Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Možda bi trebali bacati drkitzu na ovu igru i sramoćenje, drugu tekmu u nizu 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne nego sacekati da se posloze neke stvari i udarati na frontove koji su prioritet.
Siguran sam da cemo vec iducu tekmu uzeti tri bobe na individualni kvalitet al vremenom Jozo ce lagano iskristalizirati udarnih 11 te vremenom unaprijediti neke igrace.
Zamisli Lujo ti dvije godine puni glavu puzevom kontrolom i ocekujes od novog managera preko noci da lice na masinu.
Siguran sam da cemo vec iducu tekmu uzeti tri bobe na individualni kvalitet al vremenom Jozo ce lagano iskristalizirati udarnih 11 te vremenom unaprijediti neke igrace.
Zamisli Lujo ti dvije godine puni glavu puzevom kontrolom i ocekujes od novog managera preko noci da lice na masinu.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivao sam barem neki pomak u igri, nakon onog sramoćenja u derbiju, ali ništa. I nije da je on jedini novi trener u ligi pa da se mu je to validno opravdanje, vidimo na primjeru komšija da igra može i za manje vremena početi ličiti na nešto.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
tajger sutra nece ni na dzumu, a ni u skolu. 

Lagano, jos je rano za bilo kakav sud, pa tako i onaj o komsijama. Znamo da su i pod Pelleom na momente igrali odlican fudbal.rio_Ferdy88 je napisao/la:Očekivao sam barem neki pomak u igri, nakon onog sramoćenja u derbiju, ali ništa. I nije da je on jedini novi trener u ligi pa da se mu je to validno opravdanje, vidimo na primjeru komšija da može, i to za manje vremena.
Npr. kod nas nije problem u defanzivi koliko tranzicija, mobilnost veze, kretnje, onda kontre koje idu preko indisponiranog Martiala, dok druga strana se nastoji prilagoditi sa dodatnim kreatorom.
Sve ovo dolazi vremenom, pustit covjeka tamo do januara pa ak ne bude bilo kakvog pomaka opletite do zore, dok ja necu sigurno barem do marta.

Pa gdje ce, nakon ovoga bi i Reis abdest izgubioBelmin6 je napisao/la:tajger sutra nece ni na dzumu, a ni u skolu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kod komšija se tačno vidi ideja i ono što Pep želi od svog tima, bez obzira ko mu igrao, i igrači to već počinju usvajati i te zamisli provoditi na terenu, dok kod nas ništa, ne vidim nikakvu ideju, ni natruhu iste, apsolutno ništa, samo patnja, i sa loptom i bez nje.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Šta je ovo bilo? Da li je do igrača ili do sistema ili je još rano za ikakve zaključke?
Previše petljancije i komplikovanja tamo gdje se moglo jednostavno i obratno, tamo gdje se trebala lopta prenijeti drugdje ide se na centaršut.
Herrera i Rashford ni na približnom nivou koji su bili sad u subotnjem derbiju. Herrera i Morgan su baš podbacili. Sad ne znam da je do njih ili do sistema ali mogli su puno bolje. Na momente su bili dobro postavljeni i pokrivali se ali je Herrera podbacio ofanzivno a Morgan defanzivno: gol Wilhene je njegova krivica jer ga nije pratio a kao osigurač je to bio dužan. Ne znam je li dobio instrukciju da ide naprijed (mada ništa tu nije pokazao a kako će kad su je Pogba i Herrera predugo zadržavali) ili je bio nedisciplinovan.
Ostalo neću komentarisati. Prebrzo smo potpali pod čari stardom hype-a prije i tokom otvaranja sezone. U realnosti, ovdje ima itekako mnogo posla i biće mučna polusezona.
Previše petljancije i komplikovanja tamo gdje se moglo jednostavno i obratno, tamo gdje se trebala lopta prenijeti drugdje ide se na centaršut.
Herrera i Rashford ni na približnom nivou koji su bili sad u subotnjem derbiju. Herrera i Morgan su baš podbacili. Sad ne znam da je do njih ili do sistema ali mogli su puno bolje. Na momente su bili dobro postavljeni i pokrivali se ali je Herrera podbacio ofanzivno a Morgan defanzivno: gol Wilhene je njegova krivica jer ga nije pratio a kao osigurač je to bio dužan. Ne znam je li dobio instrukciju da ide naprijed (mada ništa tu nije pokazao a kako će kad su je Pogba i Herrera predugo zadržavali) ili je bio nedisciplinovan.
Ostalo neću komentarisati. Prebrzo smo potpali pod čari stardom hype-a prije i tokom otvaranja sezone. U realnosti, ovdje ima itekako mnogo posla i biće mučna polusezona.
Ok, onda kreni sa blacenjem, a uzet cemo Giggsa u oktobru kao prelazno rjesenje i ko zna mozda ostane do juna.
Tajger je najrealniji čoek na ovom pdf-u.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
slicni se pronalaze, tako jeSaurman je napisao/la:Tajger je najrealniji čoek na ovom pdf-u.

