HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

sb1996
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la sb1996 » 26 nov 2016, 19:41

Dzaba Kari sve predispozicije kad nema gram mozga... Crni a i ti pakuj kofere...

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 26 nov 2016, 19:48

Bolje bi ja vodio ekipu od Romea

Poslano sa mog SM-A510F
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

kovacic
Kontakt:

Post Postao/la kovacic » 26 nov 2016, 20:37

Kakva je bila utakmica, izgleda da su Sparsi konačno uhvatili formu, koliko je bila kvalitetna košarka u odnosu na mnogo poena?

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 27 nov 2016, 14:06

kovacic je napisao/la:Kakva je bila utakmica, izgleda da su Sparsi konačno uhvatili formu, koliko je bila kvalitetna košarka u odnosu na mnogo poena?
Utakmica u kojoj nitko nije igrao obranu, samo su naši pravili više glupih grešaka a Sparsi pogodili sve zivo

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 29 nov 2016, 15:19

/ODLAZAK/ Naš igrač Ljubo Zadro napušta HKK Široki i odlazi u Ameriku na sveučilište "Harding" gdje će studirati i igrati košarku. Ljubo, hvala i želimo ti puno sreće!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 29 nov 2016, 19:50

Igraju division II, sad sam provjerio roster, imaju tri momka iz Srbije

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 29 nov 2016, 20:00

ASD je napisao/la:Igraju division II, sad sam provjerio roster, imaju tri momka iz Srbije
Uff e to je loše, jedino ako se uspije nekako prebacit u neki tim iz 1 divizije...

Kakve su šanse za to?

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 29 nov 2016, 20:15

sb1996 je napisao/la:
ASD je napisao/la:Igraju division II, sad sam provjerio roster, imaju tri momka iz Srbije
Uff e to je loše, jedino ako se uspije nekako prebacit u neki tim iz 1 divizije...

Kakve su šanse za to?
Sve zavisi od njega ako se pokaže ima šansu da ga regrutuje bolji fakultet
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 30 nov 2016, 00:06

Ništa se s ovim dobilo nije tj dobit se neće..
Koji to trener će preuzet ovakvu momčad i reći da može napraviti nešto? Neće ni jedan, a teško da bi je ijedan i preuzeo ljetos.

Po meni velika greška tog nekog vodstva kluba, trebali su pustiti Romea da radi i gotovo pa šta bude na kraju..

Ono što sam govorio na početku se pomalo ostvaruje, igrači ne mogu napredovati, Brown je promašaj itd
Jedino sam kiksao za Đuguma jer sam mislio da neće biti od koristi al eto pokazao se da može iako je pitanje s jačim momčadima gdje je

Šteta, bila je lijepa priča, par lopti odluči sve

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 30 nov 2016, 00:08

nerminh74 je napisao/la:
sb1996 je napisao/la:

Kakve su šanse za to?
Sve zavisi od njega ako se pokaže ima šansu da ga regrutuje bolji fakultet
Šta će se pokazat? Ni bh ligu ne može igrat.
Daj Bože da griješim i da postane dobar igrač al čisto sumnjam

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 30 nov 2016, 07:32

brig je napisao/la:
Koji to trener će preuzet ovakvu momčad i reći da može napraviti nešto? Neće ni jedan, a teško da bi je ijedan i preuzeo ljetos.

Po meni velika greška tog nekog vodstva kluba, trebali su pustiti Romea da radi i gotovo pa šta bude na kraju..

Ono što sam govorio na početku se pomalo ostvaruje, igrači ne mogu napredovati, Brown je promašaj itd
Jedino sam kiksao za Đuguma jer sam mislio da neće biti od koristi al eto pokazao se da može iako je pitanje s jačim momčadima gdje je

Ova ekipa itekako ima potencijala, samo ga neko treba jos to usavrsiti...

Najvise mi je zao zbog ljudi koji su dolazili pogotovo protiv Zrinjskog jer sam se ponadao da bi se to moglo nastaviti, ali...

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 30 nov 2016, 08:32

sb1996 je napisao/la:
brig je napisao/la:

Ova ekipa itekako ima potencijala, samo ga neko treba jos to usavrsiti...

Najvise mi je zao zbog ljudi koji su dolazili pogotovo protiv Zrinjskog jer sam se ponadao da bi se to moglo nastaviti, ali...
Naravno da ima potencijal al je glupo od njih vec ove sezone ocekivati nesto. Premladi su, vecina. Zato i kazem da se otkaz Romeu nece pokazat kao potez. Ako se dovede trener sa strane samo ce pare uzet i biti veci trosak a napravit nece mnogo vise a mozda ce i manje.

Jedino mozda Vuju vratiti da vodi al opet misljenja sam da se trebalo Romea pustiti do kraja sezone.

