FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

barbarez
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la barbarez » 19 jun 2011, 12:16

Hamo je napisao/la:Ko je Emir Alić :?:Vidim neki pišu doće nam Smajić nakon dolaska Adilovića mislim da je to samo jedna šuplja priča,Amar neće igrati sa 2 napadača.
Pa nije Smajic napadac brate,nego vezni.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 jun 2011, 12:19

Mene je jutros obradovao Perica :D

Izgleda da je spreman i ako prođe pripreme kako treba, on će biti naše najjače pojačanje za predstojeću sezonu...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 19 jun 2011, 12:20

Evo Željo neće 400 000 EURA za Šehu ne znam koliko je tačno.Na stranici avaza.
Zadnja izmjena: babilonTM, dana/u 19 jun 2011, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 19 jun 2011, 12:23

barbarez je napisao/la:
Hamo je napisao/la:Ko je Emir Alić :?:Vidim neki pišu doće nam Smajić nakon dolaska Adilovića mislim da je to samo jedna šuplja priča,Amar neće igrati sa 2 napadača.
Pa nije Smajic napadac brate,nego vezni.
Zar u Belgiji nije igro napad. :?
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 19 jun 2011, 12:24

babilonTM je napisao/la:Evo Željo neće 400 000 EURA za Šehu neznam koliko je tačno.Na stranici avaza.
I ja maloprije baš to pročitah,piše se da se za njega zanima Bursaspor,prošlogodišnji učesnik grupne faze LŠ.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 19 jun 2011, 12:25

Ništa ispod 800.000 :evil:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 19 jun 2011, 12:26

Ziva sramota, cuj 400 000 za Sehu? :o :o
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 19 jun 2011, 12:28

Emir je stigao iz gradine prosle sezone i bio na posudbi,91. god i igra stopera ;)

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 19 jun 2011, 12:31

zuka_TM je napisao/la:
Emir je stigao iz gradine prosle sezone i bio na posudbi,91. god i igra stopera ;)
Hvala :)

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 19 jun 2011, 12:45

Amar Prutina ??? Imal hajra od njega ?
NO PYRO NO PARTY

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 19 jun 2011, 13:08

Perverzija na treningu koje majce nosaju. Kakvo je ono pojačanje neki malac došo ima bebačku facu visok 110 cm max. :lol:

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 19 jun 2011, 13:10

Nema od ovog Adilovica nista,lik je taraba zesca,sve golove postigao iz penala.Lik je gori od Lazara.Dobar potez vam je dovodjenje golmana Bukvica,odlican je golman i posjeduje potencijal.Cudi me kako ga je Gracic samo tako pustio da ode.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 19 jun 2011, 13:15

Odgledao sam testiranje igracam mogu reci da me Perica odusevio bio je drugi. Mali Cola je extra pripremljen, zatim Zola. Medjutim u drugoj grupi Adilovic je bio drugi, sto me je opet iznenadilo. Pojacanja ce biti jos tako sam cuo, a ko sta samo sute. Za Radovanovica sam znao da nece doci jer mi je to rekao prije dvije veceri preko telefona, mada sam mislio da ce se predomisliti. Ali nije. Mislim da nam treba jos jedan zadnji vezni i minimalno jedan lijevi bek. Bice zanimljiva ova sljedeca sedmica...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 19 jun 2011, 13:21

FK Sarajevo je napisao/la:Nema od ovog Adilovica nista,lik je taraba zesca,sve golove postigao iz penala.Lik je gori od Lazara.Dobar potez vam je dovodjenje golmana Bukvica,odlican je golman i posjeduje potencijal.Cudi me kako ga je Gracic samo tako pustio da ode.

