Biciklizam
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Biciklizam
u nedjelju je po profilu gledano možda i najinteresantnija etapa, mada je paralelno finale wimbledona trebalo bi to pogledati.
ponekad pomislim da bi bilo cool imati više televizora na zidu, nešto ko u američkim sports barovima
ponekad pomislim da bi bilo cool imati više televizora na zidu, nešto ko u američkim sports barovima
- branimir85
- Kontakt:
Previše je ove godine ovi planinski etapa sa spustom kao završnicom,savršene rute etapa za Nibalia kad je u top formi 
Sutra je isto zanimljiva ruta,etapa za razne napade ali i za bijeg da ukrade još jednu pobjedu.
A što se tiče Wimbledona pogledao sam sveukupno 10min. tenisa i vjerovatno će i na tom ostati.
Sutra je isto zanimljiva ruta,etapa za razne napade ali i za bijeg da ukrade još jednu pobjedu.
A što se tiče Wimbledona pogledao sam sveukupno 10min. tenisa i vjerovatno će i na tom ostati.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
danas ima čak 97 rondoja na etapi 
ovo smrdi opet na cavendisha
- branimir85
- Kontakt:
Stvarno loša sprinterka konkurencija, Morkov drugi završio.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- branimir85
- Kontakt:
Jako zabavni prvi 100km,jako brzo se ide, ove brdske Vuelta etape su najdinamičnijih i najbolje za gledat.
Edit:U jednom trenutku kamera je zumirala facu od Pogačara i ne izgleda mi baš najbolje.
Edit:U jednom trenutku kamera je zumirala facu od Pogačara i ne izgleda mi baš najbolje.
- branimir85
- Kontakt:
Mollema sa svojom facijalnom ekspresijom od početka do kraja
Ima užasan stil vožnje ali jako drag vozač.
Peleton dopustio G.Martinu da dođe na 2. mjesto u GC,ali današnja potrošnja će se sigurno osjetiti sutra.
Peleton dopustio G.Martinu da dođe na 2. mjesto u GC,ali današnja potrošnja će se sigurno osjetiti sutra.
vidjećemo sutra, etapa defakto ide cijelo vrijeme uzbrdobranimir85 je napisao/la: ↑10 jul 2021, 14:46Edit:U jednom trenutku kamera je zumirala facu od Pogačara i ne izgleda mi baš najbolje.
- branimir85
- Kontakt:
To je bilo s početka etapa kad su bili razni napadi,možda samo neka prolazna slabost,jer nije htio uzeti ni hranu ni vodu.jestamaji je napisao/la: ↑10 jul 2021, 17:32vidjećemo sutra, etapa defakto ide cijelo vrijeme uzbrdobranimir85 je napisao/la: ↑10 jul 2021, 14:46Edit:U jednom trenutku kamera je zumirala facu od Pogačara i ne izgleda mi baš najbolje.
On sam je dosta puta rekao da mu ne pase bas kad je vruce(nemam pojma koliko stepeni je bilo danas)..dok je subotnja kisna etapa bila mu pisana na kozu. Nisam gledao cijele etape danas, al na onom jednom suncanom dijelu mi je djelovao malo izmucen.branimir85 je napisao/la: ↑10 jul 2021, 14:46Jako zabavni prvi 100km,jako brzo se ide, ove brdske Vuelta etape su najdinamičnijih i najbolje za gledat.
Sutra pravi ispit i za konkurente, nemaju sta cekati u grupi, nego probati smanjivati prednost, ako se nisu vec predali u borbi za pobijedu.
⚽FK Garaže⚽
Stara škola, vozi bez kompjutera na biciklu, samo na osječaj!branimir85 je napisao/la: ↑10 jul 2021, 17:31Mollema sa svojom facijalnom ekspresijom od početka do krajaIma užasan stil vožnje ali jako drag vozač.
Skoro cijeli Ineos proti Pogačaru za zadnjih 20km. Mogu li napraviti kakve stete?
⚽FK Garaže⚽
- branimir85
- Kontakt:
Pogačar izoliran, ali preslabi su usponi za neku akciju osim ovo zadnjeg, G. Martin se jako loše spušta i gubi vrijeme.
U bijegu Nairo, Shark, Bala, Alaf..
U bijegu Nairo, Shark, Bala, Alaf..
- branimir85
- Kontakt:
Bala gospodin, pustio Kussu da uzme prvu pobjedu na TDFu 
- branimir85
- Kontakt:
Frumi drži ritam Cava na usponima 
Valjda bude akcije danas, jučer su odmarali u pelotonu.
Valjda bude akcije danas, jučer su odmarali u pelotonu.
- branimir85
- Kontakt:
Vingergaad odličan, Carapaz samo prati Pogia, ali ne znam zašto je on na čelu kad njemu nije potrebno.
- LlullSergio
- Kontakt:
Bah kakva klasa, teška klasa.
- branimir85
- Kontakt:
Chapeau Pogačar 
Samo nek nije Carapaz koji čitavo vrijeme nije dao smjene i Jonas ga je tukao
Samo nek nije Carapaz koji čitavo vrijeme nije dao smjene i Jonas ga je tukao
sinoč kasno ponoči...ua ekipa imala policijsku raciju,u hotelu i avtobusu....da nisu tražili pare? 
- branimir85
- Kontakt:
Misliš upali su kod Bahreina i uzeli su trening fileove vozača,stvarno francuska policija nekad previše traži spektakla, mogli su to neprimjetno odraditi i ako se nešto nađe onda poduzeti mjere, a ovako će biti jedno veliko ništa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.