Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
ne sjećaju se oni niza prošle godine- 7 utakmica, 6 poraza ^^
Walk on, with hope in your hearts.
Christian Eriksen is stalling over a new contract at Ajax amid reported interest from Liverpool.
Christian Eriksen
AssociatedChristian Eriksen's future at Ajax is uncertain
Denmark international Eriksen, who turns 21 this month, has long been linked with a move to the Premier League, and sporten.dk reports that many top European clubs have expressed an interest. Liverpool would appear to be leading the race and are said to be readying a bid for the summer.
Ajax technical director Marc Overmars has confirmed Eriksen has declined to sign an extension to his current deal, which expires in the summer of 2014, as he is considering his future with the Eredivisie giants.
“Christian has informed us that he doesn’t want to sign a new contract right now,” Overmars told sporten.dk. “I think he and his agent want to see what opportunities present themselves this summer.”
He added: “We want him to stay here for at least two more years, but the day he leaves us, he will be ready to play for the very best. He’s a player even the biggest clubs in the world could do with having in their squad.”
Eriksen’s agent, Martin Schoots, said in BNB: “Anything Marc or Christian have said about it is correct, but we’ve agreed that we don’t want to talk about the speculation too much. Christian wants to focus solely on football and not so much on his future.”
In October, Eriksen had said he was flattered by links with Liverpool but remained focused on Ajax.
Sporten.dk adds that Tottenham Hotspur and Newcastle United are also considering a move for Eriksen, but Manchester United’s interest has cooled.
Sjećam se istih forumaša koji hvale 36 bodova iz 25 utakmica, ispadanje iz oba kupa, kako su se žalili da dajemo golove samo iz prekida. Malo je golova koje su naši igrači dali iz akcija, na prste jedne ruke možeš ih prebrojati ( pa hajd eto da budem darežljiv pa da kažem možda i da koristiš dva - tri prsta druge ruke ).
Bitno je da se naši igrači dodaju i da držimo posjed lopte.
Christian Eriksen
AssociatedChristian Eriksen's future at Ajax is uncertain
Denmark international Eriksen, who turns 21 this month, has long been linked with a move to the Premier League, and sporten.dk reports that many top European clubs have expressed an interest. Liverpool would appear to be leading the race and are said to be readying a bid for the summer.
Ajax technical director Marc Overmars has confirmed Eriksen has declined to sign an extension to his current deal, which expires in the summer of 2014, as he is considering his future with the Eredivisie giants.
“Christian has informed us that he doesn’t want to sign a new contract right now,” Overmars told sporten.dk. “I think he and his agent want to see what opportunities present themselves this summer.”
He added: “We want him to stay here for at least two more years, but the day he leaves us, he will be ready to play for the very best. He’s a player even the biggest clubs in the world could do with having in their squad.”
Eriksen’s agent, Martin Schoots, said in BNB: “Anything Marc or Christian have said about it is correct, but we’ve agreed that we don’t want to talk about the speculation too much. Christian wants to focus solely on football and not so much on his future.”
In October, Eriksen had said he was flattered by links with Liverpool but remained focused on Ajax.
Sporten.dk adds that Tottenham Hotspur and Newcastle United are also considering a move for Eriksen, but Manchester United’s interest has cooled.
Sjećam se istih forumaša koji hvale 36 bodova iz 25 utakmica, ispadanje iz oba kupa, kako su se žalili da dajemo golove samo iz prekida. Malo je golova koje su naši igrači dali iz akcija, na prste jedne ruke možeš ih prebrojati ( pa hajd eto da budem darežljiv pa da kažem možda i da koristiš dva - tri prsta druge ruke ).
Bitno je da se naši igrači dodaju i da držimo posjed lopte.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
@henderson - bolje hvaliti 36 bodova iz 25 utakmica, nego 3 boda iz 7 utakmica 

