Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Kad se u decembru i januaru pocnu radjat djeca 

U najugrozenijim podrucjima prvi put nije bilo novi slucajeva, sto daje optimizam, ali vidjet cemo veceras novi presjek u 18h.LegendKiller je napisao/la: ↑13 mar 2020, 13:58Kako stvari stoje u italiji nema novooboljenih, pomalo stabilizuju situaciju, dolaze im neku kineski doktori u pomoć, ali je cijeli sjever zemlje i dalje u izolaciji.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Juventinisimo
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la: ↑12 mar 2020, 22:20druze, otkricu ti nesto sto nisi znao
ljudi umiru svakodnevno, prirodnom smrcu, od bolesti, ubijaju se, bivaju ubijeni, ginu u saobracajnim nesrecama...
ljudi umiru od obicne gripe, niko nista, ljudi umiru od coronavirusa, o moj boze, coronavirus, cijeli svijet poludi
sta su ti mediji i kakvu paniku u svijetu naprave
Ne znam sta da ti kazem. Hvala na informacijama.
Sta drzava treba da uradi? Kako da se bori sa nepoznanicom? Kako da rijesi toliko slucajeva u veoma kratkom roku? Kako i gdje da zbrine te ljude?
Milion pitanja, a nigdje odgovora.
Cijeli svijet ovako, mi onako..mi sve znamo, najpametniji smo, najbolji smo, najjaci smo, najinteligentniji smo...Balkan boys..
Italy
Coronavirus Cases:
15,113
Deaths:
1,016
Recovered:
1,258
ACTIVE CASES
12,839
Currently Infected Patients
11,686 (91%)
in Mild Condition
1,153 (9%)
Serious or Critical
CLOSED CASES
2,274
Cases which had an outcome:
1,258 (55%)
Recovered / Discharged
1,016 (45%)
Deaths
U Kini, u najgorem danu je umrlo 150 ljudi..U Italiji zadnja 3 dana, sva tri preko 150..U Kini, u samo jednom danu(februar 12) su identifikovali preko 14 000 slucajeva, dok je trenutno stanje u Italiji 15 000 ukupno. Valjda spoznas razliku.
Jedno je imati nekoliko pacijenata sa gripom dnevno, a drugo imati nekoliko stotina/hiljada ili ti tisuca..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- JarnoTrulli
Sj.Makedonac, kakav je to potpis, koju titulu ti to sad ne priznajes. 

2547 zarazeni u zadnja 24h
250 umrlih
425 oporavljeni

Otrprilike svaki 5 (20%) je zarazen od ukupnog broja testirani.
250 umrlih
425 oporavljeni

Otrprilike svaki 5 (20%) je zarazen od ukupnog broja testirani.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Najgori dan do sada.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Zaboravio i koliko imamo viseJarnoTrulli je napisao/la: ↑13 mar 2020, 18:14Sj.Makedonac, kakav je to potpis, koju titulu ti to sad ne priznajes.![]()
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Broj umrlih je najveci u jednom danu od pocetke virusa, ni u Kini nikad nije preslo 200. Broj dnevni slucajeva se smanjio u odnosu na jucer, tako da ima prostora za optimizam, mjere polako daju efekta.
Samo smrtnost u Italiji je strasna, bez obzira na starost populacije, napravljen je negdje veliki propust.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Volim kad se zvijezde ne prave pametne nego se pozivaju na stručne ljude

Evo kazu da je i Vlahović pozitivan na virus...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- JarnoTrulli
Zasto, evo dasak nade za njega. Znaci, ide se na nastavak ako se ostvare uslovi. Odbijene du sve druge opcije.
Serie A has confirmed that they plan to resume the 2019-20 season in the coming months.
ne zelim da se radujem unaprijed, jer italijani uvijek mogu usrati i reci da ce se igrati playoff :mrgreen:
- JarnoTrulli
Navodno su odbili klubovi playoff kao opciju. Ili ponistavanje ili nastavak.
ako jesu, to je ispravna odluka, jer mnogo bi tu upitnika biloJarnoTrulli je napisao/la: ↑13 mar 2020, 21:09Navodno su odbili klubovi playoff kao opciju. Ili ponistavanje ili nastavak.
ako bi npr cetiri ekipe razigravale za scudetto, to opet nije fer je bi tu bila atalanta koja ima 15 bodova manje od juventusa (uz tekmu manje), a mozes se kladit da bi se pobunili iz rome, napolija i milana, trazeci da 8 ekipa ide u playoff, a gdje je pitanje opstanka, nizih liga itd
kako god, kao sto neko vec rece, to bi bio "krnji" scudetto, koji realno ne bi imao tezinu, kao npr onih 9 scudetta koliko ima genoa, neko bi rekao da su cetvrti najveci klub u italiji, a zapravo ih niko ne **** ni za suhu sljivu
logicno je da moraju regularno zavrsit ligu jer u svakom drugom slucaju, bilo bi ostecenih, klubovi bi se zalili, posljedice bi bile nemjerljive i drago mi je da je preovladao razum, pa koliko god da potraje ova pauza...
Zasto ne zelis play off, realno tu sanse laziu rastu rapidno?
Da se razumijemo, meni je play off bullshit,samo full season...ali me zanima zasto navijac lazia ne bi to zelio?
zato jer to nije posteno i nema smisla, radije bih da lazio ne osvoji scudetto, nego da ga osvoji na takav nacin
ja sam ti onaj tip: "il radi kako treba il nemoj nikako", ne podnosim nesto nedovrseno il nesto zbrzano, samo da se zavrsi
Onda smo na istoj stranici knjige 
Pomislio sam da si sigurniji u titulu ako se igra 12 utakmica umjesto 2

Pomislio sam da si sigurniji u titulu ako se igra 12 utakmica umjesto 2