world class
Jest, kolik' i ja.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 23 jul 2014, 23:04

ako ti kazem da je i Bojan bio hoces ovo i dalje smatrati kao nesto relevantno
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 23 jul 2014, 23:15

mandraX je napisao/la:Najgore je to sto mi pljujemo covjeka koji jos nije proveo minutu u Barcinom dresu na terenu. Hajmo sacekat' par utakmica pa da vidimo kako ce to izgledat'. :D na kraju covjek moze da bude bolje pojacanje za ekipu nego Suarez. :lol:
Nije problem u njemu kao igracu, problem je u Barceloni i njenoj kupovnoj moci i ugledu koji bi trebao privuci 99,9 % igraca na svijetu bez ikakvih problema, a vasi u upravi stisli za njega i Marquinhosa k'o da su ne znam kakve igracine. Recimo daje se 70 miliona za Suareza na poziciji koja cak i ne skripi toliko, a ovamo se nesto ekonomise. Za 70 miliona imali bi stoperski par Hummels- Vlaar (recimo) u dvadeset minuta... E, tek bi se ja, kao navijac najveceg rivala, malo i zabrinuo... ovako, nidje veze. :kafa:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 jul 2014, 23:23

miki_92 je napisao/la:
ako ti kazem da je i Bojan bio hoces ovo i dalje smatrati kao nesto relevantno
Bio jeste, ali nije ga uspio iskoristiti, sto zbog njegovih odluka, sto zbog odluka kluba.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 23 jul 2014, 23:32

Consigliere je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Najgore je to sto mi pljujemo covjeka koji jos nije proveo minutu u Barcinom dresu na terenu. Hajmo sacekat' par utakmica pa da vidimo kako ce to izgledat'. :D na kraju covjek moze da bude bolje pojacanje za ekipu nego Suarez. :lol:
Nije problem u njemu kao igracu, problem je u Barceloni i njenoj kupovnoj moci i ugledu koji bi trebao privuci 99,9 % igraca na svijetu bez ikakvih problema, a vasi u upravi stisli za njega i Marquinhosa k'o da su ne znam kakve igracine. Recimo daje se 70 miliona za Suareza na poziciji koja cak i ne skripi toliko, a ovamo se nesto ekonomise. Za 70 miliona imali bi stoperski par Hummels- Vlaar (recimo) u dvadeset minuta... E, tek bi se ja, kao navijac najveceg rivala, malo i zabrinuo... ovako, nidje veze. :kafa:
Stoperi se boje igrati u Barceloni, ono mogu sjebat karijeru sebi.
Ovaj stoperski par Hummels-Vlaar ja djaba ne bi doveo, cuj dvojica dizelaskih grmalja da stoje na 40m od gola, to bi bilo ravno samoubistvu :crazy:
Uostalom Hummels ne zeli u Kataloniju

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 23 jul 2014, 23:40

Rajaz je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:
Stoperi se boje igrati u Barceloni, ono mogu sjebat karijeru sebi.
Ovaj stoperski par Hummels-Vlaar ja djaba ne bi doveo, cuj dvojica dizelaskih grmalja da stoje na 40m od gola, to bi bilo ravno samoubistvu :crazy:
Uostalom Hummels ne zeli u Kataloniju
pa stoji i loewa njemacka sa prekopiranom igrom pepovog bayerna pa osvojise SP sa tim jednim grmaljem na 40 metara od gola ;) uz samo 4 primljena gola :problem:
nek je tebi mathieu bolja opcija od ove dvojice
svasta :damn:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 23 jul 2014, 23:42

FCB has reached the agreement with one other defender. [rac1]
:kafa:

Zubi ne zasluzujemo te :bow:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 23 jul 2014, 23:49

Lillard je napisao/la:

ma lako oni rijese to sa igracem ,lose im ide kad treba onda pregovarat sa klubom od tog igraca :mrgreen:

samo se nadam da nije blind ,ovo ostalo opcija sve je manje vise dobro :D
jedino ako zubi ne bude opet izmisljo neka imena :D

il se ovo mozda odnosi na cuadrada,jbg i on bi bio odbrambeni kad bi doso u barcu :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 23 jul 2014, 23:52

Blind za 25 miliona.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 24 jul 2014, 00:03

Donnie Darko je napisao/la:Blind za 25 miliona.
nemoj ba zafrkavat ,bizi

poslije jednog smijesnog transfera onda i ovaj ,ovaj bi bio jos smjesniji

MES QUE UN CLUB !!!

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 24 jul 2014, 03:58

@barca_87 ne stoje toliko visoko + imaju Lahma desno i 2 osiguraca ispred sebe. I opet jes' vidio sta im Vahin Alžir ucini ? Pa da im nije bilo Neuera masakr' bi dozivili, ubili ih ljudi na kontre. Eh sad zamisli sta bi kopitari iz Madrida radili stoperskom paru Hummels-Vlaar na 40m od gola. Matju je bolji od drvosjece Vlaara, pogotovo za sistem Barce. Hummels je klasa i njega bi volio ali jedino kada bi pored sebe imao brzinca. Medjutim momak ne zeli u Barcelonu.
Lillard je napisao/la:

Marquinhos ili Schar iz Basela ?
Ja bi volio prvog, WC potencijal, izuzetno brz.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 24 jul 2014, 10:16

Suarez ban to be reduced by CAS

Luis Suarez could have his four-month ban for biting reduced, allowing the Barcelona striker to play in the club's first La Liga game of the 2014-15 season.

The 27-year-old was handed a nine-match international ban and was suspended for four months from "any football-related activities" by Fifa in June after biting Italy's Giorgio Chiellini during a World Cup group stage match in Brazil.