Ne sjecam se da tebe bilo ko sta pitao??? Ti znas da je Adilovic nista eto neka kod vas ima talenata pa makar. Ne brinite se vi za nas nego okreni se na svoju temu i brinite se kako da igracima isplatite dugove. Pokusajte napraviti akciju ispre BBI mozda bude sta vikend je ima raje :D :D :D

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 19 jun 2011, 13:28

Hamo je napisao/la:Perverzija na treningu koje majce nosaju. Kakvo je ono pojačanje neki malac došo ima bebačku facu visok 110 cm max. :lol:
Da nije Messi.... :ugeek: :ugeek:

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 19 jun 2011, 13:39

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:Nema od ovog Adilovica nista,lik je taraba zesca,sve golove postigao iz penala.Lik je gori od Lazara.Dobar potez vam je dovodjenje golmana Bukvica,odlican je golman i posjeduje potencijal.Cudi me kako ga je Gracic samo tako pustio da ode.

Ne sjecam se da tebe bilo ko sta pitao??? Ti znas da je Adilovic nista eto neka kod vas ima talenata pa makar. Ne brinite se vi za nas nego okreni se na svoju temu i brinite se kako da igracima isplatite dugove. Pokusajte napraviti akciju ispre BBI mozda bude sta vikend je ima raje :D :D :D
Nisam niciji advokat, niti zelim d abudem ali Adilovic je ove sezone postigao 16 pogodaka u prvenstvu i kupu BiH.
Od toga 4 iz jedanaesterca.
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 19 jun 2011, 13:40

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:

nema potrebe za napadanjem odma, momak je iznio svoje misljenje...da li je u pravu vidjecemo mnogi od nas nisu odusevljeni njegovim dolaskom, na njemu je da pokaze...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 19 jun 2011, 13:40

tm8782 je napisao/la:Odgledao sam testiranje igracam mogu reci da me Perica odusevio bio je drugi. Mali Cola je extra pripremljen, zatim Zola. Medjutim u drugoj grupi Adilovic je bio drugi, sto me je opet iznenadilo. Pojacanja ce biti jos tako sam cuo, a ko sta samo sute. Za Radovanovica sam znao da nece doci jer mi je to rekao prije dvije veceri preko telefona, mada sam mislio da ce se predomisliti. Ali nije. Mislim da nam treba jos jedan zadnji vezni i minimalno jedan lijevi bek. Bice zanimljiva ova sljedeca sedmica...
Čola je i prošli put bio najbolji, a i mene su iznenadili Stančeski, Adilović a i Zola.
Mislim da bi priča bila drugačija da je tu bio Nyema Patrick. :mrgreen:
Zadnja izmjena: ellaxaz, dana/u 19 jun 2011, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 19 jun 2011, 13:47

ellaxaz je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Odgledao sam testiranje igracam mogu reci da me Perica odusevio bio je drugi. Mali Cola je extra pripremljen, zatim Zola. Medjutim u drugoj grupi Adilovic je bio drugi, sto me je opet iznenadilo. Pojacanja ce biti jos tako sam cuo, a ko sta samo sute. Za Radovanovica sam znao da nece doci jer mi je to rekao prije dvije veceri preko telefona, mada sam mislio da ce se predomisliti. Ali nije. Mislim da nam treba jos jedan zadnji vezni i minimalno jedan lijevi bek. Bice zanimljiva ova sljedeca sedmica...
Čola je i prošli put bio najbolji, a i mene su iznenadili Stančeski, Adilović a i Zola.
Mislim da bi priča bila drugačija daje tu bio Nyema Patrick. :mrgreen:
Jedan je Patrick! :mrgreen: :mrgreen:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 19 jun 2011, 14:05

Hamo je napisao/la:Perverzija na treningu koje majce nosaju. Kakvo je ono pojačanje neki malac došo ima bebačku facu visok 110 cm max. :lol:
slika
Za ovog Amar velike nade ima,al izgleda u rukomet se baca :D
svoj ti pos'o !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Armija1987, bvsic, newton_heath_lyr, Proximic, TOMCRAFT i 131 gost.