Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

barca_87
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la barca_87 » 25 jul 2014, 00:41

Garfield je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Nasi "sportski novinari" :lol: :lol:
EL MUNDO je objavio da je Real dobio 60% marketinških prava za dresove. :shock:
James Rodríguez hoy en Colombia, y su nuevo contrato con el Madrid -que contemplará, como todos, la cesión del 60% de sus derechos de imagen al club
nije 60 % marketinskih prava na dresove ,nego je real dobio 60% njegove zarade od marketinskih prava nad njegovim imenom ,neki igraci ko messi to zadrze ,neki dijele sa klubom ;)
za*ebo si se momak sa prevodom
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 25 jul 2014, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 25 jul 2014, 00:43

Cuj midzo zadrzava sva prava,jos se buni svako malo hoce vecu platu,jos ne placa porez,koja prevara od igraca :urnebes:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 25 jul 2014, 00:44

Nije neki, nego svi. Svi igraci Real Madrida dijele svoju marketinsku zaradu sa klubom.

Cak i Ronaldo

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 25 jul 2014, 01:03

suhi je napisao/la:Cuj midzo zadrzava sva prava,jos se buni svako malo hoce vecu platu,jos ne placa porez,koja prevara od igraca :urnebes:

slika

Jbg ucio od najboljih.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 25 jul 2014, 13:42

Milan odbio 16mil realovih za saravija. Nek dadne pero 20mil i nek uzme. Valjat ce nam ekstra u napadu kao back up koji ce redovno ulazit barem za pocetak a za 2g ce on sigurno kostat 30mil i to minimum samo da ga povrede zaobidju. A ima tek 21g i rijesili smo napad onda. Al eto ne vjerujem da ce se ovdje ista desiti.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 25 jul 2014, 13:54

DeeWa je napisao/la:Milan odbio 16mil realovih za saravija. Nek dadne pero 20mil i nek uzme. Valjat ce nam ekstra u napadu kao back up koji ce redovno ulazit barem za pocetak a za 2g ce on sigurno kostat 30mil i to minimum samo da ga povrede zaobidju. A ima tek 21g i rijesili smo napad onda. Al eto ne vjerujem da ce se ovdje ista desiti.
Berlusconi i Galliani možda jesu budale, ali nisu tolike da poklone Realu takvog talenta za 20 miliona.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 25 jul 2014, 14:20

Kakav car :rol:

slika
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 25 jul 2014, 14:22

Pa probušiti će loptu kad udari glavom
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 25 jul 2014, 14:31

Volio bih vise od iceg da ostane Di Maria... Jedan od najdrazih igraca u Realu..
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 25 jul 2014, 21:43

Postava za utakmicu protiv Intera: Diego López; Carvajal, Pepe, Nacho, Diego Llorente; Illarra, Medrán, Isco, Lucas; Raúl de Tomás; Bale.
Klupa: Jesús , Pacheco, Derik, Omar, Marcos Llorente and Sobrino.

Casillas, Ramos, Coentrão, Arbeloa, Modric, Alonso i Cristiano nisu pozvani za utakmicu.

Koja ce to patnja biti :mrgreen:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 25 jul 2014, 21:46

http://futbol.as.com/futbol/2014/07/25/ ... 81745.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ne znam koliko je tacno ovo što AS i engleski mediji prenose, ali me ne bi nimalo cudilo da ga Pero pokupi onako usput.

pa dobro je ba Florentino, ohani malo covjece :?

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 25 jul 2014, 21:51

Ma sumnjam u to ,to bi ugusilo i benza,i isca ,itd. Ovako smo taman ,iako vjerujem da je 20M jako primamljiva ponuda za peru :mrgreen: Mislim da je u realu jedina nepoznanica jos golmani i khedira. Ostalo je sve rijeseno,al pero izjavi neki dan da je real aktivan do kraja prelaznog roka :urnebes:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 25 jul 2014, 21:56

Lukaku i El šarafi,njih ce cika Pero da malo čejfi do kraja prelaznog

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 25 jul 2014, 21:57

Doci ce Radamel, al ce ovog puta na predstavljanju biti kolumbijski predsjednik, osobno :D

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 25 jul 2014, 21:59

Kakav šeraf ,taj je gori od pata ,citav zivot potencijal u bolnici ,ko diaby u arsenalu :mrgreen:

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 25 jul 2014, 22:06

let3 je napisao/la:http://futbol.as.com/futbol/2014/07/25/ ... 81745.html

ne znam koliko je tacno ovo što AS i engleski mediji prenose, ali me ne bi nimalo cudilo da ga Pero pokupi onako usput.

