FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

crvenobijeli
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la crvenobijeli » 14 avg 2015, 23:55

sloboda72 je napisao/la:[quote="NKMramor"
Momak je u dva navrata pred kraj utakmice bukvalno prosao kroz dva igraca, u oba navrata mu jedan dolazi sa desne, a drugi sa lijeve strane. Oba su imala fizicki kontakt sa njim ali je momak prosao. Bio sam na metar razdaljine u obje situacije. Tehnicki jaceg igraca Sloboda nije dugo imala i nema razloga da pljujete po momku nakon svake utakmice jer igra maestralno. Pregledajte malo partije Efendića pa i Salihovića koji je nazalost danas imao izuzetno los dan.

Nikakvo pljuvanje , ni govora. Njegov trenutni problem je debeli nedostatak kondicije i snage da bi svoje ideje sproveo u djelo.On hoda po terenu. Zašto? Ne znam.[/quote]
Zato sto je dobio zadatak da ostaje nazad.tek pred kraj utakmice je krenuo naprijed....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 avg 2015, 00:03

o kome pričaš

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 15 avg 2015, 00:09

Danas uzeo :mrgreen: slika ,blizu smo milje :) .

Inace dade mi onaj ciko papir nesto kao priznanica,kaze sacuvaj vjerovatno cemo trenutne sezonske stornirati pa praviti nove ,da se moze kasnije zamijeniti :? .

@ynwa :urnebes: .

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 avg 2015, 00:20

Husrefu je glavni zadatak da maksimalno iskoristi Ordagica i Zebu na terenu. Valjda nadodje sta uraditi.
Ahmetovic je igracina nevjerovatna.
Kakav je Skahic prema naprijed?
Nad tobom sunce najljepše sja

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 15 avg 2015, 00:22

pinoglavi je napisao/la:Husrefu je glavni zadatak da maksimalno iskoristi Ordagica i Zebu na terenu. Valjda nadodje sta uraditi.
Ahmetovic je igracina nevjerovatna.
Kakav je Skahic prema naprijed?
Kažu da zna fino iznijeti loptu,povuci prema naprijed nesto ala David Luiz :D .

katarakta

Post Postao/la katarakta » 15 avg 2015, 00:22

Ovi sto hvale Efendica ocito su vrsni poznavatelji fudbala. Pa ako ste gledali utakmicu, morali ste vidjet koliko je prostora covjek imao. Na kraju ni jedan upotrebljiv centarsut, ni jedan upotrebljiv pas. I kazu dobro odigrak. Odigra dobro cim nije direktni krivac za gol?! Ekipe koje se brane svjesno pustaju tu stranu, ekipe koje napadaju svjesno napadaju preko te strane. Samo slijep covjek to ne vidi
Niko, niko, samo Sloboda

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 avg 2015, 00:29

Efendic je prelos ofanzivno samo je danas odigrao dobro s obzirom na njegove kvalitete. Kad dobije loptu potpuno sam desno ja to ne vidim kao priliku za go, kamo li kada je 1 igrac ispred njega.
Nad tobom sunce najljepše sja

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 15 avg 2015, 00:37

Joj jeste teski :yawn:

Trebamo biti presretni ucinkom jer 4. tekmu zaredom igramo s igracem manje.

Imamo ekipu koja je sve tekme odigrala na protivnickoj polovini. Istina je da nam nedostaje jos uvijek to nesto,ali kada skontamo sta je to onda se pozitivno bojim kako cemo izgledati. Vjerujmo Husrefu.

Za vecerasnje kriticare mogu shvatiti samo neke balavce,al ako neko iole ozbiljan ima generalnu kritiku u mojim ocima nije normalan.
tuzlanska Sloboda

katarakta

Post Postao/la katarakta » 15 avg 2015, 00:39

Ovi bodovi ce se vratiti i to kada Sloboda bude u podredjenom polozaju
Niko, niko, samo Sloboda

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 15 avg 2015, 00:41

Danas smo napadali i napadali al jednostavno nije išlo,nešto je skinuo onaj njihov golman nešto smo sami mi usrali, problem je što u ekipi niko osim Ahmetovića nema da gol, nema tog nekog polušica ili nešto. Mene ova naša krila podsjećaju na onog Gervinha iz Rome, sve super al završnica za goli *urac. Zeba je definitvno van forme,sa njegovom prošlosezonskom i Ahmetovićem ovosezonskom formom strašni bi bili...nadam se da će se Zajko dozvat. Mislim da je vrijeme da Mehidić jednu presjedi na klupi,da odmori malo.
Borac se branio imam osjećaj sa 15 igrača, dobro su odradili posao nema govora, odbrana i brza kontra (a imaju brzih igrača). Očekivao sam 3boda ali ni ovaj bod nije sad katastrofa tolika, jbg. ne može se sve dobiti pa čak ni kod kuće. Moramo toga biti svjesni. Sad protiv Radnika uzet bod makar mada će bit teško.
Ahmetović je zaslužio :tokralju:

idma75
Kontakt:

Post Postao/la idma75 » 15 avg 2015, 00:54

Husref je ipak šef, ali nešto razmišljam kad bi oprobao izvesti postavu kao i na proljeće samo da govrdarica igra umjesto bekića i možda stjepan umjesto kise.. guše se zeba i ordagic međusobno očigledno je, a mujicu dat priliku a Mehidic nek bude joker iako mi se dosta više sviđa veselinovic na terenu... Ne znam nek proba u jednoj lakšoj onda kombinovat s ordagicem bez zebe, da se vidi šta je problem jer žalosno je takav dokazan igrač i potencijal kakav je ordagic ne budu upotrebljivi
BALL DON'T LIE

