I koji pored 20 odlicnih igraca kaze da nema dovoljno igraca za titulu.don_burza je napisao/la:Svaki trener koji vrati igraca kao sto je doticni vratio Teveza ne zasluzuje da se nazove velikim trenerom
Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
Celik!3,2,2.
I Džeku drži na klupiAllGunsBlazing je napisao/la:I koji pored 20 odlicnih igraca kaze da nema dovoljno igraca za titulu.don_burza je napisao/la:Svaki trener koji vrati igraca kao sto je doticni vratio Teveza ne zasluzuje da se nazove velikim trenerom

- VolimLiverpool
- Kontakt:
To je druga stvar,gledaj njegove rezultate.I Mourinho je poznat po svačemu negativnom,ali je najbolji trener na svijetu,realno.I to se gleda,a ne da li će dozvoliti nekome da se vrati nakon što je ovaj pljuvao po klubu itd.don_burza je napisao/la:Svaki trener koji vrati igraca kao sto je doticni vratio Teveza ne zasluzuje da se nazove velikim trenerom
Mancini je veliki menadžer,htjeli vi to prihvatiti ili ne.Ni meni nije posebno drag jer Džeko zaslužuje da igra ispred Teveza i Balotelija,korisniji je od obojice i bolji,ali stavite na stranu Džeku i onda shvatite da ipak toliki trofeji sa Interom nisu slučajnost.
Nije lahko osvojiti sve što je ovaj osvojio.Meni je karakteristično to što slabo šta napravi u Ligi Prvaka,ali uvijek se ističe u prvenstvu,pa evo i sa Cityem.
Valjda ima nade da Džekson večeras počne i nadam se tome,a ne vjerujem da City može do boda,jer Mourinho se mora čupati,izgubi li večeras,stolica će se ozbiljno tresti...
You'll never walk alone.
- Nail for Real
- Kontakt:
Najbolje da sve dvosmislene cinjenice ostavimo po strani i vidimo koliko je zaista dobar, veceras protiv Mourinha naravno.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Nije mi namjera da velicam Manchinija, ali nije ni ljudski reci:" nije to nista posebno". Mozda i jest rodjen pod sretnom zvijezdom al opet kazem veci je izazov drzati sve igrace sretnim, gdje skoro na svakoj poziciji imas dva dobra igraca...calcio je napisao/la:Nista od toga sto je Mancini osvojio nije nesto posebno, ono da kazes "wow kako je dobar trener"mancity je napisao/la:
- Manchini u prvoj godini dolazi do trofeja(Copa Italia 2001) sa Fiorentinom koja je pred Bankrotom.
Nakon samo deset mjeseci prelazi u Lazio koji je isto u finansijskim problemima -mora smanjiti plate igracima na 80% prodati najbolje igrace- Ipak uspjeva do polufinala Kupa Uefa , cetvrto mjesto u Ligi, uzima sledece godine Copa Italia.
Poslije dolazi u Inter. Ostalo je istorija koju covjek pise.
Voljeli ga ili ne on ima rezultate iza sebe i sa siromasnim klubovima a po meni ,veci je izazov primiti se kluba koji ima velika ocekivanja.
Lazio imao strasnu ekipu tada. 2 godine ranije su bili prvaci, doduse prodali su poslije neke bitne igrace, Crespo, Veron, Nesta... ali i dalje su bili medju jacim u Italiji.
