PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Capodecina

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Capodecina » 11 feb 2017, 21:34

carsijaba je napisao/la:
Capodecina je napisao/la:Provjerio sam podatak...
Sarajevo - HSV 45.000, 18 mjeseci posle Sarajevo - Željo 55.000
Bio na obje tekme :D Protiv HSVa je bilo bruku raje, ali ni u snu nije moglo stati 45 milja. Po meni bar 8-10 milja manje. Igralo se na starom Koševu. Na tekmi sa Željom je možda bilo i preko 55 milja. Igralo se na novom Koševu i raja je na kraju provalila kapije. Stolice su bile samo na zapadu. ja tapko karte, a na kraju sam morao preskakati da bih ušao na zapad, prije nego su ulazi provaljeni, jer je bilo bruka raje.
To je tvoja procjena, međutim službeni podatak govori drugačije... dječak sam bio tada i ne mogu se upuštati u slobodne procjene,
meni je to izgledalo krcato, bučno i čudno. Posle mi bilo neobično vidjeti poluprazan stadion a igraju recimo Sarajevo - Osijek. :)
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 11 feb 2017, 21:36

Sarajlijica1946 je napisao/la:
HajdeZeljozabiGol je napisao/la:Bice X sa Vitezom na gradskom stadionu. Sta ocekivati od ekipe koja dovede samo jednog igraca koji igra u ekipi koja je zadnja na tabeli za prelazni rok?
Znaci po tebi ovi velikani kad su dobili zabranu dovodenja igraca trebali su ispasti :roll:
Sta mu repliciras, debilcic neki mali :urnebes:
ZZ

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 11 feb 2017, 21:43

Capodecina je napisao/la:
Monci je napisao/la:
Capodecina je napisao/la:Provjerio sam podatak...
Sarajevo - HSV 45.000, 18 mjeseci posle Sarajevo - Željo 55.000
Ne može to tako blizu biti...ja sam bio na obje tekme. Željo Sarajevo je bilo na novom Koševu, još je raje vani ostalo, a stadion krcat, stepenice, ulazi, pa i kanali između tribina i terena...Hamburg je bio na starom Koševu. Tada nije bilo stolica, osim u VIP ložama...zadnji i jedini put poslije rata Koševo je napunio Željo protiv Njukastla...ali baš krcato. Još je bilo tako na BIH-Italija 96 ali atmosfera nije bila niti blizu. Pitari ne govoriteda ste Vi ikada napunili Koševo, jer niste. Jug je uvijek bio prazan, ai ćoškovi sjevera nisu nikada bili puni...
Ti se baš boriš protiv činjenica, nebo je zeleno - trava je plava.
HSV 01.10.1980, Derbi 10.03.1982
drugi dio posta neću komentarisati, smiješno ba, kao što rekoh boriš se protiv činjenica. Jednom prebacili cvaju i ku.rče se, hehe.
E sada ti ko dječak pišeš...hajmo slike poslijeratnog Koševa. Postavi ti kada je najpunije bilo, a postaviće i neko od Manijaka slike protiv Njukastla..pa nemoj vjerovati svojim očima...Može?

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 11 feb 2017, 21:56

Zanimljiva debata na temi Fks. :kafa:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 11 feb 2017, 22:00

shzna je napisao/la:Zanimljiva debata na temi Fks. :kafa:
Da li je rijesena tuzba od Vodovoda i Kanalizacija :?:

Capodecina

Post Postao/la Capodecina » 11 feb 2017, 22:01

Ne sporim ja da ste napunili Koševo protiv Newcastle, to je činjenica, ali ti osporavaš posjetu Sarajeva gdje kažeš da nikada
nismo napunili Koševo što nije tačno naravno. Vi ste jedanput napunili 37.000, dok smo mi nekoliko puta prebacili 40.000,
doduše jeste ranije kapacitet bio veći ali to ne mijenja činjenicu da je posjeta bila veća. Posle rata nismo napunili, ali bilo je
par tekmi po 30.000, nekoliko po 25.000... vi svakako možete biti ponosni na tu utakmicu protiv Newcastle, za vas sigurno
najveća u istoriji posle Videotona, ali to nije razlog da zanemarujete činjenice i poredite se sa nama po posjeti na Koševu,
kad smo mi te mnogo ranije doživili i to ne jednom već nekoliko puta. Nas je daleke 1967 bilo 40.000 na Koševu, primjera radi.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 11 feb 2017, 22:11

Capodecina je napisao/la:Ne sporim ja da ste napunili Koševo protiv Newcastle, to je činjenica, ali ti osporavaš posjetu Sarajeva gdje kažeš da nikada
nismo napunili Koševo što nije tačno naravno. Vi ste jedanput napunili 37.000, dok smo mi nekoliko puta prebacili 40.000,
doduše jeste ranije kapacitet bio veći ali to ne mijenja činjenicu da je posjeta bila veća. Posle rata nismo napunili, ali bilo je
par tekmi po 30.000, nekoliko po 25.000... vi svakako možete biti ponosni na tu utakmicu protiv Newcastle, za vas sigurno
najveća u istoriji posle Videotona, ali to nije razlog da zanemarujete činjenice i poredite se sa nama po posjeti na Koševu,
kad smo mi te mnogo ranije doživili i to ne jednom već nekoliko puta. Nas je daleke 1967 bilo 40.000 na Koševu, primjera radi.
Čitaj...rekao sam od 1995 godine nikada Koševo nije bilo punije. A dok nije bilo stolica, ne vjerujem niti u jedan broj...komunistička propaganda...

