Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
32%
2) 10 bodova
23
24%
3) 15 ili više
42
44%

Ukupno glasova: 95

effe_sa
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la effe_sa » 26 apr 2011, 00:07

izuzetno velika stvar povratak herthe u 1.bundesligu...svaka cast herthaneri i idemo u jos vece pobjede :D :D ovo je bio suveren povratak i izuzetna dominacija drugom ligom od strane herthe, odlican posao svakako i markusa babbela
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 26 apr 2011, 00:38

Očekivan povratak Hertana, radujem se samo većoj posjeti i ogromnom stadionu/gradu, za ostalo manje/više mi je svejedno.
Kao pravi Bavarac ću se radovati ulasku Augsburga u gornji dom. :)
I usput ebavati sve po spisku ovim Firtanerima, koji po ko zna koji put "propuštaju" šansu na samom kraju da se domognu prvog razreda. :twisted:

Divi ovog kojota što izvrće riječi naopačke. :lol:
Znači, slažeš se. :? :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 26 apr 2011, 00:40

geronimo je napisao/la:Očekivan povratak Hertana, radujem se samo većoj posjeti i ogromnom stadionu/gradu, za ostalo manje/više mi je svejedno.
Kao pravi Bavarac ću se radovati ulasku Augsburga u gornji dom. :)
I usput ebavati sve po spisku ovim Firtanerima, koji po ko zna koji put "propuštaju" šansu na samom kraju da se domognu prvog razreda. :twisted:

Divi ovog kojota što izvrće riječi naopačke. :lol:
Znači, slažeš se. :? :lol:
Ma Херта је ",? ето " су $ ? $ $ $ говно.Ове $ су $ " ? праве потезе. ? & су " ? $ " ?.$ " $ у &,? " " " %.
& $ - & " - & - &
ФСРС

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 26 apr 2011, 10:07

Zašto Salihović ne igra za Hoffenheim? :?
Čelik Zenica 1945

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 26 apr 2011, 10:11

Nimla_RZ je napisao/la:Zašto Salihović ne igra za Hoffenheim? :?
Jer ne valja.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 26 apr 2011, 10:14

anton 1983 je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:Zašto Salihović ne igra za Hoffenheim? :?
Jer ne valja.
Ako on ne valja, onda niko ne valja! ;)
Čelik Zenica 1945

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 26 apr 2011, 10:21

Nimla_RZ je napisao/la:
Nisam ja kriv kaj se tebi ne sviđa odgovor, ali je takav kakav je.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 26 apr 2011, 10:33

Nimla_RZ je napisao/la:
Nisam ja kriv kaj se tebi ne sviđa odgovor, ali je takav kakav je.
Sine, Hoffenheim sigurno nema boljeg lijevog beka ili krilo od Salihovića... Nema boljeg čovjeka za slobodnjake od njega SIGURNO!
Čelik Zenica 1945

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 26 apr 2011, 10:43

Nimla_RZ je napisao/la:
Sine, Hoffenheim sigurno nema boljeg lijevog beka ili krilo od Salihovića... Nema boljeg čovjeka za slobodnjake od njega SIGURNO!
Moram malo da te zajebajem :mrgreen: Kolko ja znam on ne igra zbog discipline jer se nekaj pokoško sa igračima i trenerom te je lako moguće da će on i vedo na kraju sezone proč zbog svog "mentaliteta".

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 26 apr 2011, 10:49

Nimla_RZ je napisao/la:
Moram malo da te zajebajem :mrgreen: Kolko ja znam on ne igra zbog discipline jer se nekaj pokoško sa igračima i trenerom te je lako moguće da će on i vedo na kraju sezone proč zbog svog "mentaliteta".
Tako odmah reci :D
Čelik Zenica 1945

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 apr 2011, 01:27

Bivsi igrac Bayerna i M`Gladbacha Stefan Effenberg zeli postati novi Sportski direktor M`Gladbacha i na izborima za novu upravu koji ce se odrzati 29.05.2011.godine on ce biti glavni kandidat grupe koja se zove "Initiative Borussia" koja zeli srusiti sadasnju upravu na celu s dugogodisnjim predsjednikom kluba Rolfom Königsom, potpredsjednikom Rainerom Bonhofom i Sportskim direktorom Maxom Eberlom. Oni zele novu Borussiu M`Gladbach koja ce se boriti za sami vrh i smatraju da sa sadasnjom upravom to nije moguce, i Effenberg je izjavio da je M`Gladbach klub koji mu je puno toga dao i da on sada zeli istom mjerom vratiti klubu.
Koliko je pametan potez nek svako prosudi sam, a Effenberg je bio odlican fudbaler i lider na terenu kakvog bi savaka ekipa pozeljela imati u svojim redovima, no za mene licno on nema kvalitet da bude Sportski direktor jednog fudbalskog kluba.