U Interu osvojio par titula dok je Milan bio u krizi a Juventus u serie B.
Sa Citijem osvojio ligu nakon sto je seik skrsio par milijardi za kupovinu zvijezda.
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
u slučaju povoljnog rezultata večeras, i to će se pripisati "lošem" Realu, poziciji sazviježđa "Kasiopeja", parama, i ko zna čemu još ne, kao što je bio slučaj sa svakim uspjehom i trofejom do sad.Nail for Real je napisao/la:Najbolje da sve dvosmislene cinjenice ostavimo po strani i vidimo koliko je zaista dobar, veceras protiv Mourinha naravno.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Pa i mene bi mogao drzati sretnim da mi da platu od 150k funti sedmicno , da imam neogranicen izlazak do ranih jutarnih sati
Neka kad mi je cejf da pomezetim uzmem slobodno po godine i odem pojedem vola u Argentini jer obicni mali biftek za koji ti treba 15 minuta je za pickice
Nebih ja druze skidao osmijeh sa lica da sam igrac CItya pod ovim klovnom
Neka kad mi je cejf da pomezetim uzmem slobodno po godine i odem pojedem vola u Argentini jer obicni mali biftek za koji ti treba 15 minuta je za pickice
Nebih ja druze skidao osmijeh sa lica da sam igrac CItya pod ovim klovnom
Thomas Müller - Fußballgott
Istina je da je Real u lošoj formi, tu nema dileme, no svaka ekipa i trener koji dođu do pozitivnog rezultata na SB, bio to remi ili pobjeda u krajnjem slučaju, zaslužuju aspolutan respekt.muXmania je napisao/la:
u slučaju povoljnog rezultata večeras, i to će se pripisati "lošem" Realu, poziciji sazviježđa "Kasiopeja", parama, i ko zna čemu još ne, kao što je bio slučaj sa svakim uspjehom i trofejom do sad.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pogodio si srz kad City gubi kriv je Mancini a kad dobije on nije zasluzan za to nego sreca, pare, ekipa itd.Trofej sa Fiorentinom ovdje se karakterise kao sreca, Sa Laziom ma imao dobru ekipu nije to nista, sa Interom bila losa liga, sa Cityjem kup i prvenstvo imao pare i ekipu nije to nis.Pa mogu i ja tako pocet.Evo Mourinho.Sa Portom sreca zbog gola Unitedu u osmini finala te laganog protivnika u finalu, Chelsea imao pare i ekipu, Inter bez konkurencije u ligi i sreca protiv Barce u polufinalu.Real najskuplja ekipa.muXmania je napisao/la:u slučaju povoljnog rezultata večeras, i to će se pripisati "lošem" Realu, poziciji sazviježđa "Kasiopeja", parama, i ko zna čemu još ne, kao što je bio slučaj sa svakim uspjehom i trofejom do sad.Nail for Real je napisao/la:Najbolje da sve dvosmislene cinjenice ostavimo po strani i vidimo koliko je zaista dobar, veceras protiv Mourinha naravno.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
City večeras gostuje u Madridu
Džeko: Real je favorit, ali možemo ih iznenaditi.
Džeko: Real je favorit, ali možemo ih iznenaditi.