Uz svoj dužno poštovanje, mimo stoperskog para, jedino njih dvojica nisu podbacili, posebno Herrera od kojeg niko nije bolje odigrao. Nije savršena partija, ali se bar trudio. Pogba je bio jako loš, a Rojo i Depay su promašili profesije i prilično sam siguran da su završili svoje karijere u Unitedu. U principu, odbrana je djelovala dosta dobro, iako Feyenord nije nešto pretjerano napadao, a gol je plod sudijske greške i nekakve polukontre.Septerra je napisao/la: Herrera i Morgan su baš podbacili. Sad ne znam da je do njih ili do sistema ali mogli su puno bolje. Na momente su bili dobro postavljeni i pokrivali se ali je Herrera podbacio ofanzivno a Morgan defanzivno: gol Wilhene je njegova krivica jer ga nije pratio a kao osigurač je to bio dužan.
Paul Pogba se unazad piše Abgop Luap što nema nikakvog smisla, baš kao ni 100m koje je Man Utd platio za njega.
E moj Edo sto ne izvali 150 za Martiala i 200 za Labilnog nikad mi nece biti jasno. Poenta - ima se, moze se.
Sistem ne valja...Septerra je napisao/la:Šta je ovo bilo? Da li je do igrača ili do sistema ili je još rano za ikakve zaključke?
Danas da su za Junajted igrali Mesi i Modric, ne bi puno bolje bilo, sto se tice kvaliteta igre...
Sve ide na silu, na individualni kvalitet.
Al' dobro, tek je pocelo...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Znam da ti smeta njegova iskrenost kao što npr topnicima smeta iskrenost Paje.Belmin6 je napisao/la:slicni se pronalaze, tako jeSaurman je napisao/la:Tajger je najrealniji čoek na ovom pdf-u.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Mornala, ne glumim da sam strucnjak. Moje razumijevanje fudbala je tu negdje na beginner raziniBaader je napisao/la:Uz svoj dužno poštovanje, mimo stoperskog para, jedino njih dvojica nisu podbacili, posebno Herrera od kojeg niko nije bolje odigrao. Nije savršena partija, ali se bar trudio. Pogba je bio jako loš, a Rojo i Depay su promašili profesije i prilično sam siguran da su završili svoje karijere u Unitedu. U principu, odbrana je djelovala dosta dobro, iako Feyenord nije nešto pretjerano napadao, a gol je plod sudijske greške i nekakve polukontre.Septerra je napisao/la: Herrera i Morgan su baš podbacili. Sad ne znam da je do njih ili do sistema ali mogli su puno bolje. Na momente su bili dobro postavljeni i pokrivali se ali je Herrera podbacio ofanzivno a Morgan defanzivno: gol Wilhene je njegova krivica jer ga nije pratio a kao osigurač je to bio dužan.

United je večeras bio užasno spor, užasno nepokretan, bez krila i bez Pogbe. Šnajderlin je očigledno imao instrukciju da ne izlijeće naprijed, a Herrera je zujao svuda po terenu. Feyenord se ama baš nikako nije nametnuo, a nije da su se uopšte htjeli nametnuti. Taj gol je čisti splet oklonosti, ali šta da se radi sad 

- Feldmarschall
- Kontakt:
Po nekim parametrima United je trebao biti debelo ispred Cityja kad je uigranost ekipe u pitanju. Osnovni plan igre se trebao već odavno nazirati, a obzirom na kompleksnost Mourinhove igre s loptom na to se ima vrlo malo dodati. Izgleda da stožer nije odradio domaći zadatak. Ne bih se usudio dublje prognozirati bilo šta, ali nemam dobar osjećaj. Bar trenutno to ne izgleda dobro.rio_Ferdy88 je napisao/la:Kod komšija se tačno vidi ideja i ono što Pep želi od svog tima, bez obzira ko mu igrao, i igrači to već počinju usvajati i te zamisli provoditi na terenu, dok kod nas ništa, ne vidim nikakvu ideju, ni natruhu iste, apsolutno ništa, samo patnja, i sa loptom i bez nje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.