FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Aaaa sta ofula Super Mario, pa koliko mu sansi treba da zabije
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
na koga bayern daje 30 milki
pa onda dzeko vrijedi bar 50
a komentator na euro sportu nedaj boze nikom 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
-
- Kontakt:
Kloseeeeeeeeeeeeee 2 0 ,napokon ,Roben je za 10
jest kloc ovaj mario gomez
haj poklopi se i pokloni majstorimanoah je napisao/la:jest kloc ovaj mario gomez
gomez je igracina top 10 napadac na svijetu
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- rob do bagro
- Kontakt:
Michan i Kloset rijesili tekmu
Mogu reci da sam zadovoljan sa pobjedom, mozda nije bila neka sjajna igra ali moglo je i bolje.U prvom poluvremenu nismo tako sjajno krenuli, hvatali smo taj ritam koji smo uhvatili oko neke 20min.Istina da se ni Hoffenheim nije dosao branit, a cinjenica je to da su napadali, imali su dosta sansi za postizanje golova ali im ipak nije uspjelo.Robben je sarao po terenu i to se dalo vidjet, desna strana zivo uvijek.Samo mi ovaj Mario puno promasuje, u nastavku ne bih volio da se ispromasiva, ne volim to od njega kad mu treba 101 sansa pa da postigne taj prokleti gol.
Drugo poluvrijeme identicno kao onom prvom, Bayern opet napada i napada ali bgm i se i ispromasiva.Robben ih je valjao po desnoj strani isto sumo hrvace
Svaka mu cast, ipak je bio ozlijedjen i ovo je extra od njega sto se tice obe utakmice.Jos mi je krivo radi onog faula koji je skrivljen nad Bommelom, sudija je mogao pustit prednost jer je lopta bila kod naseg igraca tj. Robbena i koji bi 100% zabio, ali nema veze, zabi ga Kloset sto mi je bas drago, trebao mu je taj pogodak da se vrati konacno u strijelce.Sumnjiva je i ona situacija bila kad je bio korner i kad je Van Buyten skrenuo loptu koju je Simunic dirao rukom to se dalo vidjet dobro iz ponovljenog snimka.
Sve u svemi ja sam zadovoljan,al moze bolje.Nadam se da ce ovi konkurenti sutra dobit po guzi
Kako je fino opet biti na vrhu 

Mogu reci da sam zadovoljan sa pobjedom, mozda nije bila neka sjajna igra ali moglo je i bolje.U prvom poluvremenu nismo tako sjajno krenuli, hvatali smo taj ritam koji smo uhvatili oko neke 20min.Istina da se ni Hoffenheim nije dosao branit, a cinjenica je to da su napadali, imali su dosta sansi za postizanje golova ali im ipak nije uspjelo.Robben je sarao po terenu i to se dalo vidjet, desna strana zivo uvijek.Samo mi ovaj Mario puno promasuje, u nastavku ne bih volio da se ispromasiva, ne volim to od njega kad mu treba 101 sansa pa da postigne taj prokleti gol.
Drugo poluvrijeme identicno kao onom prvom, Bayern opet napada i napada ali bgm i se i ispromasiva.Robben ih je valjao po desnoj strani isto sumo hrvace

Sve u svemi ja sam zadovoljan,al moze bolje.Nadam se da ce ovi konkurenti sutra dobit po guzi

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
ma kloc. nebi dao gol ni kad bi mu dodao na liniji robben ahahtax je napisao/la:haj poklopi se i pokloni majstorimanoah je napisao/la:jest kloc ovaj mario gomez
gomez je igracina top 10 napadac na svijetu

Poceo sam gledati od 65 minute. Nasi slabi da ne mogu slabiji biti
, Bayern je u zadnjih pola sata trebao dati barem jos tri komada da Gomez nije smotan i sebican. Hoff slab skroz, mogu biti zadovljni sa 0:2 !
P.S. Gomez je bezze igrac, Dzeko moze sa narandzom bolje nego Gomez s' loptom. Za njega dat 30 miliona, pa stvarno u Bayernu nisu normalni
.

P.S. Gomez je bezze igrac, Dzeko moze sa narandzom bolje nego Gomez s' loptom. Za njega dat 30 miliona, pa stvarno u Bayernu nisu normalni

Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
napokon prvi na tabeli, pa makar i na jednu noc 

Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
- moustapha
- Kontakt:
Drugo poluvrijeme je Bayern odigrao pod gasom i stoga je bilo vise sansi. Robben je bio i vise nego raspolozen, a odlucio se da daje vise lopti svojim saigracima. Medjutim, ubitacni duo Gomez i Olic nisu imali svoju noc pa je reagovao Gaal uvodeci Klosea koji iskoristava svoju priliku. Ironija u ovom golu je bila u tome sto je Klose pokupio loptu ispred Gomeza koji nikako nije moago da postigne gol veceras. Iako je izgledalo da Mariu fali samopouzdanja i da je iz zimske pauze izasao pomalo indisponiran, uvjeren sam da ce sve promasaje naplatiti u nekoj od slijedecih utakmica.
#divovi
U kojem smislu ubitacni duo gomez i olic? ubijas se od dosade gledajuci ihmoustapha je napisao/la:Drugo poluvrijeme je Bayern odigrao pod gasom i stoga je bilo vise sansi. Robben je bio i vise nego raspolozen, a odlucio se da daje vise lopti svojim saigracima. Medjutim, ubitacni duo Gomez i Olic nisu imali svoju noc pa je reagovao Gaal uvodeci Klosea koji iskoristava svoju priliku. Ironija u ovom golu je bila u tome sto je Klose pokupio loptu ispred Gomeza koji nikako nije moago da postigne gol veceras. Iako je izgledalo da Mariu fali samopouzdanja i da je iz zimske pauze izasao pomalo indisponiran, uvjeren sam da ce sve promasaje naplatiti u nekoj od slijedecih utakmica.