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Edin Džeko: Dobro se osjećam i polako ulazim u formu
Reprezentativac Bosne i Hercegovine i napadač Manchester Cityja Edin Džeko za portal Klix.ba je iz Madrida prokomentarisao večerašnju utakmicu protiv domaćeg Real Madrida u okviru prvog kola Lige prvaka.
Edin Džeko
Džeko je rekao da je cilj engleskog prvaka da ne izgubi večerašnju utakmicu.
"Imamo svoje adute i vjerujem da možemo ostati neporaženi. Ipak, fudbal je nepredvidiv i sve zavisi od toga kako ćemo otvoriti utakmicu", rekao je Džeko za naš portal.
Simpatizeri našeg reprezentativca priželjkuju njegov nastup na Santiago Bernabeu, ali Džeko još uvijek ne zna hoće li dobiti priliku zaigrati protiv Kraljevskog kluba.
"Nisam igrao posljednju utakmicu protiv Stokea, tako da zaista nemam pojma hoću li dobiti priliku. Lično, dobro se osjećam i polako ulazim u formu. Na početku sezone sam bio povrijeđen, sada je situacija mnogo bolja, ali da bih bio onaj stari potrebne su mi utakmice", izjavio je Džeko.
Žrijeb Lige prvaka nije pripazio Džekin klub pa će se za prolazak u naredni krug takmičenja morati izboriti u "grupi smrti".
"I ove sezone smo u teškoj grupi, a ja se nadam da smo naučili iz grešaka koje smo pravili prošle godine. Bit će veoma teško, ali smo iskusniji za godinu i vjerujem da možemo u drugi krug", rekao je Džeko.
Reprezentativac Bosne i Hercegovine i napadač Manchester Cityja Edin Džeko za portal Klix.ba je iz Madrida prokomentarisao večerašnju utakmicu protiv domaćeg Real Madrida u okviru prvog kola Lige prvaka.
Edin Džeko
Džeko je rekao da je cilj engleskog prvaka da ne izgubi večerašnju utakmicu.
"Imamo svoje adute i vjerujem da možemo ostati neporaženi. Ipak, fudbal je nepredvidiv i sve zavisi od toga kako ćemo otvoriti utakmicu", rekao je Džeko za naš portal.
Simpatizeri našeg reprezentativca priželjkuju njegov nastup na Santiago Bernabeu, ali Džeko još uvijek ne zna hoće li dobiti priliku zaigrati protiv Kraljevskog kluba.
"Nisam igrao posljednju utakmicu protiv Stokea, tako da zaista nemam pojma hoću li dobiti priliku. Lično, dobro se osjećam i polako ulazim u formu. Na početku sezone sam bio povrijeđen, sada je situacija mnogo bolja, ali da bih bio onaj stari potrebne su mi utakmice", izjavio je Džeko.
Žrijeb Lige prvaka nije pripazio Džekin klub pa će se za prolazak u naredni krug takmičenja morati izboriti u "grupi smrti".
"I ove sezone smo u teškoj grupi, a ja se nadam da smo naučili iz grešaka koje smo pravili prošle godine. Bit će veoma teško, ali smo iskusniji za godinu i vjerujem da možemo u drugi krug", rekao je Džeko.
.....In David we trust.....
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa i Mourinho kad izgubi prizna da je njegova krivica, šta je tu čudno.tevezito je napisao/la:Pogodio si srz kad City gubi kriv je Mancini a kad dobije on nije zasluzan za to nego sreca, pare, ekipa itd.Trofej sa Fiorentinom ovdje se karakterise kao sreca, Sa Laziom ma imao dobru ekipu nije to nista, sa Interom bila losa liga, sa Cityjem kup i prvenstvo imao pare i ekipu nije to nis.Pa mogu i ja tako pocet.Evo Mourinho.Sa Portom sreca zbog gola Unitedu u osmini finala te laganog protivnika u finalu, Chelsea imao pare i ekipu, Inter bez konkurencije u ligi i sreca protiv Barce u polufinalu.Real najskuplja ekipa.muXmania je napisao/la:u slučaju povoljnog rezultata večeras, i to će se pripisati "lošem" Realu, poziciji sazviježđa "Kasiopeja", parama, i ko zna čemu još ne, kao što je bio slučaj sa svakim uspjehom i trofejom do sad.Nail for Real je napisao/la:Najbolje da sve dvosmislene cinjenice ostavimo po strani i vidimo koliko je zaista dobar, veceras protiv Mourinha naravno.

