Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ma Херта је ",? ето " су $ ? $ $ $ говно.Ове $ су $ " ? праве потезе. ? & су " ? $ " ?.$ " $ у &,? " " " %.geronimo je napisao/la:Očekivan povratak Hertana, radujem se samo većoj posjeti i ogromnom stadionu/gradu, za ostalo manje/više mi je svejedno.
Kao pravi Bavarac ću se radovati ulasku Augsburga u gornji dom.![]()
I usput ebavati sve po spisku ovim Firtanerima, koji po ko zna koji put "propuštaju" šansu na samom kraju da se domognu prvog razreda.![]()
Divi ovog kojota što izvrće riječi naopačke.![]()
Znači, slažeš se.![]()
Jer ne valja.Nimla_RZ je napisao/la:Zašto Salihović ne igra za Hoffenheim?
Ako on ne valja, onda niko ne valja!anton 1983 je napisao/la:Jer ne valja.Nimla_RZ je napisao/la:Zašto Salihović ne igra za Hoffenheim?
Nisam ja kriv kaj se tebi ne sviđa odgovor, ali je takav kakav je.Nimla_RZ je napisao/la:
Ako on ne valja, onda niko ne valja!
Sine, Hoffenheim sigurno nema boljeg lijevog beka ili krilo od Salihovića... Nema boljeg čovjeka za slobodnjake od njega SIGURNO!anton 1983 je napisao/la:Nisam ja kriv kaj se tebi ne sviđa odgovor, ali je takav kakav je.Nimla_RZ je napisao/la:
Ako on ne valja, onda niko ne valja!
Moram malo da te zajebajemNimla_RZ je napisao/la:
Sine, Hoffenheim sigurno nema boljeg lijevog beka ili krilo od Salihovića... Nema boljeg čovjeka za slobodnjake od njega SIGURNO!
Tako odmah recianton 1983 je napisao/la:Moram malo da te zajebajemNimla_RZ je napisao/la:
Sine, Hoffenheim sigurno nema boljeg lijevog beka ili krilo od Salihovića... Nema boljeg čovjeka za slobodnjake od njega SIGURNO!Kolko ja znam on ne igra zbog discipline jer se nekaj pokoško sa igračima i trenerom te je lako moguće da će on i vedo na kraju sezone proč zbog svog "mentaliteta".
Dao je dva-tri screamera ove sezone, ali je jedan od kritikovanijih igraca u Serie A. Izgleda da u defanzivi nije toliko jak, a i Gasperinijeva postvka mu nije odgovarala (3-4-3). Sad je bolji pod Balardinijem, ali izgleda da ga ne zele u Genoi.anton 1983 je napisao/la:http://www.spox.com/de/sport/fussball/i ... rie-a.html
Rafinha najavio povratak u BUNDESLIGU. U BUNDESLIGI mu se više sviđa jer je ona organiziranija, atraktivnija i ofenzivnija - njegove riječi. Samo ja nevidim ko bi to njega htio kupiti. Genoa je za nejga dala 8 milja i ja nevidim klub u BUNDESLIGI koji bi ga mogao dovesti a da plati te nofce. Dobra je stvar kaj mu slijedeće godine istiće ugovor pa se cijena baš nemre nabijati. Opet da mu cijena bude i 5 milja ne vidim ga u niti jednom klubu...U Schalke neće, u Wolfsburg kod Magatha neće, BvB ga nebu kupovo, Bayern isto tako ne, kao i Kusen. HSV špara...Možda Hoffenheim, ako proda Becka?
Nežele oni njega niti on njih, makar ja mislim da bi njemu 3-4-3 taktika trebal odgovoarati jer on meni baš je takav nekakav bek..Samo mislim ja da se on dobrano sjebo kaj nije osto u Schalkeu i produžio ugovor...MaGiCa je napisao/la:
Dao je dva-tri screamera ove sezone, ali je jedan od kritikovanijih igraca u Serie A. Izgleda da u defanzivi nije toliko jak, a i Gasperinijeva postvka mu nije odgovarala (3-4-3). Sad je bolji pod Balardinijem, ali izgleda da ga ne zele u Genoi.
Eh da te čujem ideuće sezone mladiću.adnan24 je napisao/la:Jedva cekam vikend i bundesligu da gledam malo fudbal...dosta ovog ciganluka utorkom i srijedom
Zdena04 je napisao/la:Eh da te čujem ideuće sezone mladiću.adnan24 je napisao/la:Jedva cekam vikend i bundesligu da gledam malo fudbal...dosta ovog ciganluka utorkom i srijedom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.