Walk on, with hope in your hearts.
E pa ako je uspjeh osvojiti 18 bodova iz 18 tekmi onda Kennyu kapa dolje!!!Pa to je samo 6 pobjeda u 18 tekmi i 12 poraza
Kenny je legenda al njegova filozofija nogometa je zastarjela i on se nije snasao u toj prvoj sezoni.Osvojio 2 kupa,slazem se genije je za kupove al mu u ligi nije islo.
Volio bih da je ostao al sad mislim da Rodgers radi fenomenalan posao i da ce Liverpool uskoro biti tamo gdje pripada.
Kenny je legenda al njegova filozofija nogometa je zastarjela i on se nije snasao u toj prvoj sezoni.Osvojio 2 kupa,slazem se genije je za kupove al mu u ligi nije islo.
Volio bih da je ostao al sad mislim da Rodgers radi fenomenalan posao i da ce Liverpool uskoro biti tamo gdje pripada.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
fabio borini
u ligi 7 nastupa(2 puta izmjena)
fa cup 1 nastup
europa liga 4 utakmice(2 izmjene) 1 go
ali da se razumijemo carrol cija je najjaca(i jedina) igra, igra glavom je otisao u tim koji odgovara njegovom stilu, uz to proveo je sezonu i po u livverpoolu i nije se uspio pretjerano dokazati, a odigrao je dosta utakmica
borrini u 2011 god promijenio vise klubova(chelsea ga posudio swansseau, zatim ga je dovela parma, a malo kasnije i roma, uz neke komplikacije oko potpunog vlasnistva) da bi 2012 dosao kod nas. to je 5 klubova u 2god a tek ima 21god.
carrol je dugo bio u newcastleu(od 2006) i samo je jednu polusezonu proveo na posudbi.
sad da ne presipammo iz supljeg u prazno, ni jedan ni drugi nisu se jos dokazali u svojim klubovima, ali koliko sam ja gledao (a gledao sam 90% utakmica Lvpoola) borini nije bio los, dobro se kretao i to je jos bilo dok se tim uigravao, sad mu je vec teze da se nametne, ali mislim da ce od njega biti nesto
za carrola nazalost ne vidim svijetlu buducnost i mislim da ce on samo ostat poznat kao balvan kojeg je liverpool platio 35mil (mislim da je mogao postati igracina da je ostao u newcastleeu, ali niko ne zna sta mu buducnost nosi)
u ligi 7 nastupa(2 puta izmjena)
fa cup 1 nastup
europa liga 4 utakmice(2 izmjene) 1 go
ali da se razumijemo carrol cija je najjaca(i jedina) igra, igra glavom je otisao u tim koji odgovara njegovom stilu, uz to proveo je sezonu i po u livverpoolu i nije se uspio pretjerano dokazati, a odigrao je dosta utakmica
borrini u 2011 god promijenio vise klubova(chelsea ga posudio swansseau, zatim ga je dovela parma, a malo kasnije i roma, uz neke komplikacije oko potpunog vlasnistva) da bi 2012 dosao kod nas. to je 5 klubova u 2god a tek ima 21god.
carrol je dugo bio u newcastleu(od 2006) i samo je jednu polusezonu proveo na posudbi.
sad da ne presipammo iz supljeg u prazno, ni jedan ni drugi nisu se jos dokazali u svojim klubovima, ali koliko sam ja gledao (a gledao sam 90% utakmica Lvpoola) borini nije bio los, dobro se kretao i to je jos bilo dok se tim uigravao, sad mu je vec teze da se nametne, ali mislim da ce od njega biti nesto
za carrola nazalost ne vidim svijetlu buducnost i mislim da ce on samo ostat poznat kao balvan kojeg je liverpool platio 35mil (mislim da je mogao postati igracina da je ostao u newcastleeu, ali niko ne zna sta mu buducnost nosi)
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Ogromna je razlika dati 35 miliona funti za Carrola i dati isto toliko para za Sahina, Yessila, Borinija, Allena i Assaidija, jer ovih 5 igrača imaju troduplo veću platu od Carrola.
Carrol je sam u West Hamu dao više golova u Premiershipu nego njih petorica zajedno.
Carrol je sam u West Hamu dao više golova u Premiershipu nego njih petorica zajedno.