Imalo bi logike da nije dosao Hames. Ovako bi bilo presseravanje kao i sami dolazak Falcaoa.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 25 jul 2014, 22:13

geoxx je napisao/la:
let3 je napisao/la:http://futbol.as.com/futbol/2014/07/25/ ... 81745.html

Imalo bi logike da nije dosao Hames. Ovako bi bilo presseravanje kao i sami dolazak Falcaoa.
pa vjerovatno kao alternativa Benzemi :? ne vidim drugu logiku....s tim što je Lukaku ozbiljan potencijal koji traži svoj komad slave i koji bi sigurno zaprijetio Karimu da se maximalno uozbilji i spremi za sezonu (naravno, sve pod uslovom ukoliko ikako dođe do tog transfera).
Zbog Hameta ce "nayebati" vjerovatno Isco...dobit ce on neke minute u kupu ili slabijim ligaškim utakmicama, ali nije to to.
Cudi me što se želite riješiti DiMarije :? vrlo bitnog igraca i trkaca, koji donosi balans na terenu....ali mi nece biti mrsko ako vas napusti :mrgreen: naprotiv, navijam za tu opciju kao fan Barce :D

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 25 jul 2014, 22:18

Zasto niko nece da shvati da se Real ne zeli rijesiti Di Marije, nego da on hoce ogromnu platu i novi ugovor, iako je potpisao produljenje prije 4 mjeseca.

Real mu je nudio produljenje zajedno sa Ramosom i Benzemom, ova dvojicu su prihvatiti, Angel odbio. Pise se da hoce 9 miliona NETO.

Ni prosle godine Real nije zelio prodati Ozila, nego ga babo nasavjetovao da trazi platu odmah iza Ronaldove, i naravno da ga je Pero banovao.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 25 jul 2014, 22:25

Yea, Falcao.
Eo recimo komparacije Benzove zadnje sezone u Realu i Falcaove zadnje sezone iz Atletica.

Benz: 26 golova 15 asistencija.
Falcao 34 gola 2 asistencije.

Inace rekord mu je 5 asistencija u sezoni.
Eh' Falcao je tad bio u naponu snage. Uzmi u obzir ozljedu, uzmi u obzir da bi u Realu bio druga opcija u napadu, oduzmi mu penale. Karim Benzema. :cool:
Opletite po zicerima.
let3 je napisao/la:
pa vjerovatno kao alternativa Benzemi :? ne vidim drugu logiku....s tim što je Lukaku ozbiljan potencijal koji traži svoj komad slave i koji bi sigurno zaprijetio Karimu da se maximalno uozbilji i spremi za sezonu (naravno, sve pod uslovom ukoliko ikako dođe do tog transfera).
Zbog Hameta ce "nayebati" vjerovatno Isco...dobit ce on neke minute u kupu ili slabijim ligaškim utakmicama, ali nije to to.
Cudi me što se želite riješiti DiMarije :? vrlo bitnog igraca i trkaca, koji donosi balans na terenu....ali mi nece biti mrsko ako vas napusti :mrgreen: naprotiv, navijam za tu opciju kao fan Barce :D
Bice da se dolaskom Hamesa popunilo i to mjesto jer moze i on uletiti tu po potrebi.
Smatram da se dolaskom jos jednog napadaca dodatno guse Isco i Jese. Jer oba mogu tu uzimati minute a cak i u trenutnoj situaciji Isco opasno visi.
Jebga po meni bi najidealnije bilo da je mjesto Hamesa dosao neko tipa Lukaku, Griezzman al Pero se pita.
A jbg oko Di Marie, hoce igrati krilo jer je ocigledno lijen da igra veznog. Hoce momak da konkurise na mjesto Balea iako je u sredini ponajbolji veznjak svijeta. Zamisli ti to. :D
Inace i klub navodno zeli da on ostane, ali je on jasan u namjeri da ode.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.