2-3 lopte da su bile na nasoj strani sad bi imali 2 pobjede vise najmanje

jozo121
Kontakt:

Post Postao/la jozo121 » 30 nov 2016, 08:46

Slažem se s Brigom, trebalo je Romea ostaviti, pa sa ovako mladom ekipom Repeša ne bi ništa bolje rezultate imao. U tri izgubljene utakmice par lopti je odlučilo protiv nas. Para nema i neće nitko doći sa strane radi ljubavi prema Širokom, to zaboravite a za plaću koju je imao Bilinovac ne možemo sa strane nikoga boljeg dovesti u to sam 100% siguran. Zna li itko tko je u upravi KK Širokog i ima li klub uopće upravu ?!?!
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 30 nov 2016, 09:18

jozo121 je napisao/la:Slažem se s Brigom, trebalo je Romea ostaviti, pa sa ovako mladom ekipom Repeša ne bi ništa bolje rezultate imao. U tri izgubljene utakmice par lopti je odlučilo protiv nas. Para nema i neće nitko doći sa strane radi ljubavi prema Širokom, to zaboravite a za plaću koju je imao Bilinovac ne možemo sa strane nikoga boljeg dovesti u to sam 100% siguran. Zna li itko tko je u upravi KK Širokog i ima li klub uopće upravu ?!?!
Da se nema uprave nebi se mogao otpustit trener, a ovako kad se malo pogleda ima nekih HR trenera slobodnih koji bi mogli uradit nesto....

@brig a ipak mislim tj onaj ko je gledao utakmice vidio bi da je protiv Bošnjaka i Zrinjskog pogresno vodjenje i neimanje nikakve akcije na onu zonu bilo pogresno i da su to po meni njegove 2 utakmice....

Oko plaće se slazem...

jozo121
Kontakt:

Post Postao/la jozo121 » 30 nov 2016, 09:26

Kako NK Široki Brijeg nema uprave pa mijenja trenere ?! Ako znaš tko je u upravi zašto ne kažeš ? Nije valjda i to tajna? Zna se da je sportski direktor Igor, a tko je predsjednik kluba, skupštine, itd... ????
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 30 nov 2016, 09:59

jozo121 je napisao/la:Kako NK Široki Brijeg nema uprave pa mijenja trenere ?! Ako znaš tko je u upravi zašto ne kažeš ? Nije valjda i to tajna? Zna se da je sportski direktor Igor, a tko je predsjednik kluba, skupštine, itd... ????
Suton i Kozul i dalje se pitaju najvise

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 30 nov 2016, 10:02

sb1996 je napisao/la:
jozo121 je napisao/la:Slažem se s Brigom, trebalo je Romea ostaviti, pa sa ovako mladom ekipom Repeša ne bi ništa bolje rezultate imao. U tri izgubljene utakmice par lopti je odlučilo protiv nas. Para nema i neće nitko doći sa strane radi ljubavi prema Širokom, to zaboravite a za plaću koju je imao Bilinovac ne možemo sa strane nikoga boljeg dovesti u to sam 100% siguran. Zna li itko tko je u upravi KK Širokog i ima li klub uopće upravu ?!?!
Da se nema uprave nebi se mogao otpustit trener, a ovako kad se malo pogleda ima nekih HR trenera slobodnih koji bi mogli uradit nesto....

@brig a ipak mislim tj onaj ko je gledao utakmice vidio bi da je protiv Bošnjaka i Zrinjskog pogresno vodjenje i neimanje nikakve akcije na onu zonu bilo pogresno i da su to po meni njegove 2 utakmice....

Oko plaće se slazem...
Protiv Zrinjskog da, a protiv Bosnjaka se ne slazem. Nista tu nijedan trener ne bi mogao. Jedino da uđe i da zabije umjesto Browna ili Karacica i Đuguma u zadnjem napadu prije nego smo koš primili

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 30 nov 2016, 10:41

brig je napisao/la:
sb1996 je napisao/la:

Oko plaće se slazem...
Protiv Zrinjskog da, a protiv Bosnjaka se ne slazem. Nista tu nijedan trener ne bi mogao. Jedino da uđe i da zabije umjesto Browna ili Karacica i Đuguma u zadnjem napadu prije nego smo koš primili
A ne znam svatko ima svoje misljenje, a i Kara je poceo divljat previse naspram prosle sezone...

Jozo kolko sam ja cuo Kozul...

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 30 nov 2016, 16:59

brig je napisao/la:
sb1996 je napisao/la:

Oko plaće se slazem...

Na sportnet forumu pisu da je Josip Sesar ozbiljan kandidat za trenera...

Vidjet cemo jel istina

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Napapijri i 24 gosta.