-
- Kontakt:
Pratim ovaj forum duze vrijeme. Hendersone pa ti stvarno nemas pojma ili si glup sta, ali stvarno pises gluposti iskreno 

Zadnja izmjena: suarez000000, dana/u 10 feb 2013, 16:46, ukupno mijenjano 2 puta.
Ball possesion season 2012-2013:
1. City 57.7 %
2. Arsenal 57.7 %
3. Liverpool 55,7 %
...
Ball possesion season 2011-2012:
1. Arsenal 60,2 %
2. City 58,2 %
3. United 57,7 %
4. Tottenham 56,7 %
5. Chelsea 55.5 %
6. Liverpool 55,5 %
Jako su bitna ova 0,02 %.
1. City 57.7 %
2. Arsenal 57.7 %
3. Liverpool 55,7 %
...
Ball possesion season 2011-2012:
1. Arsenal 60,2 %
2. City 58,2 %
3. United 57,7 %
4. Tottenham 56,7 %
5. Chelsea 55.5 %
6. Liverpool 55,5 %
Jako su bitna ova 0,02 %.

To je njegovo mišljenje.Otelo je napisao/la:Rizo,Carlo kaze Clark
Steve Clark (wba) : "f you look at it at this
stage, Liverpool are probably playing the
best football in the Premier League."
Složio bih se s Rizom i s tim završio raspravu o toj temi. Kome nešto nije jasno neka pita.Henderson je napisao/la:Ogromna je razlika dati 35 miliona funti za Carrola i dati isto toliko para za Sahina, Yessila, Borinija, Allena i Assaidija, jer ovih 5 igrača imaju troduplo veću platu od Carrola.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
- Ponos Torina
- Kontakt:
Vas dvojca kao i uvijek zelite dominirati temom i nabijati postove sto je vise moguce,kao da posjeduje te ovu temu,vi ste najveci navijaci Liverpoola u kompletnoj historiji ovog Engleskog giganta,samo cekam dan kada ce na LFC da pise naslov "Carlo i Henderson(Alias "Rizo" ili ti ga kako vec) Preuzimaju potpunu kontrolu nad klubom..
Veliki giganti i takticari,ekonomisti njihova jedna vrijedi kao stotine drugih...
Popustite malo sa svojim statistikama,i drugi ljudi imaju misljenje koje zele da isnose ovde na ovoj temi bez da ih neku pljuje i srozava posle svakog njihovog iznesenog misljenja...
Vi niste vlasnici ove teme ohladite malo i pustite ljude na miru...
Posto niste ljubitelji Rodgersa i posto sve znate i uvijek ste najpametniji,fino olovku i papir i pisite vlasnicima Liverpoola,posaljite svoje sugestije,dugorocne planove sto se tice kompletne strukture kluba...Postavite nove cijene ulaznica za gostujuce i domace navijace,kreirajte novi tim za Scouting,dovedite nove doktore,napravite sebi novi strucni stab...
Liverpool gradi novu buducnost sa fantasticnim duom sa SS.ba...
Veliki giganti i takticari,ekonomisti njihova jedna vrijedi kao stotine drugih...
Popustite malo sa svojim statistikama,i drugi ljudi imaju misljenje koje zele da isnose ovde na ovoj temi bez da ih neku pljuje i srozava posle svakog njihovog iznesenog misljenja...
Posto niste ljubitelji Rodgersa i posto sve znate i uvijek ste najpametniji,fino olovku i papir i pisite vlasnicima Liverpoola,posaljite svoje sugestije,dugorocne planove sto se tice kompletne strukture kluba...Postavite nove cijene ulaznica za gostujuce i domace navijace,kreirajte novi tim za Scouting,dovedite nove doktore,napravite sebi novi strucni stab...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ponos Torina je napisao/la:Vas dvojca kao i uvijek zelite dominirati temom i nabijati postove sto je vise moguce,kao da posjeduje te ovu temu,vi ste najveci navijaci Liverpoola u kompletnoj historiji ovog Engleskog giganta,samo cekam dan kada ce na LFC da pise naslov "Carlo i Henderson(Alias "Rizo" ili ti ga kako vec) Preuzimaju potpunu kontrolu nad klubom..