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 15 avg 2015, 03:16

citam komentare zadnjih par stranica i za oko mi zapadaju nebuloze koje pise oval Sloboda72! ne znam koju si utakmicu gledao ali 99,99% ljudi na tribnama je vidjelo bezobrazluk Zebe i njegovo skrivanje po terenu, odigravanje na prvu loptu bez potrebe, nekakve nebulozne pasove glavom, i da napomenem u cetiri utakmice ove sezone nije nijedanput uklizao a proslu polusezonu je imao 2-3 klizeca po utakmici. Zeba yede vnago a zbog cega pojma nemam. na sve cetri utakmice sam bio prisutan i na sve cetiri je bio najgori (Saleta ne brojim). ako u Bijeljini bude nastavio ovako onda nek se pripazi ako nece Husref ima ko hoce! i jos nesto Efendicu (mnogi ga kritikuju) svaka cast na borbi i zalaganju i ima moju podrsku ali sigurno da ima mnogo boljih bekova od njega nama dostupnih medjutim treba stati uz momka jer daje maksimum. kako god okrenes jedini koji se ne zalaze od pocetka sezone je Zajko a dobre pare uzima kod nas i price da on i Amer (koji je nevjerovatan potencijal i kvalitet) ne mogu zajedno su za malu djecu. lagano cekamo subotu pa opet na izlet u Bijeljinu :kafa:
Sloboda Tuzla

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 15 avg 2015, 04:19

Chinaglia je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:tamo gdje sam sjedio, niko nije bio isprovociran, psuju sami od sebe, bez ikakvog povoda, debili mrtvi
Onda si bio na granici A i B tribine, stara raja s Irca (ako ne grijesim), sombreros, i psovanje cega god im na um palo. Ja oguglao vise, jednostavno ih ne zelim cuti, a jbg na gostovanjima su redovno. Ako o istoj ekipi staraca pricamo. :mrgreen:
pored B ulaza, s desne strane, gore ispod loža, klošarluk mrtvi
Ja bih dao sve da mogu otici malo da ih slusam, meni je to merak te provale njihove,

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 15 avg 2015, 04:24

Ko je reko da ce biti prenos, y..0 mu ja m..., Citav dan cekam kad ono Sarajevo Zrinjski, jbm ti sumpor i neblak u pm, al mi je neko sy..0 dan

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 avg 2015, 10:05

i hajd sad budi pametan pred Radnik..ne leze nam ljudi to je cinjenica, i sad dal otic igrat lopte i izggubit ko u Zenici ili otic, zatvorit se ko konzerva, igrati na kontre i donijeti NAJMANJE bod
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 15 avg 2015, 10:34

Zeba klupa. Ordagicu prostora.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 avg 2015, 10:52

Neigranje Kostica i Skahica negdje se moralo osjetiti ,a Boga mi osjetit ce se jos.. ;)

Mehidic klupa Husrefe za Boga miloga :pray:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 avg 2015, 10:58

Mehidic i jest najbolji kad udje sa klupe..al koga ubacit, ako ubacis Veselinovica gubis i ovo malo igraca sto gledaju go.. niko u ekipi ne zna dati gola osim Ahmetovica (Zebu ne racunam jer ne igra) i to su svi primjetili, i danas svi o tome pricaju...velik promet, mala zarada, jednostavno poradjamo svaki go...i to je jedini razlog sto ja volim Mehidica, ne znam sta mi je gore on sto bar opuca sa 20 metara, proba pa lopta ode u pm, ili ovi "malci" sto predju 3-4 igraca, naprave turneju kroz kazneni prostor i izadju s loptom iz kaznenog-vrate se nazad...ekipi jednostavno fali konkretnosti i okomitosti, fali jedan krilni napadac i nadam se da jos nije kasno da se reaguje na transfer trzistu...

Veselinovic je dobar igrac, ali ni on nece donijeti tu potrebnu ostrinu u napadu nego ce biti jos jedan u nizu "pakera", koji traze pas, a ne zavrsnicu...tu je trebao da igra Mujic, i da radi sto je radio prosle godine: daje golove, ubacuje se u prostor, ali ocigledno da od Mujica nema nista....
ja bi Veselog stavio na mjesto Efendica kuci gdje se protivnik brani grcevito, a gore trazio rjesenje..dovesti igraca ili trpiti Mujica i Mehidic
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 avg 2015, 10:59

ultrasstyle_tz je napisao/la:i hajd sad budi pametan pred Radnik..ne leze nam ljudi to je cinjenica, i sad dal otic igrat lopte i izggubit ko u Zenici ili otic, zatvorit se ko konzerva, igrati na kontre i donijeti NAJMANJE bod
Zatvorit se ko konzerva i biti pakas do neba kao i svi protiv nas..ali samo ako budu tu Moranjkic i Skahic u kombinacijama. U suprotnom pokusaj od igraca Salihovic ce nas kostati..

Bazirati se mozda na Govedarici da povuce ili Veselinovicu..

gagi5

Post Postao/la gagi5 » 15 avg 2015, 11:42

Ovdje sve samoprozvani selektori, ne znam kako vas nije sramota pljuvati neke igrace, strasno.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Skojevska i 4 gosta.