Ovo je kralju puno veci levelfanatic je napisao/la:Kako nije, u repci je i u Caji bio - kako u ovim mrezicama ne moze biti ?VGS je napisao/la:pa sta si ti ocekivao, nije nikad ni bio starterfanatic je napisao/la:Nije starter
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
pa ja govorim za brooklynfanatic je napisao/la:Kako nije, u repci je i u Caji bio - kako u ovim mrezicama ne moze biti ?VGS je napisao/la:pa sta si ti ocekivao, nije nikad ni bio starterfanatic je napisao/la:Nije starter
nije ti NBA i Evropa isto
Ovo bi bilo predobro za Mirzu nadam se da je istina.BosnaSTL je napisao/la:Izgleda da se sprema ramjena Hump u Charlotte za Bena Gordona.
Ozbiljno, pa u cemu je razlika ? Mora da igraci poput Bryanta i Jamesa igraju na njegovoj poziciji pa ne moze on igrati u petorci ?VGS je napisao/la:pa ja govorim za brooklynfanatic je napisao/la:Kako nije, u repci je i u Caji bio - kako u ovim mrezicama ne moze biti ?VGS je napisao/la:
pa sta si ti ocekivao, nije nikad ni bio starter
nije ti NBA i Evropa isto
Trenutno korisnika/ca: *p!p!t@*, AeGon099, Benop, BosnaSTL, brcak108, CashMan, deni_TM87, dziza_23, emir79, fanatic, Fecox, kotromanic, lumani, MElloo, mirzaaaaa, skandinavka76, VGS i 28 gostiju.
Povecava se lagano
Jos kad ne bi ameri obavezno kasnili po 15-20 min. bilo bi extra
E: @fanatic ti nisi dobar u mozgu
Povecava se lagano
mani suplje,spremi kospe i merak na nivou , ha ja
Zadnja izmjena: Fecox, dana/u 09 feb 2013, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Tu smo! Idemo MIRZA!
Nadam se da ce Mirza u ovoj utakmici popraviti utisak i da ce brzo prebroditi ovo sto mu se desilo. Uz tebe smo Mirzaa!!
Sto, pa fino pitam valjda mi mozes odgovoriti il i ti ne znas odgovor ?VGS je napisao/la:Trenutno korisnika/ca: *p!p!t@*, AeGon099, Benop, BosnaSTL, brcak108, CashMan, deni_TM87, dziza_23, emir79, fanatic, Fecox, kotromanic, lumani, MElloo, mirzaaaaa, skandinavka76, VGS i 28 gostiju.
Povecava se lagano
oj evansa krampe ccc
-
MirzaLukavac
- Kontakt:
jes vidio vehabije u bruklina

evans standardno napredan u ofanzivi,nema sta 
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
pa vec sam ti rekao da je velika razlika, ne igra L.J u Brooklynu na njegovoj poziciji ali su svi drugi igraci dosta iskusniji i mnogo bolji pa je smijesno uporedjivati kokurenciju u evropi i u NBA + on je rookie u NBA a takvima se najmanje vjeruje, svi se oslanjaju na provjerene igracefanatic je napisao/la:Sto, pa fino pitam valjda mi mozes odgovoriti il i ti ne znas odgovor ?VGS je napisao/la:Trenutno korisnika/ca: *p!p!t@*, AeGon099, Benop, BosnaSTL, brcak108, CashMan, deni_TM87, dziza_23, emir79, fanatic, Fecox, kotromanic, lumani, MElloo, mirzaaaaa, skandinavka76, VGS i 28 gostiju.
Povecava se lagano
nije smiješno..MirzaLukavac je napisao/la:jes vidio vehabije u bruklina![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Primjeti se znacajan napredak Evansove igre u ofanzivi
-
MirzaLukavac
- Kontakt:
Šta nije smiješno??? Meni je komedija, tebi ako nije, zanemari post!!! :ugeek:Bademluk je napisao/la:nije smiješno..MirzaLukavac je napisao/la:jes vidio vehabije u bruklina![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nego, jel ti to prvi put gledas netse ove sezone ? xD xDMirzaLukavac je napisao/la:Šta nije smiješno??? Meni je komedija, tebi ako nije, zanemari post!!! :ugeek:Bademluk je napisao/la:nije smiješno..MirzaLukavac je napisao/la:jes vidio vehabije u bruklina![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eke Derona 
- sigurnoable
- Kontakt:
Kad je utakmica?
Zadnja izmjena: sigurnoable, dana/u 09 feb 2013, 01:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ostavi za sebe komentar, ne trebas vrijedati muslimane !MirzaLukavac je napisao/la:jes vidio vehabije u bruklina![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.