FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Trenutno

Ja cu biti prezadovoljan sam nek jos ekipu napuste Alves i Song.Valjda mozemo dobiti 20 - 15 miliona za ova 2 igraca.
Barcelona je za sada na kupovinu igrača potrošila 143 milijuna eura, a prodajom igrača je zaradila 76,5 miljuna eura.
Dovesti desnog beka i po mogucnosti jos jednog stopera.
Barcelona je za sada na kupovinu igrača potrošila 143 milijuna eura, a prodajom igrača je zaradila 76,5 miljuna eura.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Ma samo Songa da se hoce rijesit', Alvesa bih i nekako i trpio...i sta je sa ovim Afellay-om? Koji on qrac predstavlja. Hajde neka ga, imao je dobar dribling protiv Reala. 

@Desimal tako ce i bit'.
@mandraX ide i Afellay samo je pitanje gdje. Ja bi volio nekog mladica iz akademije tu umjesto njega. I da, Alves je daleko veci problem od Songa, rak rana. Obojica odlaze.
@mandraX ide i Afellay samo je pitanje gdje. Ja bi volio nekog mladica iz akademije tu umjesto njega. I da, Alves je daleko veci problem od Songa, rak rana. Obojica odlaze.
A kad zavrsava tacno ovaj transfer rok?
1.9mandraX je napisao/la:A kad zavrsava tacno ovaj transfer rok?
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
20 miliona za "starca" 

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Morata kazes ..Sissoko je napisao/la:20 miliona za "starca"

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kako li sam ja kont'o da je 01.08.nedim93 je napisao/la:1.9mandraX je napisao/la:A kad zavrsava tacno ovaj transfer rok?

Nesto smo se i u vezi ovog Cuadrada usutili.

Pa vi pljunuste 20M za panjinu, i to u inv. kolicima.Sissoko je napisao/la:20 miliona za "starca"

To što je Morata preplaćen ne mjenja činjenicu da je dato 20 miliona za igrača koji će uskoro zavrsit karijeru, glup potez, samo je Chingrinsky bio smijesniji, kad govorimo o stoperima.Lillard je napisao/la:Morata kazes ..Sissoko je napisao/la:20 miliona za "starca"
Vjerujem da je Valencia na Barselonin odgovor da je Mathieu preskup odgovorila "ja a jeste vidjeli kako Juve plati 20 za Moratu???" i u tom trenutku barselonini predstavnici su shvatili kako je cijena valencijinog stopera super

Zadnja izmjena: Sissoko, dana/u 23 jul 2014, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Takmiče se u kojih su gluplji transferi 

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Vidjecemo na terenu da li je ''glup potez'' kada sezona pocne.
Alvaro je WC potencijal
Najgore je to sto mi pljujemo covjeka koji jos nije proveo minutu u Barcinom dresu na terenu. Hajmo sacekat' par utakmica pa da vidimo kako ce to izgledat'.
na kraju covjek moze da bude bolje pojacanje za ekipu nego Suarez. 

ma kad bi to odradili , da im dodje marquinhos i cuadrado ili bilo koje drugi desni bek samo da nije alves,prelazni rok bi bio ekstraDesimaL je napisao/la:Ja cu biti prezadovoljan sam nek jos ekipu napuste Alves i Song.Valjda mozemo dobiti 20 - 15 miliona za ova 2 igraca.
onda bi i prezalio mathieua ako ce doc jos jedan stoper ,bolji i mladji jer ovako ostajes na istoj odbrani,opet masche ce se gusit u odbrani ...
za sad je ovo nekompletna rekonstrukcija tima ,fale ta dvojica igraca da tim bude ekstra
za te neke vece domete u LP npr a sto se tice la lige kad smo mogli onako raspali prosle sezone biti ispred reala vjerujem da mogu i bez dodadnih pojacanja biti ispred .atletico nezz kakv ce bit sljedece sezone ,oni su nepoznanica
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 23 jul 2014, 21:19, ukupno mijenjano 2 puta.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zavisi šta misliš pod WC.Mozambik je napisao/la:Alvaro je WC potencijal
world classDonnie Darko je napisao/la:Zavisi šta misliš pod WC.Mozambik je napisao/la:Alvaro je WC potencijal
bar 90 % navijaca barce u spaniji misli da je pogresan potez barce dolazak mathieua ,slabo ko podrzaje ovaj transfer
,svi su misljenja da je zubi pogrijesio sto ga je doveo i traze smjenu zubija
bice zafrkano mathieu igrat ,toliko je pritiska na njemu,svi su skepticni svi ce gledati i njegovu najmanju gresku da ga proglase velikim promasajem ,jer velika su ocekivanja bila sto se tice stopera nakon toliko godina a barca dovela osrednjeg igraca ,to nikako javnost ne moze da provari a pogotovo ta cijena
evo i na wikipediji su izmjenili ,sprdaju se mathieuom ,stavili da ima 230 godina ,rodjen 1783
stavili ime Jeremy Mathieu Zubizarreta
bice zafrkano mathieu igrat ,toliko je pritiska na njemu,svi su skepticni svi ce gledati i njegovu najmanju gresku da ga proglase velikim promasajem ,jer velika su ocekivanja bila sto se tice stopera nakon toliko godina a barca dovela osrednjeg igraca ,to nikako javnost ne moze da provari a pogotovo ta cijena

evo i na wikipediji su izmjenili ,sprdaju se mathieuom ,stavili da ima 230 godina ,rodjen 1783

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Bar 90% navijača Barce je smatralo za svakog dovedenog igrača zadnjih 6 godina (osim aleksa pjesme) da je pravo pojačanje, a samo Alba se ispostavio kao pogodak.
Don't hate what you don't understand.
barca_87 je napisao/la:bar 90 % navijaca barce u spaniji misli da je pogresan potez barce dolazak mathieua ,slabo ko podrzaje ovaj transfer
bice zafrkano mathieu igrat ,toliko je pritiska na njemu,svi su skepticni svi ce gledati i njegovu najmanju gresku da ga proglase velikim promasajem ,jer velika su ocekivanja bila sto se tice stopera nakon toliko godina a barca dovela osrednjeg igraca ,to nikako javnost ne moze da provari a pogotovo ta cijena![]()
evo i na wikipediji su izmjenili ,sprdaju se mathieuom ,stavili da ima 230 godina ,rodjen 1783![]()

pa citav fubalski svijet se šprda sa Barcom, sa njenom upravom, njenim potezima i njenima transferima.
pa realno, i sa razlogom

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.