HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
Dzaba Kari sve predispozicije kad nema gram mozga... Crni a i ti pakuj kofere...
Bolje bi ja vodio ekipu od Romea
Poslano sa mog SM-A510F
Poslano sa mog SM-A510F
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Kakva je bila utakmica, izgleda da su Sparsi konačno uhvatili formu, koliko je bila kvalitetna košarka u odnosu na mnogo poena?
Utakmica u kojoj nitko nije igrao obranu, samo su naši pravili više glupih grešaka a Sparsi pogodili sve zivokovacic je napisao/la:Kakva je bila utakmica, izgleda da su Sparsi konačno uhvatili formu, koliko je bila kvalitetna košarka u odnosu na mnogo poena?
/ODLAZAK/ Naš igrač Ljubo Zadro napušta HKK Široki i odlazi u Ameriku na sveučilište "Harding" gdje će studirati i igrati košarku. Ljubo, hvala i želimo ti puno sreće!
- ASD
- Kontakt:
Igraju division II, sad sam provjerio roster, imaju tri momka iz Srbije
Uff e to je loše, jedino ako se uspije nekako prebacit u neki tim iz 1 divizije...ASD je napisao/la:Igraju division II, sad sam provjerio roster, imaju tri momka iz Srbije
Kakve su šanse za to?
Sve zavisi od njega ako se pokaže ima šansu da ga regrutuje bolji fakultetsb1996 je napisao/la:Uff e to je loše, jedino ako se uspije nekako prebacit u neki tim iz 1 divizije...ASD je napisao/la:Igraju division II, sad sam provjerio roster, imaju tri momka iz Srbije
Kakve su šanse za to?
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ništa se s ovim dobilo nije tj dobit se neće..sb1996 je napisao/la:http://www.hkk.siroki.net/2016/11/29/ro ... o-ostavku/
Koji to trener će preuzet ovakvu momčad i reći da može napraviti nešto? Neće ni jedan, a teško da bi je ijedan i preuzeo ljetos.
Po meni velika greška tog nekog vodstva kluba, trebali su pustiti Romea da radi i gotovo pa šta bude na kraju..
Ono što sam govorio na početku se pomalo ostvaruje, igrači ne mogu napredovati, Brown je promašaj itd
Jedino sam kiksao za Đuguma jer sam mislio da neće biti od koristi al eto pokazao se da može iako je pitanje s jačim momčadima gdje je
Šteta, bila je lijepa priča, par lopti odluči sve
Šta će se pokazat? Ni bh ligu ne može igrat.nerminh74 je napisao/la:Sve zavisi od njega ako se pokaže ima šansu da ga regrutuje bolji fakultetsb1996 je napisao/la:Uff e to je loše, jedino ako se uspije nekako prebacit u neki tim iz 1 divizije...ASD je napisao/la:Igraju division II, sad sam provjerio roster, imaju tri momka iz Srbije
Kakve su šanse za to?
Daj Bože da griješim i da postane dobar igrač al čisto sumnjam
Ova ekipa itekako ima potencijala, samo ga neko treba jos to usavrsiti...brig je napisao/la:Ništa se s ovim dobilo nije tj dobit se neće..sb1996 je napisao/la:http://www.hkk.siroki.net/2016/11/29/ro ... o-ostavku/
Koji to trener će preuzet ovakvu momčad i reći da može napraviti nešto? Neće ni jedan, a teško da bi je ijedan i preuzeo ljetos.
Po meni velika greška tog nekog vodstva kluba, trebali su pustiti Romea da radi i gotovo pa šta bude na kraju..
Ono što sam govorio na početku se pomalo ostvaruje, igrači ne mogu napredovati, Brown je promašaj itd
Jedino sam kiksao za Đuguma jer sam mislio da neće biti od koristi al eto pokazao se da može iako je pitanje s jačim momčadima gdje je
Najvise mi je zao zbog ljudi koji su dolazili pogotovo protiv Zrinjskog jer sam se ponadao da bi se to moglo nastaviti, ali...
Naravno da ima potencijal al je glupo od njih vec ove sezone ocekivati nesto. Premladi su, vecina. Zato i kazem da se otkaz Romeu nece pokazat kao potez. Ako se dovede trener sa strane samo ce pare uzet i biti veci trosak a napravit nece mnogo vise a mozda ce i manje.sb1996 je napisao/la:Ova ekipa itekako ima potencijala, samo ga neko treba jos to usavrsiti...brig je napisao/la:Ništa se s ovim dobilo nije tj dobit se neće..sb1996 je napisao/la:http://www.hkk.siroki.net/2016/11/29/ro ... o-ostavku/
Najvise mi je zao zbog ljudi koji su dolazili pogotovo protiv Zrinjskog jer sam se ponadao da bi se to moglo nastaviti, ali...
Jedino mozda Vuju vratiti da vodi al opet misljenja sam da se trebalo Romea pustiti do kraja sezone.
2-3 lopte da su bile na nasoj strani sad bi imali 2 pobjede vise najmanje
Slažem se s Brigom, trebalo je Romea ostaviti, pa sa ovako mladom ekipom Repeša ne bi ništa bolje rezultate imao. U tri izgubljene utakmice par lopti je odlučilo protiv nas. Para nema i neće nitko doći sa strane radi ljubavi prema Širokom, to zaboravite a za plaću koju je imao Bilinovac ne možemo sa strane nikoga boljeg dovesti u to sam 100% siguran. Zna li itko tko je u upravi KK Širokog i ima li klub uopće upravu ?!?!
