Jedno je zaje.bancija al ovo je previse...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Moram vas malo zezat, zamisli nasu patnju 5 godinaInterista di cuore je napisao/la:Ajde dovidjenja i prijatno
Interista di cuore je napisao/la:Ajde dovidjenja i prijatno
Saban se sabanise. Juventino = sempre senza classe & onoreInterista di cuore je napisao/la:Ma znam ja ko je on MaGiCa al nek je ovako reko da nije Juventino da je rossoblu,malo ce to navijace omeksat
Sabane@ il skloni il stavi i vama Ladri...ha ya :ugeek:
Ma smijesno izgleda za jedan ozbiljan portal,a ti kako hoces...
Nek si i ti doso malo na ove nase teme MaGiCa@ nema te nikako
Edit : tako
Edit 2 : I Juric ce biti u strucnom stabu Gasperinia...
Ne, ne..izjasnio se prije 5 godina, zbog istih onih stvari koje ste vi radili i za koje ste nagrađeni scudettom. Pravda je to, nema sta...mi smo izabaceni, a vama scudetto.dalje, to je samo njegovo misljenje, FIGC je se vec izjasnio protiv Juventusa nedavno
naravno, slucajno je proslo tek tako..slucajno nisu razmatrani doakzi protiv Intera na vrijeme.Proslo je 5 godina od te famozne dvije i seste i samim time je nastupila zastara (vec nakon 3 godine)
Naravno, samo malo. Niko vise od facchetija nije razgovarao sa sudijskom organizacijom, ali malo je to jbg...100 000 transnkipta ragovora..covjek je izjavio da je i Inter malo uprljao rucice tad, juventusovi navijaci dobili neku vrstu moralne satisfakcije
Nama niko ne moze uzeti ono sto smo na terenu osvojili, tako da...Zasjedace sad 18og u FIGC-u, pa ce raspravljati i o tome. Postoji teorijska mogucnost da se ukine zastara, ali tad bi tek nastali belaji za Juventus, jer bi Inter trazio scudetto iz 2003 i 1998, Roma onaj iz 2002 i tako unazad za cijelu Moggi eru. Mozda bi se cak i Ajax ponovo javio za onaj Kup Sampiona, iako to nema veze sa italijanskom federacijom. Ali bolje ne cackati mecku.
Posteno od tebe, nema sta i vrlo racionalno, obzirom na sve navedenokada Inter bude kaznjen onda dodji, a do tada imate mahanje
nema potrebe da se prepires sa likovima koji nisu htjeli ni da citaju a pametovali su kako sve znaju, okani se kriminalnog kluba, ovo je moj zadnji post na ovoj temi i bilo kakvoj diskusiji ovdje, ko hoce da mu nesto kazem, da mu i presude i clanove zakona navodim nek se javi a do tad, drzi te se kartonskog skudetta, bice njih jos takvih, nama su drazi ovi na zelenom travnjakusarajlija89 je napisao/la:Posteno od tebe, nema sta i vrlo racionalno, obzirom na sve navedenokada Inter bude kaznjen onda dodji, a do tada imate mahanje![]()
S ponosom smo i posteno i serie B osvojili...jbg...ne moze se sve ni parama kupiti..Znas jedan ADP, Buffon, Nedved, Trezeguet, Camoranesi...ostali su i kad je najteze bilo...
I onda se zalite da vam mi zatrpavamao temu, a vi uvijek nas prvi spoemenete ovdje...
Vi ste dobrodosli na temu Juventusa, argumentaovano da diskutujemo, samo je problem sto niko od vas to ne moze i kad bi htio, jer sve navedeno ne mozete osporiti. Niko od vas se nije nasao da pobije iznesene cinjenice argumentima..zar ne...
Ali, pametni ste priznajem. Uopce i ne pokusavate bilo sta dokazati i pokazati i to je i najbolje, ali...
F.C. Juventus 1994 - 2006.JuveSissoko je napisao/la:kriminalnog kluba
Co-ownership je za njega.Tako da ga imaju pod kontrolom ako se bude razvijao kako treba.U svkaom slucaju mu je bolje u Livornu nego u Interu gdje ne bi imao nikakve sanse da zaigra...Mister No je napisao/la:Colpo Livorno: Ufficiale Dell'Agnello
Zbog ovog bih zaplakao.
Neka ganjaju Palacia, Kucku i Kharju a ovakve talente ne mogu istrpiti nego odmah u Serie B, kao nešto će naučiti u Livornu, može samo stagnirati....
Sretno Simone......
a sta ti imam argumentovat i dokazivati kada ste kaznjeni za te stvari, dakle nema se tu vise sta pricati...vama su argumenti da je MM to sve isplanirao da se srusi veliki juve, ali ajde dokazi mi to, daj mi dokaze gdje je Moratti to rekao...sarajlija89 je napisao/la:Posteno od tebe, nema sta i vrlo racionalno, obzirom na sve navedenokada Inter bude kaznjen onda dodji, a do tada imate mahanje![]()
S ponosom smo i posteno i serie B osvojili...jbg...ne moze se sve ni parama kupiti..Znas jedan ADP, Buffon, Nedved, Trezeguet, Camoranesi...ostali su i kad je najteze bilo...
I onda se zalite da vam mi zatrpavamao temu, a vi uvijek nas prvi spoemenete ovdje...
Vi ste dobrodosli na temu Juventusa, argumentaovano da diskutujemo, samo je problem sto niko od vas to ne moze i kad bi htio, jer sve navedeno ne mozete osporiti. Niko od vas se nije nasao da pobije iznesene cinjenice argumentima..zar ne...
Ali, pametni ste priznajem. Uopce i ne pokusavate bilo sta dokazati i pokazati i to je i najbolje, ali...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.