noah je napisao/la:U kojem smislu ubitacni duo gomez i olic? ubijas se od dosade gledajuci ihmoustapha je napisao/la:Drugo poluvrijeme je Bayern odigrao pod gasom i stoga je bilo vise sansi. Robben je bio i vise nego raspolozen, a odlucio se da daje vise lopti svojim saigracima. Medjutim, ubitacni duo Gomez i Olic nisu imali svoju noc pa je reagovao Gaal uvodeci Klosea koji iskoristava svoju priliku. Ironija u ovom golu je bila u tome sto je Klose pokupio loptu ispred Gomeza koji nikako nije moago da postigne gol veceras. Iako je izgledalo da Mariu fali samopouzdanja i da je iz zimske pauze izasao pomalo indisponiran, uvjeren sam da ce sve promasaje naplatiti u nekoj od slijedecih utakmica.

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
- roy_makaay
- Kontakt:
Prvo mjesto nakon 600 dana,iako vjerovatno za jednu noc
al su 3 bobe tu
Robben ih valjao kako je htio,odbrana solidna,osim sto puno ukopaju Butta koji je jednom prilikom se prilcno pogubio
Schweini i Mueler najtanji veceras po meni,Gomez bez sreće kao i Olić
Idemo dalje,sljedece kolo Werder i nova tri boda

Robben ih valjao kako je htio,odbrana solidna,osim sto puno ukopaju Butta koji je jednom prilikom se prilcno pogubio
Schweini i Mueler najtanji veceras po meni,Gomez bez sreće kao i Olić
Idemo dalje,sljedece kolo Werder i nova tri boda
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- moustapha
- Kontakt:
Pred kraj prvog dijela sezone Bayern je nanizao 6 uzastopnih pobjeda u svim takmicenjima. Jedni od glavnih krivaca su bili Gomez i Olic. Trebali da napominjem pobjede protiv Juvea te prasenje Herthe i Bochuma. U 3 utakmice 14 golova.noah je napisao/la:
U kojem smislu ubitacni duo gomez i olic? ubijas se od dosade gledajuci ih
U tom smislu su ih mnogi mediji proglasili ubitacnim duom, a mnogi golmani strahovali od njih.

To sto veceras nisu bili u svom elementu ne znaci da su pokazali sve sto znaju.

#divovi
Rutinski........
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jao, jao, tako to rade veliki.
Razvalili smo Hoffu, i pokazali da smo favoriti za titulu. Napokon prvo mjesto poslije 600 i vise dana.
Prvo poluvrijeme i nije bilo nesto narociti dobro, ali zato je drugo bilo bolje 5 puta, naravno od strane Bayerna.
Robben stroj. Kakve je samo prodore imao???? Vjerovatno i igrac utakmice. Gomez se propisno ispromasivao. Barem tri 100% sanse. Sve u svemu, veoma zadovoljan i prikazanom igrom i zalaganjem......
Slijedece hefte po bodove na Weser.

Prvo poluvrijeme i nije bilo nesto narociti dobro, ali zato je drugo bilo bolje 5 puta, naravno od strane Bayerna.

Robben stroj. Kakve je samo prodore imao???? Vjerovatno i igrac utakmice. Gomez se propisno ispromasivao. Barem tri 100% sanse. Sve u svemu, veoma zadovoljan i prikazanom igrom i zalaganjem......
Slijedece hefte po bodove na Weser.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- rob do bagro
- Kontakt:
Slijedeca stanica Weser, nadam se da cemo zelene smradove opalit po usima 

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
hajde neka su i ovi iz minhena jednom vidjeli sta je to prvo mjesto. iduće kolu idu jednoj od najboljih ekipa u švabskoj ligi. neka naldo skrsi staklenoga i to je to , dobijena utakmica. ako se on do iduce sedmice ne povrijedi sam
Rutinski, da je bilo vise srece, moglo je biti vise komada. Konacno i to prvo mjesto, mada je tesko ocekivati da ce i Luzerkusen i Schalke sutra zakazati.
Gomez, hitno kod hodze da mu prouci nesto na uho. Ono su sihiri u pitanju, 100%
Gomez, hitno kod hodze da mu prouci nesto na uho. Ono su sihiri u pitanju, 100%

- rob do bagro
- Kontakt:
Jah, ko da to mi nikad u zivotu nismo bili prvi, stipu se ti te price.Stakleni ce da zaigrat od pocetka nadam se ako Gaal nesto ne promijeni, a nadam se i Ribery tako da ce ih biti tesko cuvat, jer ce protutnjavat i sa desne strane i sa lijeve.Werder je dobra ekipa koja uvijek ide na gol vise, sto protiv nas nece biti tako.bh hrvat je napisao/la:hajde neka su i ovi iz minhena jednom vidjeli sta je to prvo mjesto. iduće kolu idu jednoj od najboljih ekipa u švabskoj ligi. neka naldo skrsi staklenoga i to je to , dobijena utakmica. ako se on do iduce sedmice ne povrijedi sam
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.