Capodecina

Post Postao/la Capodecina » 11 feb 2017, 22:16

Eto vidiš da osporavaš, znači nisi realan...mogu i ja trolati i osporavati neke vaše posjete, ali mi je to besmisleno i gubljenje vremena.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 11 feb 2017, 22:19

Capodecina je napisao/la:Eto vidiš da osporavaš, znači nisi realan...mogu i ja trolati i osporavati neke vaše posjete, ali mi je to besmisleno i gubljenje vremena.
Ma ne znaš ti koliko je raje bilo kada su Željo i Santos (sa Peleom) igrali na Koševu...ja sam komentarisao isključivo poslije rata. Kako nemaš kvalitetne argumente ti meni onda 67 godinu spominješ... :lolno: :lolno: :lolno:

Capodecina

Post Postao/la Capodecina » 11 feb 2017, 22:23

Kakav Santos, komunistička propaganda...

Capodecina

Post Postao/la Capodecina » 11 feb 2017, 22:30

Evo ti podatak Željo - Santos 30.000 :lol:
Znači opet neprovjerene podatke iznosiš kao dokaz. Moram priznati boriš ko lav, al' ne ide...

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 11 feb 2017, 22:38

Capodecina je napisao/la:Evo ti podatak Željo - Santos 30.000 :lol:
Znači opet neprovjerene podatke iznosiš kao dokaz. Moram priznati boriš ko lav, al' ne ide...
Skreno si sa teme, hajmo slike poslije 95. Evo ja bi se kladio:

Željo-NJukastl
BiH - Italija
BiH- Danska

Capodecina

Post Postao/la Capodecina » 11 feb 2017, 22:44

Monci je napisao/la:
Capodecina je napisao/la:Evo ti podatak Željo - Santos 30.000 :lol:
Skreno si sa teme, hajmo slike poslije 95. Evo ja bi se kladio:

Željo-NJukastl
BiH - Italija
BiH- Danska
Dobro, i ? Mislio sam da smo ovo apslovirali...

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 11 feb 2017, 22:51

Znaš kolio sam puta čuo od navijača mlađeg i manje trofejnog sarajevskog premijerligaša da se ne treba vraćati u istoriju. Hajmo gledati današnje vrijeme. Jesenji dio smo najgledaniji, a na proljeće ćemo još ubjedljiviji biti i na tribinama i na terenu. Predlažem da se ponovo bavimo analizama krajem maja, ili kada već liga završava. Slažeš se?
Do tada možemo diskutovati, korektan si Pitar, što je rijetkost :clap: :clap: :clap:

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 11 feb 2017, 22:59

Historija je vrlo bitna za svaki klub. To manje trofejni može se reč i za vas.Vi ste manje trofejni bili od nas u bivšoj jugi, dok mi imamo dva manje sad. Zavisi kako gledaš.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 11 feb 2017, 23:04

sto mi niko ne odgovori? :lol:
nasa ljubav od straha je manja - the manjijaci

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 11 feb 2017, 23:05

slika
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Capodecina

Post Postao/la Capodecina » 11 feb 2017, 23:11

Monci je napisao/la:Znaš kolio sam puta čuo od navijača mlađeg i manje trofejnog sarajevskog premijerligaša da se ne treba vraćati u istoriju. Hajmo gledati današnje vrijeme. Jesenji dio smo najgledaniji, a na proljeće ćemo još ubjedljiviji biti i na tribinama i na terenu. Predlažem da se ponovo bavimo analizama krajem maja, ili kada već liga završava. Slažeš se?
Do tada možemo diskutovati, korektan si Pitar, što je rijetkost :clap: :clap: :clap:
Prva rečenica je nepotrebna, ne uklapa se u večerašnju diskusiju... zar stvarno misliš da je bitan faktor ko je mlađi ili stariji klub?
Ostalo ok. mada je jasno da ste vi trenutno u toj nekoj psihološkoj prednosti, uzimajući u obzir kroz kakav smo period mi prošli
u posljednje vrijeme, turbulentan zaista, što se svakako odrazilo na posjetu i rezultate, dok sa druge strane pozitivna dešavanja,
najviše zahvaljujući izgradnjom istoka, novi trener, igrači itd. Mislim vi ste sad u periodu i pozitivnom šoku istom onom koji
smo mi prošli prije par godina. Tako da je logično da ćete vi biti u fokusu... pa vidjećemo šta će biti na kraju sezonu i ko će
više imati razloga za slavlje. Ja sam optimista što se tiče Sarajeva, vjerujem da možemo puno više nego što to navijači
u ovom trenutku očekuju.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 11 feb 2017, 23:22

Najvise raje na Grbavico je bilo protiv Partizana u kupu 25000 i plus na drvecu tunelu krovu semaforu.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 11 feb 2017, 23:25

Alipasino je napisao/la:Najvise raje na Grbavico je bilo protiv Partizana u kupu 25000 i plus na drvecu tunelu krovu semaforu.
mnogi jos uvjek nisu sisli sa drveca :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.