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Eh kad bi se to desilo, onda bi molili Boga da nam se Hicks i Gillett vrate - jer realno i oni su bolje kontali o fudbalu nego ova dvojicaPonos Torina je napisao/la:Vas dvojca kao i uvijek zelite dominirati temom i nabijati postove sto je vise moguce,kao da posjeduje te ovu temu,vi ste najveci navijaci Liverpoola u kompletnoj historiji ovog Engleskog giganta,samo cekam dan kada ce na LFC da pise naslov "Carlo i Henderson(Alias "Rizo" ili ti ga kako vec) Preuzimaju potpunu kontrolu nad klubom..

Rizo uvijek sam te cijenio al pretjerujes sa statistikom.
Prvo ta 0,2 % jesu bitna jer sa njima stvaramo vise sansi,al ako su ti bitne statistike stavi onda omjesr WXD na Anfieldu prosle sezone i ovo,kao i broj golova tad i sad a i broj bodova u zadnjih 18 tekmi(ovo tek kad sezona zavrsi)
@ponos torina

Prvo ta 0,2 % jesu bitna jer sa njima stvaramo vise sansi,al ako su ti bitne statistike stavi onda omjesr WXD na Anfieldu prosle sezone i ovo,kao i broj golova tad i sad a i broj bodova u zadnjih 18 tekmi(ovo tek kad sezona zavrsi)
@ponos torina

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sta je, firaune?OTNYS_YNWA je napisao/la:Samo ga nemojte citirati molim vas.
Vrati se Cartmane sve ti je oprošteno.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Ponos Torina
- Kontakt:

namucio sam se ali eto uradio sam da bude pregledno svima
zadnje 3 slike su sire,otvoriti u novi tab
Uzmimo u obzir koliko je Dalglish popio konjaka dok je vodio Liverpool

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 10 feb 2013, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- donCorleone1892
- Kontakt:
De pustite te silne statistike, djela govore sve:
http://www.youtube.com/watch?v=9uYUMjy-moY
evo malo da naparimo oči !!
http://www.youtube.com/watch?v=9uYUMjy-moY
evo malo da naparimo oči !!

Et statistika,sarano na bijelo a Rodgers jos ima igrat
I da Kenny je proveo pola godine vise od Rodgersa sa Liverpoolom te je sve poznavao
Al ne znam zasto se svadjamo oko ovog 94i3294u329084723984723890427389723894x jer se zna da svaki trener treba 2-3 godine za neki uspjeh(mozda i 1 ako ima para ko u prici pa dovede WC igrace kojima ni ne treba trener da dobiju)

I da Kenny je proveo pola godine vise od Rodgersa sa Liverpoolom te je sve poznavao
Al ne znam zasto se svadjamo oko ovog 94i3294u329084723984723890427389723894x jer se zna da svaki trener treba 2-3 godine za neki uspjeh(mozda i 1 ako ima para ko u prici pa dovede WC igrace kojima ni ne treba trener da dobiju)
- Ponos Torina
- Kontakt:
I sto se tice pojacanja,primjer: uvijek cemo placati 5 puta vecu cifru od Newcastla za nekog igraca tako smo etiketirani...
Newcastle je doveo Sissoko.a za 2.2 mill a mi da smo isli za njega bilo bi 10-15 mill...itd.....
Zato se poklopiti i cekati sledecu sezonu pa sta bude bice....
Newcastle je doveo Sissoko.a za 2.2 mill a mi da smo isli za njega bilo bi 10-15 mill...itd.....
Zato se poklopiti i cekati sledecu sezonu pa sta bude bice....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.