Yea, Falcao.
Eo recimo komparacije Benzove zadnje sezone u Realu i Falcaove zadnje sezone iz Atletica.
Benz: 26 golova 15 asistencija.
Falcao 34 gola
2 asistencije.
Inace rekord mu je 5 asistencija u sezoni.
Eh' Falcao je tad bio u naponu snage. Uzmi u obzir ozljedu, uzmi u obzir da bi u Realu bio druga opcija u napadu, oduzmi mu penale. Karim Benzema.
Opletite po zicerima.
let3 je napisao/la:
pa vjerovatno kao alternativa Benzemi

ne vidim drugu logiku....s tim što je Lukaku ozbiljan potencijal koji traži svoj komad slave i koji bi sigurno zaprijetio Karimu da se maximalno uozbilji i spremi za sezonu (naravno, sve pod uslovom ukoliko ikako dođe do tog transfera).
Zbog Hameta ce "nayebati" vjerovatno Isco...dobit ce on neke minute u kupu ili slabijim ligaškim utakmicama, ali nije to to.
Cudi me što se želite riješiti DiMarije

vrlo bitnog igraca i trkaca, koji donosi balans na terenu....ali mi nece biti mrsko ako vas napusti

naprotiv, navijam za tu opciju kao fan Barce

Bice da se dolaskom Hamesa popunilo i to mjesto jer moze i on uletiti tu po potrebi.
Smatram da se dolaskom jos jednog napadaca dodatno guse Isco i Jese. Jer oba mogu tu uzimati minute a cak i u trenutnoj situaciji Isco opasno visi.
Jebga po meni bi najidealnije bilo da je mjesto Hamesa dosao neko tipa Lukaku, Griezzman al Pero se pita.
A jbg oko Di Marie, hoce igrati krilo jer je ocigledno lijen da igra veznog. Hoce momak da konkurise na mjesto Balea iako je u sredini ponajbolji veznjak svijeta. Zamisli ti to.

Inace i klub navodno zeli da on ostane, ali je on jasan u namjeri da ode.