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Da se nema uprave nebi se mogao otpustit trener, a ovako kad se malo pogleda ima nekih HR trenera slobodnih koji bi mogli uradit nesto....jozo121 je napisao/la:Slažem se s Brigom, trebalo je Romea ostaviti, pa sa ovako mladom ekipom Repeša ne bi ništa bolje rezultate imao. U tri izgubljene utakmice par lopti je odlučilo protiv nas. Para nema i neće nitko doći sa strane radi ljubavi prema Širokom, to zaboravite a za plaću koju je imao Bilinovac ne možemo sa strane nikoga boljeg dovesti u to sam 100% siguran. Zna li itko tko je u upravi KK Širokog i ima li klub uopće upravu ?!?!
@brig a ipak mislim tj onaj ko je gledao utakmice vidio bi da je protiv Bošnjaka i Zrinjskog pogresno vodjenje i neimanje nikakve akcije na onu zonu bilo pogresno i da su to po meni njegove 2 utakmice....
Oko plaće se slazem...
Kako NK Široki Brijeg nema uprave pa mijenja trenere ?! Ako znaš tko je u upravi zašto ne kažeš ? Nije valjda i to tajna? Zna se da je sportski direktor Igor, a tko je predsjednik kluba, skupštine, itd... ????
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Suton i Kozul i dalje se pitaju najvisejozo121 je napisao/la:Kako NK Široki Brijeg nema uprave pa mijenja trenere ?! Ako znaš tko je u upravi zašto ne kažeš ? Nije valjda i to tajna? Zna se da je sportski direktor Igor, a tko je predsjednik kluba, skupštine, itd... ????
Protiv Zrinjskog da, a protiv Bosnjaka se ne slazem. Nista tu nijedan trener ne bi mogao. Jedino da uđe i da zabije umjesto Browna ili Karacica i Đuguma u zadnjem napadu prije nego smo koš primilisb1996 je napisao/la:Da se nema uprave nebi se mogao otpustit trener, a ovako kad se malo pogleda ima nekih HR trenera slobodnih koji bi mogli uradit nesto....jozo121 je napisao/la:Slažem se s Brigom, trebalo je Romea ostaviti, pa sa ovako mladom ekipom Repeša ne bi ništa bolje rezultate imao. U tri izgubljene utakmice par lopti je odlučilo protiv nas. Para nema i neće nitko doći sa strane radi ljubavi prema Širokom, to zaboravite a za plaću koju je imao Bilinovac ne možemo sa strane nikoga boljeg dovesti u to sam 100% siguran. Zna li itko tko je u upravi KK Širokog i ima li klub uopće upravu ?!?!
@brig a ipak mislim tj onaj ko je gledao utakmice vidio bi da je protiv Bošnjaka i Zrinjskog pogresno vodjenje i neimanje nikakve akcije na onu zonu bilo pogresno i da su to po meni njegove 2 utakmice....
Oko plaće se slazem...
A ne znam svatko ima svoje misljenje, a i Kara je poceo divljat previse naspram prosle sezone...brig je napisao/la:Protiv Zrinjskog da, a protiv Bosnjaka se ne slazem. Nista tu nijedan trener ne bi mogao. Jedino da uđe i da zabije umjesto Browna ili Karacica i Đuguma u zadnjem napadu prije nego smo koš primilisb1996 je napisao/la:Da se nema uprave nebi se mogao otpustit trener, a ovako kad se malo pogleda ima nekih HR trenera slobodnih koji bi mogli uradit nesto....jozo121 je napisao/la:Slažem se s Brigom, trebalo je Romea ostaviti, pa sa ovako mladom ekipom Repeša ne bi ništa bolje rezultate imao. U tri izgubljene utakmice par lopti je odlučilo protiv nas. Para nema i neće nitko doći sa strane radi ljubavi prema Širokom, to zaboravite a za plaću koju je imao Bilinovac ne možemo sa strane nikoga boljeg dovesti u to sam 100% siguran. Zna li itko tko je u upravi KK Širokog i ima li klub uopće upravu ?!?!
Oko plaće se slazem...
Jozo kolko sam ja cuo Kozul...
brig je napisao/la:Protiv Zrinjskog da, a protiv Bosnjaka se ne slazem. Nista tu nijedan trener ne bi mogao. Jedino da uđe i da zabije umjesto Browna ili Karacica i Đuguma u zadnjem napadu prije nego smo koš primilisb1996 je napisao/la:Da se nema uprave nebi se mogao otpustit trener, a ovako kad se malo pogleda ima nekih HR trenera slobodnih koji bi mogli uradit nesto....jozo121 je napisao/la:Slažem se s Brigom, trebalo je Romea ostaviti, pa sa ovako mladom ekipom Repeša ne bi ništa bolje rezultate imao. U tri izgubljene utakmice par lopti je odlučilo protiv nas. Para nema i neće nitko doći sa strane radi ljubavi prema Širokom, to zaboravite a za plaću koju je imao Bilinovac ne možemo sa strane nikoga boljeg dovesti u to sam 100% siguran. Zna li itko tko je u upravi KK Širokog i ima li klub uopće upravu ?!?!
Oko plaće se slazem...
Na sportnet forumu pisu da je Josip Sesar ozbiljan kandidat za trenera...
Vidjet cemo jel istina