PS: U nekim kombinacijama se spominje i cak da bio bio glavni u operativnom dijelu kluba i da bi se kao i Aloffs brinuo i za ekonomsku situaciju kluba, a u tome bi mu pomagao njegov prijatelj i veliki navijac M`Gladbacha Nobert Kox koji vazi za jednog od vodecih ljudi u oblasti finacija u M`Gladbachu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 27 apr 2011, 09:42

http://www.spox.com/de/sport/fussball/i ... rie-a.html

Rafinha najavio povratak u BUNDESLIGU. U BUNDESLIGI mu se više sviđa jer je ona organiziranija, atraktivnija i ofenzivnija - njegove riječi. Samo ja nevidim ko bi to njega htio kupiti. Genoa je za nejga dala 8 milja i ja nevidim klub u BUNDESLIGI koji bi ga mogao dovesti a da plati te nofce. Dobra je stvar kaj mu slijedeće godine istiće ugovor pa se cijena baš nemre nabijati. Opet da mu cijena bude i 5 milja ne vidim ga u niti jednom klubu...U Schalke neće, u Wolfsburg kod Magatha neće, BvB ga nebu kupovo, Bayern isto tako ne, kao i Kusen. HSV špara...Možda Hoffenheim, ako proda Becka?

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 27 apr 2011, 12:41

anton 1983 je napisao/la:http://www.spox.com/de/sport/fussball/i ... rie-a.html

Rafinha najavio povratak u BUNDESLIGU. U BUNDESLIGI mu se više sviđa jer je ona organiziranija, atraktivnija i ofenzivnija - njegove riječi. Samo ja nevidim ko bi to njega htio kupiti. Genoa je za nejga dala 8 milja i ja nevidim klub u BUNDESLIGI koji bi ga mogao dovesti a da plati te nofce. Dobra je stvar kaj mu slijedeće godine istiće ugovor pa se cijena baš nemre nabijati. Opet da mu cijena bude i 5 milja ne vidim ga u niti jednom klubu...U Schalke neće, u Wolfsburg kod Magatha neće, BvB ga nebu kupovo, Bayern isto tako ne, kao i Kusen. HSV špara...Možda Hoffenheim, ako proda Becka?
Dao je dva-tri screamera ove sezone, ali je jedan od kritikovanijih igraca u Serie A. Izgleda da u defanzivi nije toliko jak, a i Gasperinijeva postvka mu nije odgovarala (3-4-3). Sad je bolji pod Balardinijem, ali izgleda da ga ne zele u Genoi.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 27 apr 2011, 12:46

MaGiCa je napisao/la:
Dao je dva-tri screamera ove sezone, ali je jedan od kritikovanijih igraca u Serie A. Izgleda da u defanzivi nije toliko jak, a i Gasperinijeva postvka mu nije odgovarala (3-4-3). Sad je bolji pod Balardinijem, ali izgleda da ga ne zele u Genoi.
Nežele oni njega niti on njih, makar ja mislim da bi njemu 3-4-3 taktika trebal odgovoarati jer on meni baš je takav nekakav bek..Samo mislim ja da se on dobrano sjebo kaj nije osto u Schalkeu i produžio ugovor...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 apr 2011, 15:26

Frank Scheafer je podnio ostavku i ekipu Koelna do kraja sezone ce voditi Volker Finke sadasnji Sportski direktor, ali me licno ne bi cudilo da on bude predstavljen kao dugorocno rjesenje i da se primjeni "model" Magath i u Koelnu, i jednim metko bi ubili dva zeca.

Sto tice Rafinhe ne vidim ni jedan klub u Bundesligi za koji bi mogao potpisati, i po meni jedina moguca opcija je FC Bayern, a da se Lahm ponovo vrati na poziciju lijevog beka.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 27 apr 2011, 23:41

Jedva cekam vikend i bundesligu da gledam malo fudbal...dosta ovog ciganluka utorkom i srijedom :D

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 28 apr 2011, 00:09

adnan24 je napisao/la:Jedva cekam vikend i bundesligu da gledam malo fudbal...dosta ovog ciganluka utorkom i srijedom :D
Eh da te čujem ideuće sezone mladiću. ;)

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 28 apr 2011, 00:13

Zdena04 je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:Jedva cekam vikend i bundesligu da gledam malo fudbal...dosta ovog ciganluka utorkom i srijedom :D
Eh da te čujem ideuće sezone mladiću. ;)

A znas i ti dobro da nisam mislio na onaj mec od jucer vec na ovaj "spektakl" Reala i Barcelone...sad se iskreno radujem tim utakmicama lige prvaka ali nadam se da cemo izbjeci italijanske i spanske klubove...posebno poslije onog duela sevilla-dortmund iz ove sezone...nemamo mi "igru" za takve protivnike.

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 28 apr 2011, 00:16

Ma shvatio sam ja šta si htio reći. Večer se više valjalo nego igralo. :lol:
'ta ćeš kad današnji fudbal zahtjeva i malo ciganluka.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 28 apr 2011, 00:20

Da je malo bilo bi odlicno :D

Gledao sam i u bundesligi svakakvih utakmica sa dosta grubosti i crvenih kartona ali mislim da nikad nije bilo ovako hinjski,neka glumatanja,pritisak na sudije i slicno...mentalitet je cudo.

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.