After having an initial appeal against the punishment rejected by football's world governing body, Suarez ultimately completed an €88 million move to Barcelona - though the Catalan giants were unable to formally present their new acquisition because of the ban.

Barcelona decided to take an appeal to the Court of Arbitration for Sport (CAS) after the player's lawyer described the punishment as "draconian, totalitarian and fascist".

And a **** from CAS has now told Goal that, while Suarez's ban from international football will remain in place, his four-month suspension is likely to be reduced – meaning that he will be able to begin the new Primera Liga campaign for Barca.

"Now that the case has arrived at CAS, it is very likely that we will reduce the penalty," the **** confirmed.

"The ban would only apply to the Uruguay national team and not to Barcelona."

Arbitrators at CAS are believed to agree with the consensus at Barcelona that Fifa's overall sanction against Suarez is excessive.

Under the terms of the suspension, the Uruguay star is unable to train with his new team-mates and cannot step foot inside Camp Nou.

Suarez apologised for his actions following the incident in Brazil, which also resulted in the player being fined 100,000 Swiss Francs (€82,000) by Fifa.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 24 jul 2014, 10:46

pa to se znalo,ova kazna nije mogla ostati nikako,pod prtiskom javnosti je donijeta i smijesna je
lik ko da je ubio igraca na terenu
ma manje bi tad dobio kaznu :mrgreen:

MES QUE UN CLUB !!!

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 24 jul 2014, 10:57

@barca Marquinhos za 40 miliona ? Cadena Ser
Sta kazes ?

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 24 jul 2014, 11:03

Rajaz je napisao/la:@barca Marquinhos za 40 miliona ? Cadena Ser
Sta kazes ?
da je bogdom :pray:

prije nisam bio za njega a sad je on ekstra ,kad znam da nema nista od benatie il tako tih
samo da ne ostanemo na ovoj istoj odbrani

MES QUE UN CLUB !!!

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 24 jul 2014, 11:11

barca_87 je napisao/la:
Sta kazes ?

prije nisam bio za njega a sad je on ekstra ,kad znam da nema nista od benatie il tako tih
Po meni preskup, kao i Matju, al' svi znaju da Barci treba stoper i da ce ovi platiti koliko budu trazili. Ovaj je nesto kao Varane, potencijal da bude medju najboljim stoperima za koju godinu. PSG mora prodati, meni se igrac svidja, cijena ne, al' daj sta das. :mrgreen:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 jul 2014, 11:32

Sta kazes ?
Marquinhos, treci stoper PSG, grijac klupe i matorom Alexu ,a dolaskom Luiza postje ne samo grijac klupe, nego i suficit u timu....sve fakti.

I dok mi svoje suficite tipa Bojan ili Dos Santos poklanjamo besplatno Stokeu ili Villarealu - dotad PSG svoje suficite uvaljuje jednoj Barci, ali za 40 miliona :kafa: jer da im je dobar - ne bi ga ni prodavali, niti bi dovodili Luiza.

eto, do cega je doveden klub i hronicni nerad uprave.... pa su sad ko nešto razletili sa tranferima, prave opštu pijacu u ovom prelaznom roku (jer prijeti vracanje onog bana od strane FIFE)....guzovi proradili, pa sad kupuj i šta valja i šta ne valja.
Poenta: Taj isti Marquinhos se mogao dovesti lani drito iz Rome za 30 miliona, ali jok bolje sad za 40 :kafa: ....uvijek mi iznenadimo sviju, pa i sebe....da nas nema, trebalo bi nas izmisliti.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 24 jul 2014, 11:38, ukupno mijenjano 1 put.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 24 jul 2014, 11:35

Rajaz je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:
Sta kazes ?

Po meni preskup, kao i Matju, al' svi znaju da Barci treba stoper i da ce ovi platiti koliko budu trazili. Ovaj je nesto kao Varane, potencijal da bude medju najboljim stoperima za koju godinu. PSG mora prodati, meni se igrac svidja, cijena ne, al' daj sta das. :mrgreen:
ma jbg doso je i rome za 32 miliona ,mora valjda i psg zaradit sta,i ako ne vjerujem da je i 40 miliona,ako ga psg bude prodavo to ce biti i preko,ma samo ba da neko dodje ,na ovome se ne smije ostati pa nek daju koliko hoce boli me :mrgreen:

MES QUE UN CLUB !!!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 jul 2014, 11:42

Pa ja....samo na Barci, PSG može zaraditi za Marquinhosa tolike pare (to jest ispraviti svoj prošlogodišnji zayeb) i nigdje više....jer niko nije toliko lud da ga toliko placa.
Bolje da se potegli klauzulu Laportea iz Bilbaoa (pošto jedino tako znaju dovesti igraca) i doveli momka za 35 milja...svakako su istih godina (cak je francuz i mlađi godinu)...ovaj bar ima nekog iskustva igranja u Primeri.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 24 jul 2014, 11:44

let3 je napisao/la:Pa ja....samo na Barci, PSG može zaraditi za Marquinhosa tolike pare (to jest ispraviti prošlogodišnji zayeb) i nigdje više....jer niko nije toliko lud da ga toliko placa.
Bolje da se potegli klauzulu Laportea iz Bilbaoa (pošto jedino tako znaju dovesti igraca) i doveli momka za 35 milja...svakako su istih godina (cak je francuz i mlađi godinu)...ovaj bar ima nekog iskustva igranja u Primeri.
jbg i ja sam za laportea,benatiu i te malo stamenije al znam da nista od toga nema
ako ovog ganjaju da ga dovedu makar a ne da ostane na pokusaju pa onda se zafrkaji sa istom odbranom

MES QUE UN CLUB !!!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.