Normalno da je između ostalog i Mancinijeva krivica što su ispali prošle godine iz LP prerano, isto kao što je i Fergieva za United, a i Mancini je velikim dijelom zaslužan za titulu u Premiershipu i FA Kupu

Mancini i Mourinho se ne mogu porediti, jer je Mou osvojio 2 titule LP, a Mancini titlule LP još nema

Mou je ipak pokazao svoje znanje (sa Portom uzeti LP je zaista podvig bez obzira na taj gol koji je postigao Unitedu, ipak je zasluženo prošao dalje i osvojio titulu) i svako ko kaže drugačije griješi.
Njih dvojica nisu u istom rangu, ali Mancini svakako ima priliku da uđe u taj klub trenera koji su osvajali LP i time se približi Mourinhu i ostalim velikanima, s obzirom na potencijal ekipe sa kojom raspolaže

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Nail for Real
- Kontakt:
Ali bitno je i kako ce njegov tim igrati protiv Mourinhovog. Nije bitna pobjeda koliko nacin pobjedjivanja.
Za mene je na primjer Pep sam krem svjetskih trenera, jer je silovao Mourinha u par navrata.
Vilanova ga je jednom dobio ali ne na Pepov nacin i utisak je da je daleko ispod Mourinha.
Vidjecemo veceras sta ce Mancini odabrati, koga ce zatvarati i kako ce bazirati igru svojeg tima.
Za mene je na primjer Pep sam krem svjetskih trenera, jer je silovao Mourinha u par navrata.
Vilanova ga je jednom dobio ali ne na Pepov nacin i utisak je da je daleko ispod Mourinha.
Vidjecemo veceras sta ce Mancini odabrati, koga ce zatvarati i kako ce bazirati igru svojeg tima.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Upravo to pokusavam predociti.Najvazniji je pecat trenera.Manchini mi je neidentifikovan jos uvjek.Nije unikatan kao recimo Mou ili Pep.Nail for Real je napisao/la:Ali bitno je i kako ce njegov tim igrati protiv Mourinhovog. Nije bitna pobjeda koliko nacin pobjedjivanja.
Slazem se da je Barcelona pod vodstvom Pepa bila gušt za oci svakom fanu ove igre.Villanova ima najtezu mogucu zadacu a kako ce je ispuniti vidjet cemo.Ne treba prepisivati vec izgraditi svoj stil igre i svoje zamisli prenjeti igracima.Ako to uspije a bude ifektivno , Barcelona ce ponovno biti daleko najjaci klub na Svijetu.
Manchini jos pure mora pojesti.Mene je razocarao onom gestom kada je vratio Teveza.Do tada sam ga cak i simpatisao.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- LarryDavid
- Kontakt:
nauci se snazi prastanja momak..trebace ti to u zivotu...Johny je napisao/la: Manchini jos pure mora pojesti.Mene je razocarao onom gestom kada je vratio Teveza.Do tada sam ga cak i simpatisao.
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
- Nail for Real
- Kontakt:
Cuj snazi prastanja
...
A mozda da Mancini nauci snazi karaktera i autoriteta?

A mozda da Mancini nauci snazi karaktera i autoriteta?
Druzba je druzba a sluzba je sluzba.LarryDavid je napisao/la:nauci se snazi prastanja momak..trebace ti to u zivotu...Johny je napisao/la: Manchini jos pure mora pojesti.Mene je razocarao onom gestom kada je vratio Teveza.Do tada sam ga cak i simpatisao.
Bil tebi oprostio šef da ne dodjes na poso 6 mjeseci jos ga prcas, ono bez razloga ?
Oprost se trazi od Boga i od voljenih osoba a Tevez nie blizak sa Manchinijem pa da mu ovaj oprasta neprofesionalnost i srozava repucaiju njemu i klubu.Kako god i jedan i drugi su ispali obicni jadovi , Manchini veci jer je trebao to rijesiti na prvu.Yebat mu mater kao Ferguson

Johnny b, how much there is to see
- LarryDavid
- Kontakt:
nauci se snazi prastanja momak...trebace ti to u zivotu....Johny je napisao/la:Druzba je druzba a sluzba je sluzba.LarryDavid je napisao/la:nauci se snazi prastanja momak..trebace ti to u zivotu...Johny je napisao/la: Manchini jos pure mora pojesti.Mene je razocarao onom gestom kada je vratio Teveza.Do tada sam ga cak i simpatisao.
Bil tebi oprostio šef da ne dodjes na poso 6 mjeseci jos ga prcas, ono bez razloga ?
Oprost se trazi od Boga i od voljenih osoba a Tevez nie blizak sa Manchinijem pa da mu ovaj oprasta neprofesionalnost i srozava repucaiju njemu i klubu.Kako god i jedan i drugi su ispali obicni jadovi , Manchini veci jer je trebao to rijesiti na prvu.Yebat mu mater kao Ferguson
- LarryDavid
- Kontakt:
Dominacija Joe Harta!
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG, sarajevskiMarlboro i 10 gostiju.